یه راهی پیشنهاد میدم مودمو ریست فکتوری کنید و دوباره رمز وای فایو عوض کنید
یه راهی پیشنهاد میدم مودمو ریست فکتوری کنید و دوباره رمز وای فایو عوض کنید
کاری که گفتم رو انجام دادی یا نه؟!
Sent from my SM-A800F using Tapatalk
راستش رو بخوای انجام دادم خیلی لوگ میده گیج کننده است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما با نرم افزار NetWorx یه گزارش گرفتم تقریبا سیستمم رو حدود 3 الی 4 ساعت به نت وصل کردم و هیچ گونه دانلودی انجام ندادم فقط چندبار صفحات اکسپلورر رو باز کردم ولی طبق این عکس خیلی مصرف داشته آیا به نظر دوستان طبیعی هست
نرم افزار اینترنت اکسپلورر احتمالا تروجان داره
ویروس کشی کنید یا برنامه ضد تروجان نصب کنید و ریمو کنید تروجانتونو
کسپر اورجینال دارم اسکن هم کردم چیزی رو نشون نمیده
نگاه کنید یکی از عکس آدرس آی پی رو نوشته شما اون آی پی رو که از طریق اینترنت اکسپلور به اینرنت وصل میشه رو تو سایت زیر کپی کنید ببینید به چه کجا وصل میشه ولی متاسفانه نمیدونم این آی پی ها رو میشه با نرم افزاری فهمید مربوط به چه سایتی است یا نه
من زدم یکیشونو
یکی به یاهو وصل شده بود البته نه خود یاهو زیر مجموعه ای یاهو
اینترنت اکسپلورر اصلا به درد نمیخوره، اگه بلدی پاکش کن اگه نه از خود همین نرم افزار بلاکش کن که دیگه از اینترنت استفاده نکنه، به جای اون جستجوگر firefox یا chrome رو دانلود و استفاده کنید،
اینکه میگی سرعتش بالاس نشون میده به طور مدام داره از نت دانلود میکنه، از ie استفاده نکن ببین مشکلت حل میشه اگه نشد دوباره از همین صفحه اسکرینشات بگیر ببینیم چیا باقی مونده.
سلام
نرم افزاری که میگم را دانلود کنید ، با این نرم افزار مصرف تمامی برنامه ها و آیپی ها زیر نظر شما خواهد بود .
برنامه ای که احتمالا اینترنت شما را مصرف میکنه راحت بلاک کنید .
NetLimiter
این مشکل برای من هم پیش اومده ، اکثرا ویروس ها و تروجان ها به صورت پنهانی مصرف میکنند .
البته بعضی از برنامه هایی که نصب میکنیم مقداری از ترافیک ما را مصرف میکنند ( روزانه و یا هر چند وقت یکبار )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)