سلام دوست عزیز تو این مدت که این لپ تاپ رو داشته میشه بگی معایبش چیه؟ بازی هارو روی Ultra یا High اجرا کردی؟
موقع بازی زیاد گرم میکنه یا نه؟ جنس بدنه چطوره؟ کیفیت صداش چطوره؟ شفاف و با کیفیت هست؟
سلام دوست عزیز تو این مدت که این لپ تاپ رو داشته میشه بگی معایبش چیه؟ بازی هارو روی Ultra یا High اجرا کردی؟
موقع بازی زیاد گرم میکنه یا نه؟ جنس بدنه چطوره؟ کیفیت صداش چطوره؟ شفاف و با کیفیت هست؟
ببین اصلا گرم نمیشه
من بازی ها رو روی حالت نرمالشون اجرا کردم،دستکاری نکردم
دوتا عیب پیدا کردم تو این لپ تاپ که شاید برای شما اصلا مهم نباشه
اول اینکه تاچپدش از ژست های حرکتی ویندوز ۱۰ پشتیبانی نمیکنه
دوم اینکه درگاه کابل شبکه اش بدجور به کابل گیر میکنه،درآوردن کابل از درگاه خیلی سخته
همین
بقیه موارد عالین
جنس بدنه آجدار هست،یعنی خش نمیفته روش
صفحه اش مات هست که خودش کلی مزیت حساب میشه
صداش خوبه برای من،تو خونه صداش راحت میپیچه،حالا نمیدونم شما وقدر میخوای باشه
من یه روز کامل لپ تاپ رو روشن گذاشتم،یعنی ۲۴ ساعت ها
یه ذره هم داغ نشده بود
باتریش غوغاااااااس
لپ تاپ قبلیم پیشش هییییییچه از نظر باتری
موفق باشی
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
بازی الان روی لپ تاپ دارید ؟ اگه هست لطف میکنید روی اخرین تنظیمات گرافیکی اجرا کنید ببینید چطوریه؟ لگی که به وجود میاد چقدره؟
الان که سر کارم دسترسی ندارم بهش
ولی NFS Run رو روی حالت گرافیک بالا،راحت اجرا میکنه
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
gtx950m
اینم تست تو بازی ها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فکر کنم برای این بازی های جدید که میان کم باشه نمونش batman-Assassin's Creed Syndicate ریختم رو pc بالا آمد ولی بدجور لگ داشت کارت گرافیکم تا همین 2-3 سال پیش غول محسوب میشد 1 میلیون پول داده بودم بهش !! ولی العان باید رو
گرافیگ low رو رزولوشن 1366x768 بازی کنم !!
950m نگاه کن تو تست یکم کمه انگار سال دیگه بازی ها با موتور Unreal 4 دیگه فکر کنم این کارت گرافیک براش جالب نباشه من حداقل لپ تاپ با gtx960m میگم خوبه
این 960m
batman رو fullhd رو سطح تنظیمات medium اجرا کرده فریم نرمال گرفته با 950 اصلا نتونسته خوب اجرا کنه بازیو
حالا تصمیم گیری با خودت
Last edited by alireza3dshadow; 30-12-2015 at 16:33.
سلام با گرافیک 960 علیرضا جان دیگه فکر نکنم تا 3800 پیدا کنم تا 3 سال دیگه ساپورت کنه مشکلی نداره 950
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)