تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: برای خرید مانیتور جدید باید کارت گرافیک هم ارتقا پیدا کنه؟

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

بله اون دقت تصویری که نوشتید فول اچ دی هست و dvi-d هم ساپورت میکنتش بله با مبدل میتونید انتقال صدا و تصویر همزمان رو داشته باشید ولی مانیتور باید خروجی صدا مثلا اسپیکر یا فیش صدا برای نصب اسپیکر داشته باشه که مانیتورهای جدید همه این قابلیت رو دارن

Sent from my SM-J500H using Tapatalk

2. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

بله اون دقت تصویری که نوشتید فول اچ دی هست و dvi-d هم ساپورت میکنتش بله با مبدل میتونید انتقال صدا و تصویر همزمان رو داشته باشید ولی مانیتور باید خروجی صدا مثلا اسپیکر یا فیش صدا برای نصب اسپیکر داشته باشه که مانیتورهای جدید همه این قابلیت رو دارن

اسپیکراشون جدا از مانیتور هست یا روی خود مانیتور تعبیه شده؟ یعنی میشه هدفون یا اسپیکر قوی تری که مد نظر خودمون هست به جای اسپیکر خودش از طریق ورودی صدا نصب کنیم؟
    اگر با کابل hdmi مانیتور به کارت کرافیگ وصل بشه در اون صورت از دو منبع می تونیم صدای کامپیوتر رو داشته باشیم؟ هم از طریق مانیتور و هم از طریق کارت صدای نصب شده روی مادربوردیا کارت صدای مادربورد قطع میشه؟ نمی خوام قطع بشه چون شاید بخوام بعضی وقتا از کارت صدای شخصی استفاده کنم. الان تو دیوایس منیجر در قسمت صدا دیدم دو تا درایور روش نصبه یکی کارت صدای خودم یکی هم nvidia high definition که فکر کنم درایور صدای کارت گرافیک باشه که با توجه به نبود مانیتور اچ دی قابل استفاده نیست.
    ---
    در مانیتورهای فول اچ دی یا بالاتر فیلم ها و تصاویری که اچ دی نیستن با کیفیت بدی پخش میشن؟ چون تازگیا یه تلویزیون led ال جی 49 اینچ خریدیم ولی شبکه های ایران رو با کیفیت بدی پخش می کنه مخصوصا موقع پخش فوتبال یا بعضی سریال ها. حتی کیفیتش از تلویزیون crt هم بدتره. مثلا امروز بازی استقلال تراکتور رو داشت میداد خیلی کیفیتش افتضاح بود انگار با دوربین 1 مگاپیکسل موبایل فیلمبرداری کرده بودن! موقعی که تلویزیون crt داشتیم انقدر کیفیت بد تصاویر به چشم نمیومد و تو ذوق نمیزد. فقط شبکه اچ دی و پرس تی وی اچ دی رو با کیفیت مطلوب پخش می کنه. حالا نمی دونم همه led ها اینجوریه یا فقط ال جی یا این مدل از ال جی که ما داریم! یه جا خوندم چون این تلویزیون ها با تکنولوژی فول اچ دی سازگار شدن تصاویر sd رو بی کیفیت پخش می کنن.
    حالا مانیتورهای فول اچ دی هم همینجوریه؟؟
    ----
    بعد از سال ها می خوام مانیتور crt رو بذارم کنار و مانیتور جدید بگیرم برای همین گفتم مانیتور 4k بگیرم که دارای جدیدترین تکنولوژی روز باشه ولی یه سرچ کردم دیدم قیمت های خیلی بالایی دارن و اکثرا صفحه بزرگ هستن. به نظر میاد هنوز 4k به اندازه کافی گسترده و همگانی نشده درسته؟
    حالا با توجه به قیمتشون و کم بودن فیلم های 4k به نظرم خریدش به صرفه نباشه و یه مانیتور FHD بگیرم بهتره نه؟
    ----
    در مانیتورهای FHD بعضی ها رو دیدم DVI دارن و HDMI ندارن و بعضیا برعکس HDMI دارن و DVI ندارن. بعضیا هم هر دو پورت رو دارا هستن. به نظرتون کدومارو بگیرم بهتره؟
    نظر خودم روی hdmi هست ولی مدلایی که dvi دارن به نظر متنوع تر میان و تعداد گزینه های خرید افزایش پیدا می کنه

