تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: درخواست فرمول یک حالت سینوسی خاص

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

این فرمولی که شما نوشتید درسته ولی این در فیزیک تعریف شده است که کمیتی به اسم فرکانس هم داریم

ولی ایشون ظاهرا میخان فقط در ریاضیات این نمودارو داشته باشند.
    اين رابطه كه من نوشتم براي جواب معادله اي ديفرانسيل مرتبه دوم بدست مياد.
    اين نمودار يك فركانسي داره و اين چيزي كه من نوشتم اون فركانس رو داره نشون ميده.
    من منظورتون از فيزيك و رياضي رو متوجه نشدم ولي ميدونم اين رابطه هم در فيزيك و هم در رياضي و هم در تمام شاخه هاي مهندسي كاربرد داره

2. این کاربر از hts1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

دوستان چرا مطلب رو اینقدر پیچیده میکنید
    فرمول کلی ش یه چیزی میشه تو این مایه ها:
    (a ^ (-t)) * sin ( t )
    حالا دیگه اینقدر باید با ضریب ها بازی کرد تا به حرکت لازم رسید! مثلا همون توپ پینگ پونگ....همین الان هم توی تری دی مکس با یه اسکریپت ساده یه حرکت نوسانی که حالت میرا داره رو به دست آوردم. به همین سادگی به همین خوشمزگی اینم فایل مکس ش:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای t از F یعنی فریم تایم لاین استفاده کردم...بقیش هم یه سری عدد مدد اضافه کردم به عنوان ضریب و جمع و تفریق که شدت و بُرد حرکت ش تنظیم شه!
    شب همه خوش

4. این کاربر از esieater بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

دوستان چرا مطلب رو اینقدر پیچیده میکنید
    فرمول کلی ش یه چیزی میشه تو این مایه ها:
    (a ^ (-t)) * sin ( t )
    حالا دیگه اینقدر باید با ضریب ها بازی کرد تا به حرکت لازم رسید! مثلا همون توپ پینگ پونگ....همین الان هم توی تری دی مکس با یه اسکریپت ساده یه حرکت نوسانی که حالت میرا داره رو به دست آوردم. به همین سادگی به همین خوشمزگی اینم فایل مکس ش:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای t از F یعنی فریم تایم لاین استفاده کردم...بقیش هم یه سری عدد مدد اضافه کردم به عنوان ضریب و جمع و تفریق که شدت و بُرد حرکت ش تنظیم شه!
    شب همه خوش
    این فرمولی که شما نوشتید هم شبیه فرمولیه که خودشون استفاده کردند فرقی نمی کنه پستهای اولی رو بخونید

کاربر فعال ریاضیات javad2015's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

قضیه خیلی ساده تر از این حرفا هست با این فرمول به راحتی میشه همچین نموداری رو به دست اورد.البته برای واضح بودن شکل باید ضریب x در توان n عددی کوچیک باشه مثلا یک صدم

n و ضرایب a و b اعدادی دلخواه هستند.مشکل شما این بود که برای میرا کردن اومدی مخرج دادی....وقتی مخرج بدی میرایی خیلی شدید میشه

حالا که فکر کردم دیدم قضیه از اینم ساده تره در واقع شما باید نمودار سینوس رو خیلی یواش و به اهستگی میرا کنی.وقتی میای مخرج x میدی سریع میرا میشه.اگر مخرجی مثل تصویز زیر بدی اهسته میرا میشه

در واقع شما باید به یه حالتی نمودار سینوس رو به اهستگی میرا کنی.این حالت کلی هست اگه بخواین در مورد یک پدیده فیزیکی و ... توضیح بدین ممکنه این ضریب میرایی تغییر کنه
    Last edited by javad2015; 26-12-2015 at 22:43.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

این فرمولی که شما نوشتید هم شبیه فرمولیه که خودشون استفاده کردند فرقی نمی کنه پستهای اولی رو بخونید
    دوست عزیز من اول با همون فرمول خود سعید جان یعنی همون تقسیم سینوس بر زمان خاستم حرکت رو به صورت عملی به دست بیارم ولی جواب نداد! اولین فریم میرفت به بی نهایت! میشد عدد تقسیم بر صفر! یعنی به ازای یه سری مقادیر جواب نمیداد. در صورتی که سینوس رو باید در ضریبی که به توان منفی زمان رسیده ضرب کرد. همونطوری هم که دوستمون جواد 2015 توی پست قبل بهش به درستی اشاره کردن.
    ولی در کل مساله در نگاه اول کمی سخت به نظر میاد ولی در حقیقت خیلی خیلی ساده ست.
    موفق باشید

8. این کاربر از esieater بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •