تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 30

نام تاپيک: 405صفر یاسمند

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان من بیشتر گیج شدم.خودمم تا حدی حرف ريالا پوریارو قبول دارم چون سمند داخلش یکم همچین یه نمه به روزتراز 405هست ضمن اینکه هم صندلیاش هم اینه هاش هم شیشه های عقبش هم صندوق پرانش برقی ولی یکم زیادی یوقوره مخصوصا واسه تهران از نظر مصرف سوخت و شتاب و حتی قدرت فکر کنم پیش موتورTU5کم بیاره چیزی که بین همه ماشینهای سری جدید اتفاق افتاده اینه که صدای همه موتورها زیاد شده برعکس همه دنیا یه کاری میکنن که صدا موتور کمتر بشه اینجا برعکس هم پرایدهم405هم پژو پارس هم سمند من هر چهارتا رو مدل های قدیمیشو امتحان کردم خیلی کم صدا تربودن.
    کاملا درسته. سمند هر چند آشغاله ولی بازم 100 می ارزه یه 405
    به نظر من ef7 با تمام مشکلاتی که داره باز هم از موتور از رده خارج 30 سال پیش xu7 خیلی بهتره و خریدش عقلانی تره

در مورد بیشتر بودن صدا صد درصد اینطوریه. چون کیفیت تو سالیپا و ایران خودرو هر روز افت میکنه. مشکل اصلی آلیاژ قطعات و عدم دقت ابعادی اون ها هستش که باعث این صدا ها و همچنین خرابی زودرس تو جاهایی که حتی باید یک عمر کار کنن هست. تقریبا تمام قطعات موتوری (رینگ و پیستون و میل سوپاپ و...) پژوهای جدید ساخت هند و بعضی هاش ساخت چین هستن (البته بدون نام و نشون!! اگه ساخت شرکت معتبر باشن مشکلی نیست)
    بله هر جفتشون بدرد نخور هستن ولی اگه شما باشین با30تومن چی میخرین طبیعات نمیتونید هیونداآزرا بخرین
    ولی عجب چیزایین این جکJ5کاش میتونستم یه جک بگیرم (ببینید چقدر بدبخت شدیم که به جکJ5میگیم عجب ماشینی )
    100 درصد j5 عالیه (توی رنج قیمتش تو ایران رو عرض میکنم، نیاید بگید تو خارج میشه فلان چیز خرید ) . در کل هر ماشین چینی که میتونی بخری سگش شرف داره به ایرانی ها (تجربه چند تاش رو خودم و دوستان داریم).
    من باشم با 30 تومن لیفان 620 میگیرم که هم خیلی پرقدرته هم کم مصرفه و همه امکانات رفاهی رو داره و از همه مهمتر شاسی و موتور با طراحی خوبی داره (تویوتا کرولا)
    Last edited by amir z; 28-12-2015 at 08:15.

2. این کاربر از amir z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

اگر دوگانه میخای بخری که EF7 بخری برای مصرف بهتره و کم مصرفه ولی اگر قصد ارتقا درآینده داری و میخای کمتر ضرر کنی کلا دور سمند خط بکش و SLX Tu5 بنظرم بهتر از سمنده و بعدا ضرر کمتری میدهی...دراینکه سمند بهتر از 405 هست شکی نیست ولی نمیدونم چه حکمتی هست توی ایران ماشین ملی هرچی هم خوب باشه،موقع فروش نسبت به رقباش خریدار کمتر داره!!!اون سمند و سورن که افت قیمتششون از 405 و پارس بیشتره و اونم رانا و تیبا که باید افت قیمتش با 206 و پراید مقایسه بشه....قیمت یک سمند EF7 مدل 91 را باید با 405 همون مدل مقایسه کرد،حالا که صفر سمند گرونتره ولی کارکرده پی؟