ببخشید سوالاتم زیاد شد
    همونطور که گفتم تجربه کار با مانیتورهای led رو نداشتم و شناختی ندارم و بعد از سال ها می خوام یه دونه از اینا بگیرم
    زیاد در موردشون مطالعه کردم ولی بازم سوالایی بود که جوابشون رو پیدا نکرده بودم
    ممنون که با حوصله پاسخ میدین

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

یا اسپیکر روی خود مانیتور است یا اینکه فیش صدا داره میتونید اسپیکر بهش وصل کنید دیگه اگر از hdmi استفاده کنید از کارت صدای مینتون استفاده نمیشه برای دقت فول اچ دی همانطور که گفتم بین dvi و hdmi تفاوتی در کیفیت تصویر وجود نداره طبعا تو مانیتور با دقت تصویر بالاتر فیلم با کیفیت پاسین تر ببینید چون تصویر بزرگ میشه کیفیت خوبی نداره برای کیفیت کانال های ایران باید از گیرنده دیجیتال استفاده کنید که فکر کنم خود تلویزیونتون این گیرنده رو داشته باشه ولی خوب با اینکه تعدادی از کانال های ایران hd است بازم آنچنان کیفیت بالایی نداره
    مانیتورهای 4k چون دقت تصویر بالاتری دارند باید اینچ بیشتری مانیتورهاشون داشته باشن پس بزرگ ترن و قیمت بالایی هم دارند همچنین گرافیکتون هم باید این دقت تصویر رو حمایت کنه

5. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

یا اسپیکر روی خود مانیتور است یا اینکه فیش صدا داره میتونید اسپیکر بهش وصل کنید دیگه اگر از hdmi استفاده کنید از کارت صدای مینتون استفاده نمیشه برای دقت فول اچ دی همانطور که گفتم بین dvi و hdmi تفاوتی در کیفیت تصویر وجود نداره طبعا تو مانیتور با دقت تصویر بالاتر فیلم با کیفیت پاسین تر ببینید چون تصویر بزرگ میشه کیفیت خوبی نداره برای کیفیت کانال های ایران باید از گیرنده دیجیتال استفاده کنید که فکر کنم خود تلویزیونتون این گیرنده رو داشته باشه ولی خوب با اینکه تعدادی از کانال های ایران hd است بازم آنچنان کیفیت بالایی نداره
    مانیتورهای 4k چون دقت تصویر بالاتری دارند باید اینچ بیشتری مانیتورهاشون داشته باشن پس بزرگ ترن و قیمت بالایی هم دارند همچنین گرافیکتون هم باید این دقت تصویر رو حمایت کنه
    البته کارت صدای من pci هست و انبورد نیست.
    اگر مانیتور با کابل hdmi به گرافیک وصل بشه صدای این کارت صدا قطع میشه؟ نمیشه تصویر رو از مانیتور دید و صدا رو از کارت صدا گرفت؟
    آخه این کارت صدا pci حرفه ای هست و برای کارهای آهنگسازی و نرم افزارهای صدا هم ازش استفاده می کنیم نمیخوایم بلااستفاده بشه.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

چون با hdmi انتقال تصویر و صدا رو همزمان دارید فکر نکنم بشه استفاده کرد شاید با تغییراتی در تنظیمات صدا در کنترل پنل بشه اونکارو کرد من امتحان نکردم ولی اگر در دقت فول اچ دی میخواین کار کنید میتونید از همون dvi استفاده کنید

8. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •