تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 33

نام تاپيک: مشاوره خرید - چند سوال ----- چینی

آخر فروم باز mehran_286's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

مرسی
    خیلی خیلی ممنون

الان چند تا گزینه دارم
    به نطرتون کدومشون

1- LIFAN X50
    2-MG 3
    3-H320
    4-H330
    5-ZOTI s300
    6-JAC J5
    7-چانگان ایدو
    8-میتسوبیشی میراژ
    9-mvm 550
    به نظرتون گزینه های دیگه ای هم هست ؟؟
    Last edited by mehran_286; 28-12-2015 at 22:38.

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

خواهش میکنم دوست عزیز
    چون شما برای خانواده و مسافرت هم میخواید فکر کنم میراژ و ام جی 3 و به نظرم زیاد مناسب نیست و کوچک هستن و بقیه ارجحیت دارن.
    تو.ی اینا من نظرم روی x50 و j5 و h330 هستش. حالا کدوم بیشتر به کار شما میاد. یکی از مسایل گیربکس اتومات j5 و 330 و ایدو نسبتا قدیمی و 4 دنده بودن هست (البته نمیگم بده ها ولی اگه 5 یا 6 یا cvt بودن بهتر بود)

موتور x50 و h330 هم مشخصاتش خیلی شبیه هست ولی ایکس 50 سبکتره که احتمالا یه مقدار کم شتابش بیشتر باشه و ایدو هم یه خورده قویتره که وزنش بیشتره بازم
    در کل ببین کدوم رو میپسندی و امکاناتش برات جالب تره. من ایکس 50 و j5 رو سوار شدم مناسب بودن و ایکس 50 با توجه به موتور 1500 که داره شتاب خیلی خوب و قابل توجهی داشت و سواریش خوب بود

3. این کاربر از amir z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

خواهش میکنم دوست عزیز
    چون شما برای خانواده و مسافرت هم میخواید فکر کنم میراژ و ام جی 3 و به نظرم زیاد مناسب نیست و کوچک هستن و بقیه ارجحیت دارن.
    تو.ی اینا من نظرم روی x50 و j5 و h330 هستش. حالا کدوم بیشتر به کار شما میاد. یکی از مسایل گیربکس اتومات j5 و 330 و ایدو نسبتا قدیمی و 4 دنده بودن هست (البته نمیگم بده ها ولی اگه 5 یا 6 یا cvt بودن بهتر بود)

موتور x50 و h330 هم مشخصاتش خیلی شبیه هست ولی ایکس 50 سبکتره که احتمالا یه مقدار کم شتابش بیشتر باشه و ایدو هم یه خورده قویتره که وزنش بیشتره بازم
    در کل ببین کدوم رو میپسندی و امکاناتش برات جالب تره. من ایکس 50 و j5 رو سوار شدم مناسب بودن و ایکس 50 با توجه به موتور 1500 که داره شتاب خیلی خوب و قابل توجهی داشت و سواریش خوب بود
    ممنون ولی چیزی راجع به 550 و زوتی نگفتی ؟؟

شما محصولات دیگه ای هم میشناسید ؟؟

5. این کاربر از mehran_286 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ممنون ولی چیزی راجع به 550 و زوتی نگفتی ؟؟

شما محصولات دیگه ای هم میشناسید ؟؟
    زوتی رو که اصلا بذار کنار. با اون حجم فروش کم و برند نامعتبر 100 درصد در اینده هم توی فروشش و هم تو قطعات و تعمیرات به مشکل میخوری. ضمنا که داخلی سازی هم شده و آپشن هاش برداشته شده.
    550 هم ماشین خوبیه ولی کلا mvm تو کیفیت یه پله از اونا پایینتره و همچنین این موتور 550 همون موتور 530 هست که نسبت به حجم و مصرفی که داره بازدهی نداره و بیشتر قدرتش هرز میره. موتور اون یکی ها که بحث کردیم کم مصرف تر هستن و تو تست های واقعی زیاد از 550 ضعیفتر نیستن. ولی بازم ماشین خانوادگی و خوبیه

توی این قیمتا گریت وال ولیکس هم هست که با کیفیته. البته مدل های اتومات جدیدش گیربکس amt دارن که مناسب نیست ولی قبلیاش cvt بودن

