خیلی مثال زیبایی زدید دوست عزیز
میشه ویندوز سون رو نت دانلود کرد و از طریق فلش نصب کرد؟
خیلی مثال زیبایی زدید دوست عزیز
میشه ویندوز سون رو نت دانلود کرد و از طریق فلش نصب کرد؟
فقط يه مشكلي دارم
سي دي درايور سيستمم همش مال ايكس ژي هست اگه ويندوز سون نصب كنم با درايورها به مشكل بر ميخورم؟
مهم نیست اصلا
شما بعد از نصب ویندوز برنامه iobit driver booster رو نصب میکنی اخرین نسخه متناسب با ویندوزت رو دانلود میکنه خودش. بعد بک اپ میگیری برای دفعالت بعدی
اخه موضع اينه كه كارت شبكه رو هم بايد درايورش نصب بشه تا بتونم به اينترنت دسترسي داشته باشم اونو چيكار كنم؟
ویندوز 7 درایورهای زیادی رو خودش خودکار میشناسه و نصب میکنه ، در این صورت که درایور شبکه نصب نشد میتونید پک درایور رو از مغازه های خدماتی و نرم افزارفروشی خریداری کنید.
ولی میشناسه خیالتون راحت...
البته دارم درايورها رو توي سي دي كارخونش ولي فك كنم همه بره ايكس پي باشه
درایو های مربوط به LAN یا وای فای (مخصوص وین7) رو قبل نصب ویندوز از نت دانلود کن و نگه اش دار تا بتونی مابقی درایو ها رو دریافت کنی (البته با 1-2 تا از برنامه های که درایو رو پیدا کردم کار کردم نصب بعضی هاشون فـیلـتره)
خریدن سی دی مخصوص درایو کار راحت تریه
برای نصب ویندوز 7 فکر کنم نسخه های پایین تر از enterprise مثل HOME بهتر باشه (برای سیستم های که ضعیفند)
ببخشيد سوالاي مبتدي ميپرسم اما واقعا جوابشو نميدونم
چجوري مارك لن و درايور مربوطش رو بره ويندوز سون دانلود كنم؟
در ویندوز 7 از طریق Device Manager میشه متوجه شد
XP رو مطمئن نیستم اونم احتمال همین گزینه رو (در control panel) داره
راه حل بهتر:
نرم افزار هایی که درایور رو پیدا میکنن نصب کنید مثل iobit driver booster که بالا معرفی شد یا
Driver Finder
Driver Reviver
اونجا کل سیستم رو آنالیز میکنه و یه لیست میده از درایور هایی که نصب شده اند یا نشده اند ...
از اونجا میتونی مارک رو ببینی (یا اگه میشه دانلود کنی)
(+ همچین درایو هایی باید در سی دی درایور همراه مودم باشه)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)