این شماره ای که اشاره کردین.مربوط به صفخه نمایش tv هست درسته.از کجا بفهمم و چطوری که این شماره تو tv استفاده شده است ؟
این شماره ای که اشاره کردین.مربوط به صفخه نمایش tv هست درسته.از کجا بفهمم و چطوری که این شماره تو tv استفاده شده است ؟
در این رنج قیمت به نظر من Samsung 48JC6960 Curved Smart LED TV - 48 Inch بهترین گزینست!
چرا؟
چون:
1-اولا قیمت این تلوزیون 3.700 هست که دیجی کالا این تلوزیون رو 3.200 میدی!(بهترین فرصته تو که قصد خرید داری همینیو بخر،500 تا تخفیف!)
2-دارای گارانتی سام سرویس
3-در صورت خرید از دیجی کالا،اگه بعد از هفت روز این تلوزیون رو دوست نداشتی میتونی به دیجی کالا پسش بدی
4-خیلی شیکه!(نظر خودم)
5-اندازش قابل قبوله
6-قابلیت نصب به دیوار
7-full hd (البته 3D نیست)
8-دارای سه عدد درگاه usb
9- 4 عدد hdmi
10- wifi و lan
11-مصرف کم
میتونی بقیه امکاناتش رو تو وب خودت پیدا کنی
(از دیجی کالا بخری 500 تومن تخفیف می گیری و در ضمن دیجیکالا مستقیم میاره در خونتون و مطمئن باش که همه ی کالا ها دیجی کالا اصله)
موفق باشید
سامسونگ رو اصلا خوب تعریف نمی کنند؟
نمی دونم چیکار کنم؟
چرا؟
کیفییت جنس های سامسونگ عالیه
تنها شرکتی که از سامسونگ بهتره فقط و فقط اپله
اول اپل و بعد سامسونگ
Last edited by sajjadorgadimi; 27-02-2016 at 20:47.
من چند روز پیش رفتم تلویزیون ها رو دیدم . بنظرم از سری 6 سامسونگ 6490 از همشون بهتر بود حتی از لحاظ کیفیت رنگ از 6960 هم خیلی بهتر بود ولی بعدش که رفتم w800 سونی رو دیدم تازه فهمیدم که رنگ های سامسونگ همش مصنوعی و ابرنگی هست
سلام.
رفتم از یکی دو تا تعمیرکار پرسیدم گفتن سامسونگ تو گارانتی خیلی خراب کرده است و جنسش خوب نیست ولی ال جب خدمات و گارانتی بهتری داره و جوابگو هست؟
به هر حال انتخاب با خودته
من تمامی جنسهام سامسونگه و اصلا نیازی به گارانتی ندارن!
چند ساله یه گوشی سامسونگ دارم مثل روز اول کار میکنه
دوست عزیز خواهشا از روی علاقه به چیزی نظر ندید نمیگم سامسونگ بده ولی نباید اینجور که شا میگین همه کاربرارو به شک بندازین بزارین دوستانی که وارد ترن یا ازروی تجربه یا نقد سایتا نظر بدن خواهشا گوشی و تیوی و ... هم با هم مقایسه نکید توی پستا قبلیتون نوشتین تنها شرکتی که از سامسونگ بهتره اپل هست چه ربطی داره اخه
بعدشم اپل هم اصلا چیزی نیست که اینجور بگین جز اینکه از روی تعصب و بازی با افکار مردم جنساشو به چندین برابر قیمت میده نمیگم کیقیت جنساش بده اما اصلا به قیمتش و محدودیست ها بیخودش نمیارزه
و در اخر اینجا بخش تی وی هستش و راجب به اون نظر بدین
همه برندها خوبن سامسونگ الجی سونی پانا فیلیپس و ... اما هر کدوم یه سری مشکلات توی بعضی مدل ها دارن اینجوری نمیشه گفت کدوم خوبه کدوم بد
بازم ممنون مرسی
Last edited by Mehrdad092000; 29-02-2016 at 04:31.
دوست عزیز اگه یکم تحقیق کنید متوجه می شید که اپل سرچشمه ی همه تکنولوژی هاست
اولین بار همه چیز رو اپل کشف کرده و برند های دیگه ازش کپی کردن (مثلا: اولین کامپیوتر های خانگی-گوشی لمسی-mp3 پلیر و...)
منظورتون از محدودیت چیه؟
من گفتم تنها شرکتی که از سامسونگ بهتره اپل هست نگفتم تنها شرکتی که تو زمینه تیوی بهتر از سامسونگه اپل هست!
من کیفیت جنس های سامسونگ و اپل رو با هم مقایسه می کنم و می گم اپل بهتره
ایشون گفتن سامسونگ رو خوب تعریف نمی کنن من هم گفتن سامسونگ شرکت خوبیه
اپل سرچشمه همه تکنولوژی ها نیست. نه اولین کامپیوتر شخصی نه اولین موبایل لمسی نه اولین پخش کننده صوتی ساخت اپل نبوده اند. لطفا این بحث بی ارزش اپل و سامسونگ رو دیگه متوقف کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)