7. این کاربر از amir z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

اول اینو بگم اگر چینی میخای بخری باید دلت برای افت قیمت زیادش نسوزه،نمونه اش ببین لیفان هایX60 که شاسی بلند هستن(اونم برای ایرانی جماعت که عشق شاسی بلنده ببین جقدر افت قیمت داره،مقایسه صفر بازار و کارخانه و مقایسه قیمت صفر 94 و مدل93 ببین چقدر افت قیمت داره)،ثانیا اگر با کارکرده میتونی کنار بیایی،بنظرم برو دنبال 206SD v9 مدل 90-91 که بتونی به راحتی و بدون دستکاری به واسطه مولتی پلکسش روش کروز کنترل را فعال کنی،کیفیتش هم اگر کم کارکرد و تمیز بشه خیلی بهتر از این صفرها هست،اگرم صفر میخای بنظرم در این بازار که چینی همه به نگاه ماشین آشغال نگاه میکنند،دنا بخری بهتره...اینجا کسی از بدفروشی وافت قیمت چینی زیاد نمیگه ولی موقع فروش و تعویض میفهمی چی میگم...اگر هم چشمت چینی صفر گرفته نهایتا روی جک و لیفان زوم کن

9. این کاربر از aminkhan2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

زوتی رو که اصلا بذار کنار. با اون حجم فروش کم و برند نامعتبر 100 درصد در اینده هم توی فروشش و هم تو قطعات و تعمیرات به مشکل میخوری. ضمنا که داخلی سازی هم شده و آپشن هاش برداشته شده.
    550 هم ماشین خوبیه ولی کلا mvm تو کیفیت یه پله از اونا پایینتره و همچنین این موتور 550 همون موتور 530 هست که نسبت به حجم و مصرفی که داره بازدهی نداره و بیشتر قدرتش هرز میره. موتور اون یکی ها که بحث کردیم کم مصرف تر هستن و تو تست های واقعی زیاد از 550 ضعیفتر نیستن. ولی بازم ماشین خانوادگی و خوبیه

توی این قیمتا گریت وال ولیکس هم هست که با کیفیته. البته مدل های اتومات جدیدش گیربکس amt دارن که مناسب نیست ولی قبلیاش cvt بودن
    گریت وال از نظر سازمان کیفیت رد شده

پس من میرم سراغ x50 و h330 تحقیقات میدانی کنم

بازم اگر چیزی به ذهنت رسید خبرم کن
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

اول اینو بگم اگر چینی میخای بخری باید دلت برای افت قیمت زیادش نسوزه،نمونه اش ببین لیفان هایX60 که شاسی بلند هستن(اونم برای ایرانی جماعت که عشق شاسی بلنده ببین جقدر افت قیمت داره،مقایسه صفر بازار و کارخانه و مقایسه قیمت صفر 94 و مدل93 ببین چقدر افت قیمت داره)،ثانیا اگر با کارکرده میتونی کنار بیایی،بنظرم برو دنبال 206SD v9 مدل 90-91 که بتونی به راحتی و بدون دستکاری به واسطه مولتی پلکسش روش کروز کنترل را فعال کنی،کیفیتش هم اگر کم کارکرد و تمیز بشه خیلی بهتر از این صفرها هست،اگرم صفر میخای بنظرم در این بازار که چینی همه به نگاه ماشین آشغال نگاه میکنند،دنا بخری بهتره...اینجا کسی از بدفروشی وافت قیمت چینی زیاد نمیگه ولی موقع فروش و تعویض میفهمی چی میگم...اگر هم چشمت چینی صفر گرفته نهایتا روی جک و لیفان زوم کن

با تشکر از راهنمایی هات
    من معمولا اهل خرید فروش نیستم
    هر ماشین رو 4 5 سال سوار میشم بعدشم نو میگیرم

ماشین کار کرده باید از دست بخری و گرنه ریسکش بالاست
    اهل کارکرده هم نیستم

الان محصولات اتوماتیک ایران خودرو آپشن ندارند

و پشت پارس جدیداش نشستم اصلا خوشم نیومد

دنا هم تکراریه

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

متاسفانه همین دیدگاه باعث شده نصف مردم به همون 405 و پراید راضی باشن. طرف میخواد 5 سال ماشینو نگه داره از روز اول به فکر فروششه!!! یعنی حاضره 5 سال هفته ای یه بار تعمیرگاه باشه ولی دلش خوش باشه خوب فروش میره! البته این دیدگاه داره عوض میشه و خوشبختانه تو شهرای بزرگ خیلی خرید و فروشش خوئبه (البته الان همه تو رکود هستن)
    گریت وال از نظر سازمان کیفیت رد شده

