خب جمع بندی شد دیگه دوست خوبم! اکثر پیشنهادها روی ios هست!![]()
خب جمع بندی شد دیگه دوست خوبم! اکثر پیشنهادها روی ios هست!![]()
بدون تعصب میگم ios خیلی بهتره.
ios یک اشتباه محض برای کسایی که از نم افزار و این چیزا سر در میارن هست.
ios خوبیش فقط در قدرت و سرعت و کیفیت هستش. اما اگه حرف از کاربری و نرم افزار و اتصال به سیستمای دیگه بزنی باید امتیاز صفر بهش داد.
وقتی شما یه چیزی رو میخری و پولشو میدی نبایستی در محدودیتهای کور کورانه یک شرکت قرار بگیری.
مشابه این مثال در ویندوز ها بود. ما در ویندوز حرف از کیفیت نمیزنیم. بلکه حرف از قابلیت ارتباط گیری با تجهیزات و نرم افزارها رو میزنیم.
ویندوز تولید شده Apple و مایکروسافت گویای این انحصار کور کورانه و خودخواهانه اپل هستش. یه ویندوزی زده که فقط بدرد فیلم سینمایی نگاه کردن میخوره.
به طور کل:
اگه دنبال عکس و فیلم و تماس این چیزا هستی.. آره ios
اما اگه دنبال نرم افزار و اپلیکیشن و ارتباط با بقیه به همراه عکس و تماس و فیلم هستی شک نکن Androd
اصلا یکی نیست بگه به تو چه ربطی داره من به کی بلوتوث میدم. اصلا حال میکنم به sony ericson K510 بلوتوث بدم.
والا به خدا..!![]()
اندروید ساپورتش برای ایران بیشتره .. بابا ی من اندروید گرفت نه تنها کشور ایران رو میتونین انتخاب کنین بلکه از شاپ سامسونگ میتونین با کارت شتاب خرید کنین ! اپل همچین چیزایی نداره
ولی بیشر ویروس ها و هک ها برای اندروید طراحی شدن ، اپل این مشکلو نداره
حمله ویروس و هکر به اندروید نشانه محبوبیت این سیستم عامل دربین کاربران هست. چرا که هکرها در تلاشن که به بیشترین منفعت برسن و چه جایی بهتر از مکانهای شلوغ.
با پیشرفت آنتی ویروسها و سطح امنیت، دیگه هک کردن خیلی سخت شده. این روزها کاربردان از بیسوادیشون هک میشن.
مثلا میگن اوه اوه بیا ببین این تو چه خبره کلیپ لو رفته بهنوش بختیاری و امین حیایی.. اوخ اوخ اوخ بزن رو لینکو خودت ببین چه خبره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یارو هم زارت میزنه رو لینک. این دیگه ربطی به ناامن بودن اندروید نداره
یعنی اگه s7 یا G5 بخرم مدت بیشتری قابل استفاده ی تا آیفون 6s ؟
راستی الان که نسخه اسنپ دراگون s7 نمی یاد G5 بهتره یا s7 ؟
من هیچ شناختی نسبت به این مدلهیی که معرفی کردی ندارم. من خودم از یک اندروید مدل پایین استفاده میکنم که آسی شدم از دستش. ولی همین قد که میتونم با کامپیوتر خودم شبکش کنم سگش می ارزه به عکس برداری 360 اپل.
من فقط اینقدر میتونم کمکت کنم که در اپل بازی های اکشن خیلی قشنگی دیدم ولی کمتر دیدم که کسی باهاش بازی کنه.
به چند دلیل: اول اینکه حجم بازی ها خیلی سنگینه و میبایست حتما و حتما دانلود بشه. یعنی اینکه زاپیا بزنی از دوستات بگیری و از این خبرا نیستش. فقط مستقیما دانلود.
دوم اینکه خوب بازی به این باحالی حجم شارژ زیادی میبره دیگه.. خوب امروزه مشکل شارژ گوشی به یک مشکل بزرگ تبدیل شده. گذشت اون موقع هایی که نوکیا گوشی میداد با شارژ 1 هفته ای.
این ماکزیمم اختلاف نرم افزاری بین اندروید و ios هستش.
دقیقا برعکس اپل؛ تو اندروید از هر بی سرو سامانیانی میتونی بازی و فیلم و عکس و آهنگ بگبیری. داستان شارژ باتری هم تو هر دو برند یه مشکل رو داریم.
اینکه نکته های تخصصی بین گوشی های اندرویدی چیه رو راستش من چیز زیادی نمیدونم.
iOS بزرگ ترین فاکتورش ، جدای از زیبایی های بصری و کم باگ بودن و ... ، به روزرسانی زود به زود و پشتیبانی 3-4 ساله هستش!
ولی فقط باید نرم افزار رایگان نصب کنی برای بازی و نرم افزار باید پول بودی یا که جیلبریک کنی ک دردسر داره
اندروید دستت باز تره ، نرم افزار رایگان داری ، تم داری ، آزاد تری ، نرم افزار ایرانی بیشتر ... هر چیزی رو میتونی راحت ارسال کنی ... نرم افزار راحت رد به رد میشه به وسیله زاپیا
دوتا از فاکتور های مهم در انتخاب بین این دو:
یکی: بودجه شما
دومی: خواسته و انتظار شما از گوشی که کدام مناسب تره اندروید یا iOS ?
Last edited by Iloveu-ALL; 12-03-2016 at 17:07.
برا اولی 2900000 تومن و برا دومی هر گوشی که نسبت به بقیه دیر تر لازم باشه گوشی دیگه بخرم که این خودش به دو عامل خراب شدن خود گوشی و اومدن آپدیت بستگی داره .
انتظارات شما کاملا واضح است. شما هیچ نگاهی به نرم افزار ندارید و اگر هم در آینده داشته باشید نیاز شمارا ios برطرف خواهد کرد. قطعا وسوسه باکلاس بودن اپل شمارا تحریک خواهد کرد.
دیگه معلومه چی بخری. بحثی نداره..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)