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درسته ولی 405اصلا آپشن نداره بعد از 20سال تولید هنوز شیشه های عقب دستی صندلی ها و آینه بغل ها دستی صندوق پران روی ریموت نداره و همچنین کامپیوتر که بازم فکر میکنم یکم تو امنیت خوردو بیشتراز405تاثیر داره فقط موتورtu5ش سره وقیمت بیشترslx ینی بازم میگم اگه این آپشن های سمندروی 405بود الات قیمتی برابرپژو پارس داشت .ولی شما درست میگید واسه فروش فکر کنم افت قیمت سمند از405بیشتر باشه اونم اگه چندسال دستت باشه چون سمند به نسبت زودتر لگن میشه تا 405.
    من نمایندگی هم پرسیدم میگن سمند یه کارت طلایی هم داره که 405نداره کارت طلایی حکم بیمه بدنه رو داره میگفت آره؟

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

405 اینه بغل هاش برقیه .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

کاملا درسته. سمند هر چند آشغاله ولی بازم 100 می ارزه یه 405
    به نظر من ef7 با تمام مشکلاتی که داره باز هم از موتور از رده خارج 30 سال پیش xu7 خیلی بهتره و خریدش عقلانی تره

در مورد بیشتر بودن صدا صد درصد اینطوریه. چون کیفیت تو سالیپا و ایران خودرو هر روز افت میکنه. مشکل اصلی آلیاژ قطعات و عدم دقت ابعادی اون ها هستش که باعث این صدا ها و همچنین خرابی زودرس تو جاهایی که حتی باید یک عمر کار کنن هست. تقریبا تمام قطعات موتوری (رینگ و پیستون و میل سوپاپ و...) پژوهای جدید ساخت هند و بعضی هاش ساخت چین هستن (البته بدون نام و نشون!! اگه ساخت شرکت معتبر باشن مشکلی نیست)

100 درصد j5 عالیه (توی رنج قیمتش تو ایران رو عرض میکنم، نیاید بگید تو خارج میشه فلان چیز خرید ) . در کل هر ماشین چینی که میتونی بخری سگش شرف داره به ایرانی ها (تجربه چند تاش رو خودم و دوستان داریم).
    من باشم با 30 تومن لیفان 620 میگیرم که هم خیلی پرقدرته هم کم مصرفه و همه امکانات رفاهی رو داره و از همه مهمتر شاسی و موتور با طراحی خوبی داره (تویوتا کرولا)
    امیر جان سلام بعد چینیها رو کجا باید فروخت وفروختنش درده سر.شما کجاها فروختی؟

7. این کاربر از kisiya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

امیر جان سلام بعد چینیها رو کجا باید فروخت وفروختنش درده سر.شما کجاها فروختی؟
    سلام داداش دوست عزیز من نمیدونم شما کدوم شهری ولی تهران بازارش خوبه و براحتی با اگهی میتونی بفروشی (100 درصد کمتر از 405 و پراید ولی اصلا اونطوری که میگن نیست). ضمنا اینم بگم که الان چند ماهه بازار همه چیز خرابه و مشتری تو بازار نیست که ایرانی چه چینی چه کره ای و... ضمنا من قبلا هم گفتم حاضرم ماشینم فروشش یه هفته طول بکشه ولی تو مدت استفاده که دارم خرابی کمتر داشته باشه و همش علاف تعمیرگاه و نمایندگی نباشم و آپشن هاش بیشتر باشه و ماشین به روزتر سوار بشم
    Last edited by amir z; 04-01-2016 at 13:29.

9. این کاربر از amir z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام داداش دوست عزیز من نمیدونم شما کدوم شهری ولی تهران بازارش خوبه و براحتی با اگهی میتونی بفروشی (100 درصد کمتر از 405 و پراید ولی اصلا اونطوری که میگن نیست). ضمنا اینم بگم که الان چند ماهه بازار همه چیز خرابه و مشتری تو بازار نیست که ایرانی چه چینی چه کره ای و... ضمنا من قبلا هم گفتم حاضرم ماشینم فروشش یه هفته طول بکشه ولی تو مدت استفاده که دارم خرابی کمتر داشته باشه و همش علاف تعمیرگاه و نمایندگی نباشم و آپشن هاش بیشتر باشه و ماشین به روزتر سوار بشم
    با درود من تهرانم شما کجا اگهی میکنی؟ من پژو 405 مدل 82 تو تمام سایتها اگهی کردم کسی زنگ نزد اخر به زور به دلال فروختم .یا مثلا تیبا صفرمو که دی 93 خریدم بازور تو دیوار اگهی کرده بودم تازه فول اپشن بود حتی صندوق پرونم گذاشته بودم چون گیربکسش صدا میداد فروختم 1500 زیر قیمت فقط 2000 تا کار کرده بود حتی نایلونه صندلیهاشم بود الان از اردیبهشت سمند ef7 دوگانه خریدم 33 تومن البته ال نود اتوماتم دوست داشتم حالا به نظرت با این پول چه ماشین چینی واتومات میشد خرید منتظر پاسختونم من از قدیمیهای سایتما.ممنون