پس من میرم سراغ x50 و h330 تحقیقات میدانی کنم

بازم اگر چیزی به ذهنت رسید خبرم کن
    با تشکر
    منم پیشنهادم رو اون دو تاس ولی گریت وال بی کیفیته!!!!! به قطعیت میتونم بگم از اون 2 تا باکیفیت تره ولی نسبت به چیزایی که داره و اتاقی که داره منم انتخابم اون 2تاس.
    سمت دنا (همون سمند خودمون ) هم نرو که اصلا راضی کننده نیست و دردسرش خیلی بیشتر از همین گزینه هاته
    استاندارد ایران رو ولش کن. همین امروز گفتن تویوتا استاندارد ما رو نداره (پراید داره )
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ایشالا هر چی خریدی چرخش برات بچرخه و باهاش به خوشی رانندگی کنی

13. این کاربر از amir z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

متاسفانه همین دیدگاه باعث شده نصف مردم به همون 405 و پراید راضی باشن. طرف میخواد 5 سال ماشینو نگه داره از روز اول به فکر فروششه!!! یعنی حاضره 5 سال هفته ای یه بار تعمیرگاه باشه ولی دلش خوش باشه خوب فروش میره! البته این دیدگاه داره عوض میشه و خوشبختانه تو شهرای بزرگ خیلی خرید و فروشش خوئبه (البته الان همه تو رکود هستن)

منم پیشنهادم رو اون دو تاس ولی گریت وال بی کیفیته!!!!! به قطعیت میتونم بگم از اون 2 تا باکیفیت تره ولی نسبت به چیزایی که داره و اتاقی که داره منم انتخابم اون 2تاس.
    سمت دنا (همون سمند خودمون ) هم نرو که اصلا راضی کننده نیست و دردسرش خیلی بیشتر از همین گزینه هاته
    استاندارد ایران رو ولش کن. همین امروز گفتن تویوتا استاندارد ما رو نداره (پراید داره )
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ایشالا هر چی خریدی چرخش برات بچرخه و باهاش به خوشی رانندگی کنی
    الان بین 3 گزینه سر در گم موندم

هیچ فرقی هم ندارن
    هیچ آپشن برتری هم نسبت به هم ندارن

باز ام جی شیفتر پشت فرمون داشت

اما H330 - JAc j5 _x50

واقعا سخته

سایت معتبری هم ندیدم که اطلاعاتش راجع به این 3 تا کامل باشه

15. این کاربر از mehran_286 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

الان بین 3 گزینه سر در گم موندم

هیچ فرقی هم ندارن
    هیچ آپشن برتری هم نسبت به هم ندارن

باز ام جی شیفتر پشت فرمون داشت

اما H330 - JAc j5 _x50

واقعا سخته

سایت معتبری هم ندیدم که اطلاعاتش راجع به این 3 تا کامل باشه
    ام جی ماشین هاش فوق العاده با کیفیت و عالی هستن و فقط به خاطر 2 مسئله ام جی 3 رو پیشنهاد نمیکنم. یکی خانوادگی نبودن و مهمتر از اون گیربکس amt که اصلا تکنولوژی خوبی نیست و فقط برداشتن کلاچ ماشین رو اتومات کردن من خودم باهاش رانندگی نکردم ولی از هر کی با ماشین amt رانندگی کرده بپرسی زیاد راضی نیست

j5 اتومات هم گیربکس 4 دنده داره و مصرفش هم یه مقدار زیاده ولی نوع دستی رو خیلی خیلی راضی بودن همه (البته اتومات هاشم مشکل خاصی ندارن)
    برلیانس رو هم تجربه ای ندارم
    ایکس 50 هم خیلی خوشگل و همه پسند هست و شتاب خیلی خوبی هم نسبت به حجم موتور و گیربکس اتوماتش داره. کیفیت ادوات اخلیش هم خوبه. به نظرم برو همه رو تو نمایندگی ها و یا آگهی های مردم ببین و بعد تصمیم بگیر

17. این کاربر از amir z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •