نه صدای بالا اومدن ویندوز رو نمیشنوم.
منم بعید میدونم از مانیتور باشه.
یکبار هارد رو دراوردم از جاش و بدون هارد وقتی روشن کردم دقیقا همونجوری بود. یعنی احتمال داره هارد سوخته باشه؟؟؟ اگر هارد یه سیستم بسوزه علائمش همینه؟؟؟؟
نه صدای بالا اومدن ویندوز رو نمیشنوم.
منم بعید میدونم از مانیتور باشه.
یکبار هارد رو دراوردم از جاش و بدون هارد وقتی روشن کردم دقیقا همونجوری بود. یعنی احتمال داره هارد سوخته باشه؟؟؟ اگر هارد یه سیستم بسوزه علائمش همینه؟؟؟؟
نمیدونم علائمش چیه
برید به تایپیک هارد از دوستان بپرسید یا از مدیریت آقا عطا بپرسید
سلام.
دوست عزیز.روشن نشدن دستگاه کوچکترین ارتباطی به هارد شما نداره.
دستگاه شما میتونه حتی بدون هارد هم روشن بشه
ایراد این لب تاب در واقع از چیپ گرافیک اون هست.در بسیاری از موارد با هیت دادن دستگاه شروع بکار میکنه.در این شرایط بایستی بیشتر حواستون بهش باشه و همیشه خنک نگهش دارید.
از اونجائی که مادربردهای 5010 ،بردهای ضعیفی دارند ممکنه حتی با هیت درست نشه و نیاز به تعویض مادربرد داشته باشید.احتمال تعویض چیپ رو این برد و عملکرد صحیحش واقعا کمه.
ممنون از جوابهاتون.
اینکه فن سی پی یو هم 3 4 ثانیه کار میکنه بعد خاموش میشه فن، ولی همچنان چراغ ها روشن هستند، از چیپ ناشی میشه؟؟؟؟؟
شما عجالتا برای اینکه کارتون هم زود راه بیفته یه سرچی کنید ببینید علایم خرابی چیپ گرافیک چیه
شاید به جواب برسید.
در بعضی از دستگاهها چیپ اصلی شامل چیپ گرافیک هم میتونه باشه.
بله خرابی چیپ دستگاه علائمی همچون کارکرد مداوم یا مقطعی فن،چشمک زدن چراغهای دستگاه،بوق ممتد یا مقطع و .....
در هر صورت مشکل شما نرم افزاری نیست.بهتره با تعمیرکار مجرب مشورتی داشته باشید.
![]()
Last edited by mehrdad8086; 02-03-2016 at 13:19.
دوستان ممنون از زحماتتون، دستگاه مشکلش دقیقا چیپ گرافیکی بود که تعمیرکار گفت اگر چیپ رو تعویض کنی نهایت 7 8 ماه برات کار میکنه، گفت بهترین کار اینه که کل مادربرد رو تعویض کنی و دستگاهت مثل وز اولش میشه. خرجشم 660 هزار تومنه، فک نکنم بصرفه برام.
این 7-8 ماه در شرایط سخت هستش.اگر مدارا کنی،بازی نکنی،کول پد بزاری قطعا بیشتره.ولی منم نظرم رو تعویضه.
هرچند ارزش تعمیر شاید نداشته باشه.
به عنوان یه تعمیر کار از بنده به شما نصیحت.زیاد دنبال دستگاههای دل و اچ پی نباشید.تعمیرات سخت و گاها" غیر ممکن.لنوو و ایسر و ایسوس رو پیشنهاد میکنم.
دستگاه قبلیتون رو هم همینطوری بفروش برسونید بهتره.....
اوکی دست شما درد نکنه. خیلی لطف کردین با نظراتتون بندرو روشن کردید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)