11. 2 کاربر از kisiya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

خودتون امیر جان چه ماشینهایی داشتید بفرمایید

- - - Updated - - -

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

با درود من تهرانم شما کجا اگهی میکنی؟ من پژو 405 مدل 82 تو تمام سایتها اگهی کردم کسی زنگ نزد اخر به زور به دلال فروختم .یا مثلا تیبا صفرمو که دی 93 خریدم بازور تو دیوار اگهی کرده بودم تازه فول اپشن بود حتی صندوق پرونم گذاشته بودم چون گیربکسش صدا میداد فروختم 1500 زیر قیمت فقط 2000 تا کار کرده بود حتی نایلونه صندلیهاشم بود الان از اردیبهشت سمند ef7 دوگانه خریدم 33 تومن البته ال نود اتوماتم دوست داشتم حالا به نظرت با این پول چه ماشین چینی واتومات میشد خرید منتظر پاسختونم من از قدیمیهای سایتما.ممنون
    خب داداش منم میگم بازار همه چیز خرابه دیگه. فقط ماشینم نیست.
    آگهی فقط تو روزنامه همشهری. ضمنا من دلال نیستم هر روز آگهی کنم که تا حالا چند تا خرید و فروش برای خانواده و دوستان داشتیم اکثرا همشهری بوده

با 33 تومن من باش هیچ وقت سمت صفر نمیرم. میرم سمت چینی کارکرده و اگه پولم زیاد داشته باشم 100 درصد سمت وارداتی. ضمنا اتومات که زیر 50 چیز خاصی گیر نمیاد، البته به جز 206 که سرطانه. خرید ماشین داخلی از ایران خودرو و سایپا اشتباه محضه. همین مشکلاتی که خودتون بالا عنوان کردید بخشی از مشکلات ماشین های ایرانیه

- - - Updated - - -

من ماشین زیادی نداشتم ولی جمع ماشین هایی که تو خانواده بوده تا الان شامل 405، پراید، تیبا، ریو، لیفان و جیلی (به مدت خیلی کوتاه) بوده اگه اشتباه نکنم. از همه بی آزار تر هم لیفان و ریو بودن و از همه بدتر 405.
    تو دوستات و فامیل هم چینی چند تایی هست و تازگیا زیادتر شده و اتفاقا چند وقت پیش یکیشون لیفان 620 رو فروخت و جک اس 5 خرید و یکی هم جک جی 5 فروخته هنوز چیزی نخریده و اتفاقا راحت هم فروختن

ویرایش:
    206 و ال 90 هم زیاد دستم بوده و استفاده کردم که واقعا از ال 90 متنفرم. سرعت 120 تا میری از پراید بدتره لامصب انگار رو هواس.طراحی داخل و بیرونش هم که دیگه هیچی
    Last edited by amir z; 04-01-2016 at 19:36.

14. این کاربر از amir z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

خودروهای مونتاژی داخلی همه بی کیفیت و نا امن هستن و خرید یک بنز کلاس E دهه 90 با همین حدود قیمت از هر لحاظ بهتره الا در زمینه ی قیمت لوازم یدکی
    اما پژو 405 و سمند هر دو پلتفورم مشترکند بعبارتی عمدتا در کابین و طراحی بدنه با هم متفاوتند. موتور هر دو هم از سریهای یکسان و متفاوت ساخت پژو. اما بدنه ی سمند طراحی جدیدتری داره ولذا در تست تصادف وضعیت خیلی بهتری نسبت به 405 داره

16. این کاربر از HardwareMaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •