در حالت عادی 50% از رم شما اشغال شده![]()
در حالت عادی 50% از رم شما اشغال شده![]()
بله برنامه نویسی میکنم .
البته بیشتر با SQL , visual stadio کار میکنم.با نرم افزار های زیر در حد انجام پروژه بوده که دیگه نیازی بهشون ندارم .
code vision AVR و( JAVA(Net beanse
با سلام
توصیه ای که میتونم بهتون کنم اینه که نرم افزار avg pc tuneup رو نصب کنین.
بعد از بخش optimize روی گزینه ی disable programs کلیک کنین و تو صفحه ای که میاد برنامه هایی رو که گهگاه ازشون استفاده می کنید رو غیر فعال کنین.
استفاده از این ویژگی خیلی خوبه و من خودم امتحانش کردم و راضیم.
توصیه دیگه اینه که مثلا بجای استفاده از adobe acrobat از نرم افزار SumatraPDF استفاده کنین که سرعت اجراش خیلی بالاست و لی در عین حال کم حجم هم هست.
همچنین بهتره google toolbar for internet explorer و Mozilla maintenance service رو هم از بخش uninstall programs حذف کنین.
ونهایتا اینکه اسکن سیستم با یه آنتی ویروس سرحال و به روز مثل bitdefender یا کسپراسکای یا نورتون توصیه ی همیشگی هستش.
ایشالا که مشکلتون حل بشه.
یاعلی
Last edited by milad.xp; 02-02-2016 at 20:38.
سلام . طی مراحلی که گفتید و انجام دادم ( delete کردن رجیستر ها) ، دکمه های لمسی لب تاپم که برای کم و زیاد کردن لب تابم بودو دو مورد دیگه، دیگه روی دسکتاب نمایش داده نمیشه . ایا میشه محتویات رجیستر هارو برگرداند ؟ عکسش هست .
سلام
وای خدای من. حالا یه مشکل جدیدم به مشکلاتتون اضافه شد.
اول به لینک زیر مراجعه کنین و دستورات رو انجام بدین.
اگه مشکل حل نشد به لینک زیر مراجعه کنین.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه این بارم مشکل حل نشد، حلال کنین.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یاعلی
سوال من از شما چیز دیگه ای بود! آیا میشه محتویات 2 رجیستری که گفتید delete کن رو برگرداند؟
سلام
در حالت عادی که نمیشه.
مگه اینکه خودتون اون کلید رو بسازین یا اینکه نرم افزار رو دوباره نصب کنین.
اگه نتونستین اسم هر کدومو احتیاج دارین بگین که ایشالا ببینم میتونم براتون بسازمش یا نه؟
کلید ها کار میکنه ولی دیگه روی دسکتاب نشون داده نمیشه! مثلا نور صفحه نمایش. درجه صدا و ....
چرا وقتی از یک راه حل مطمئن نیستید پیشنهاد میدین؟ یا وقتی اینقدر پیامد داره قبلش نمیگید؟!
من حالا چیکار کنم؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)