تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 21

نام تاپيک: اختلال پی در پی روی لینک اینترنت سرورهای داخلی

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

به عنوان یک فروشنده vpn داخلی توضیح مختصری میدم: اختلال بر روی اینترنت سرور ها بخاطر اتک های شدیدی هست که بر روی اینترنت ایران هست. تقریبا همه دیتاسنتر ها بجز افرانت و تبیان این مشکل رو دارند.
    علت اینکه تبیان کمتر دچار قطعی اینترنت میشود بخاطر وجود فایروال قوی فیزیک نظری هست. به محض اینکه اتکی رو یکی از ip ها زده شود در همان ثانیه های اول اینترنت سروری مورد حمله قرار گرفته قطع میشه و برای چند ساعت اینترانت میشود و اجازه نمیده ترافیک کل شبکه اشغال شود.
    افرانت هم طبق گفته پشتیبانیش علاوه بر لینک زیرساخت لینک بکاپ از فیزیک نظری دارند و در مواقعی که لینک زیرساخت دچار قطعی و یا اختلال میشود به فیزیک نظری سوئیچ میشود.
    Last edited by and-roid2; 21-03-2016 at 18:35.

2. 3 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال نرم‎افزار و سیستم‎عامل Pr0m3en's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

به عنوان یک فروشنده vpn داخلی توضیح مختصری میدم: اختلال بر روی اینترنت سرور ها بخاطر اتک های شدیدی هست که بر روی اینترنت ایران هست. تقریبا همه دیتاسنتر ها بجز افرانت و تبیان این مشکل رو دارند.
    علت اینکه تبیان کمتر دچار قطعی اینترنت میشود بخاطر وجود فایروال قوی فیزیک نظری هست. به محض اینکه اتکی رو یکی از ip ها زده شود در همان ثانیه های اول اینترنت سروری مورد حمله قرار گرفته قطع میشه و برای چند ساعت اینترانت میشود و اجازه نمیده ترافیک کل شبکه اشغال شود.
    افرانت هم طبق گفته پشتیبانیش علاوه بر لینک زیرساخت لینک بکاپ از فیزیک نظری دارند و در مواقعی که لینک زیرساخت دچار قطعی و یا اختلال میشود به فیزیک نظری سوئیچ میشود.
    یعنی 24 ساعته ما تحت حمله ایم؟
    بعد این حمله ها سرعت دانلودو پایین میارن؟

4. این کاربر از Pr0m3en بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سرعت سرور های خارجی داغون شده ! حتی بعضی مواقع شما میخواین یه سایت خارجی رو باز کنین چند ثانیه انگار نت قطع میشه کامل ، دوباره وصل میشه !

6. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بله، این اختلال از تونلی که به اون سرور داخلی میزنم نیست، از لینک اینترنت اون سرور هست و در واقع ارتباط اون سرور با اینترنت مختل میشه.

با حرف شما مخالف نیستم ولی در این مورد خاص قضیه یه چیز دیگه هست.

اگر با فروشندگان این سرویس ها هم صحبت کنید تایید می کنن چون مرتب با شرکت های مختلف برای تامین سرورهاشون کار میکنن و کاملا در جریان این اختلالات هستن.

شما از vpn های داخلی استفاده کردین مگه برای بازی آنلاین؟ چون اگه مستقیم از اینترنت شرکت استفاده کردین که یه بحث دیگه هست، منظور من سرورهای خارجی اون بازی نیست که.

بگذریم که بازی آنلاین هم الان چند ساله همش با اختلالاتی که ایجاد می کنن با مشکل روبرو هست و گاهی اوقات اوکی هست و بعدش دوباره خراب میشه.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لینک از بازی سنتر هست :|
    من به این وی پی ان ها وصل شدم و از یه سرور خارجی مرحله به مرحله پینگ گرفتن رفتم جلو و وقتی که به فیزیک نظری میرسه اون موقع که اینترنت قطع میشه واسه چند ثانیه اونجا پکت لاست 100% پیدا میکنه و از فیزیک نظری قطع میشه اینترنت حالا دیگه معلوم نیست چی کار دارن میکنن که این جوریه در ضمن هر کی هم میگه اتک میدن رو اینترنت ایران چرت محض میگه دقیقا حکایت کوسه ها و کابل هاست , اگر اتک بخوان بدن رو درگاه ایران چرا اونایی که از زیرساخت میگذره مشکل دار نیست؟ فقط فیزیک نظری مشکل داره و بهش اتک میدن؟ پس حتما زیرساخت جزو اینترنت ایران حساب نمیشه
    خلاصه که ما گوشمون از این کوسه های کابل اینترنت خور و این حرف ها پره

8. این کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

...
    هر کی هم میگه اتک میدن رو اینترنت ایران چرت محض میگه دقیقا حکایت کوسه ها و کابل هاست , اگر اتک بخوان بدن رو درگاه ایران چرا اونایی که از زیرساخت میگذره مشکل دار نیست؟ فقط فیزیک نظری مشکل داره و بهش اتک میدن؟ پس حتما زیرساخت جزو اینترنت ایران حساب نمیشه
    خلاصه که ما گوشمون از این کوسه های کابل اینترنت خور و این حرف ها پره
    دقیقا. تستا رو اونجا دارن رو شبکه انجام میدن بعد به کاربرا میگن اتک هست. به قول شما ورژن جدید کوسه و لنگر و قطعی کابله

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام گروه شاتل رو چک کنید

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

یعنی 24 ساعته ما تحت حمله ایم؟
    بعد این حمله ها سرعت دانلودو پایین میارن؟
    حملات معمولا از ظهر شروع میشن و تا شب ادامه دارن.
    دقیقا از 2-3 روز قبل از انتخابات این داستان پیش اومد و تا الان هم ادامه داره. قبلش زیاد حاد نبود وفقط به افزایش پینگ و کندی سرعت خلاصه میشد. اما الان وقتی که حملات شدید باشن اینترنت سرور بمدت نیم ساعت تا 1 ساعت با تایم اوت شدید همراه با کندی سرعت و یا قطعی روبرو میشه.

تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

حملات معمولا از ظهر شروع میشن و تا شب ادامه دارن.
    دقیقا از 2-3 روز قبل از انتخابات این داستان پیش اومد و تا الان هم ادامه داره. قبلش زیاد حاد نبود وفقط به افزایش پینگ و کندی سرعت خلاصه میشد. اما الان وقتی که حملات شدید باشن اینترنت سرور بمدت نیم ساعت تا 1 ساعت با تایم اوت شدید همراه با کندی سرعت و یا قطعی روبرو میشه.
    عذرخواهی میکنم
    کی قطع میشه حدودا؟

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

عذرخواهی میکنم
    کی قطع میشه حدودا؟
    عرض کردم از ظهر معمولا شروع میشه.
    همین الان شروع شده البته. وضعیت الان:

تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

عرض کردم از ظهر معمولا شروع میشه.
    همین الان شروع شده البته. وضعیت الان:

متوجه شدم
    تا کی این حمله ها ادامه داره؟(کلا میگم)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •