ايول بابا كار خودته حال كردمنوشته شده توسط mohamax
اگه زحمتي نيست لطفآ يادمون بده...
ايول بابا كار خودته حال كردمنوشته شده توسط mohamax
اگه زحمتي نيست لطفآ يادمون بده...
سلام خوشحالم که خوشت اومده
ببخشید که دیر جواب می دم انشائ اله اگه بتونم بهتون بگم
با تشکر
من تازه کتر انیمیشن را شروع کردم ولی 1 مشکل دارم.برای انیمیشن پارامتری وقتی autokey را روشن می کنم , یک قمسمت از object را move می کنم کلید قرمز می سازد ولی اگر rotate کنم سبز می شود.لطفا به من کمک کنید....![]()
خیلی ببخشید من متوجه نمی شم که مشکل الآن کجاست؟![]()
خوب لابد برای هر نوع حرکتی یک کلید متحرک سازی(با رنگ متفاوت) می سازد![]()
راستش من اصلا به این مسئله توجه نکردم (اگر چه من زیاد متحرک ساز کار نکردم)![]()
خيلي سادست اگر انگليسي بلدي برو دنبال كتاب انگليسيش.
خيلي آسونه.
اولا من این کارو تمرین کردم و خیلی سخت و کنترل صحنه از دست کاربر در میره .اما نحوه ساختش اینجوریه که اول یک سریsplineایجاد میکنیم و بعد باید اونها رو attachکنیم و بعد مدیفایر هایر رو بهش بدیم. اما این کار رم بالا میخواد وتازه اگر هم از پس طراحی اون بر بیایم باید با سیستم رندر پیشرفته مانند vray,mentalrayاستفاده کنیم. که خیلی طول میکشه وتازه اگه سی پی یو دو هسته ای داشته باشید.واسه همین دارم رو یه ترفند واسه این کار تمرین میکنم امید وارم بتونم انجامش بدم اگه تونستم حتما براتون میزارمش تو سایت.
farzanehسلام مشکل شما این که بدون داشتن تجربه انیمیشن به سراغ اون رفتید اگه خواستید این ایمیل من هستش برام ایمیلت رو بفرست تا برات یکی دو تا مقاله آموزشی بزارم
farzaneاین ایمیل من هستش بهم ایمیلت رو بزار تا مقالات رو برات ارسال کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باسلام ...
دوست عزیز پس چی شد من الان چند ماه که منتظر آموزش شمام...
اگر حالشرو ندارید که اموزش بدید پس لطفآ فقط راهنمایی کنید که از چه سیستمی استفاده کردید؟؟؟
سلام دوست من
من یه پروژه شالی زار دارم همراه با متحرک شده اگه صبر کنی می گردم برات پیدا میکنم و میزارم.
با تشکر همیشه بهار.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)