منبع رو بدی ممنون میشم چون برای یک همچین کاری بعید میدونم از nvidia استفاه بشه ولی در کل microsoft و ati باهم دیگه معروفند حالا شاید 1 مورد هم nvidia با microsoft همکاری داشته
منبع رو بدی ممنون میشم چون برای یک همچین کاری بعید میدونم از nvidia استفاه بشه ولی در کل microsoft و ati باهم دیگه معروفند حالا شاید 1 مورد هم nvidia با microsoft همکاری داشته
خب مهرداد جان موارد كه زياد هستش يه سر سايت بيل گيتس اينا بزن...در ضمن من نگفتم كه اي تي آي باهاشون همكاري نداره گفتم كه تو يه مسئله اي تي آي رو رد كرده بودن همين...نوشته شده توسط mehrdad_ati
دوست من سلام اميدوارم كه حالت خوب باشه.نوشته شده توسط mehrdad_ati
عزيز من xbox سیخی چنده .باید به عرض برسونم که پلی استیشن 3 که بزودی وارد بازار می شه از موتور گرافیکی فوق العاده قوی RSX انویدیا استفاده می کنه با مشخصات فنی زیر :
* سرعت 550 MHz
* قابلیت انجام 1.8 TFLOPS (تریلیون عملیات ممیز شناور در ثانیه) در تئوری
* دو کانال خروجی با بیشترین دقت ممکن (1080p)
* خطوط لوله سایه زن ممیز شناور چند مسیر قابل برنامه ریزی
* 136 عمل سایه زنی در هر کلاک
* 74.8 بیلیون عمل سایه زنی در ثانیه
* 33 بیلیون عمل ضرب نقطه ایی در ثانیه
* دقت پیکسل 128 بیت
در ضمن باید عرض کنم که این پردازنده گرافیکی 300 میلیون ترانزیستور داره که تا حالا در بین پردازنده ها (غیر از پردازنده ایتانیو 2 از شرکت اینتل که 2میلیارد ترانزیستور داشت) بی سابقه بوده و قدرت این پردازنده گرافیکی به اندازه 2 عدد کارت گرافیکی 7900 GTX هست.
حالا می خوام ببینم که مایکروسافت و ای تی آی در مفابل این پردازنده گرافیکی چی دارن که رو کنن؟
تكنولوزي به كار رفته در كارت گرافيك ps3 پايين تر از xbox360 است و بر پايه 6600gt ساخته شده است در ضمن ps3 2 سال دير تر از 360 اومد
اگرم هر ادعايي داري با بنچمارك ثابت كن
خوبه شما قاضي نشديد محصول يك سال پيش رو با محصولي كه هنوز تو بازار نيومده مقايسه كنيد؟نوشته شده توسط amin_metal1370
ايا مي توني لپ تاپ يك سال پيش توشيبا رو با مدل هنوز توليد نشده سوني مقايسه كنید.(البته اگه كسي مسخره تون نكنيد)![]()
بازم همینه که خودتون ميدونيد Nvidia همیشه یک سالی از Ati عقب تره خوبه.![]()
کمی هم در مورد Xbox 360 بخون چون هم cpu وهم Gpu تولید شده Ati هستش PS3 فقط GPU Nvdia رو داره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Apachi; 23-09-2006 at 11:54.
رفقا خواهشا بسه ديگه زديد جاده خاكي ها...بحث موجب ميشه كه دلخوري پيش بياد...ممنونم...نوشته شده توسط Apachi
چند تا بنچ مارک هم گذاشتم که جالبه![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
فکر نکنم حرف دیگه ای باشه.
حرف كه زياد رفيق گل اما بنچماركاتم بد نبود...راستي چرا اينقد افراطي برخورد ميكني...نوشته شده توسط Apachi
دوست خوبم وقتی شما شما با یک موضوع سلیقه ایی برخورد میکند من بحث رو جوزر دیگه ایی شروع کردم شما به این جا رسیدید. در هر صورت نه ATI مال بابای منه نه Nvidia من دنبال تکنولوژی بالاتر هستم.نوشته شده توسط مومن خدا
Last edited by Apachi; 23-09-2006 at 12:27.
سلام رفيق ها قربون آدم چيز فهم...كارت درسته تكنولوژي بهتر منم اينو ميگم...نوشته شده توسط Apachi
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)