تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 42

نام تاپيک: مشاوره برای خرید سیستم تا 5 میلیون

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

میشه به سوالات دیگه من هم پاسخ بدید ؟

ممنون
    امیر جان پاسخ دادند یک سری از سوال هاتون رو که کاملا فرمایش های ایشون درسته. در مورد سوال آخر منظورم از ultra durable فقط برای مدل پیشنهاد شده نبود, یعنی کلا گیگابایت همچین برد هایی داره
    برای مقایسه دقیق تر دوکارت گرافیک هم میتویند به این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برید
    مثلا برای بازی G-T-A V میتونید پرفورمنس این دو کارت رو مشاهده کنید که به وضوح GTX 980ti عمکرد بهتری داشته=> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 2 کاربر از kaveh-gh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dverbame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Public_html

پيش فرض

در واقع میشه گفت 980TI میخورتش !!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تعدای از بنچها لاور ایز بتر هستن !!

اونایی که K دارن ضریب باز هستن و قابلیت اور کلاک دارن البته مادربرد هم باید این قابلیتو داشته باشه !

اولا عذرخواهم . من پاسخ این دوست عزیز رو ندیدم اون موقع

دوم :

این اورکلاکینگ چقدر تاثیر داره مثلا برای پردازنده i7 ... اینقدری هست که ارزش 300 تومن بالاتر رو داشته باشه حداقل ... ( فکر نمیکنم پردازنده ها حالا حالا ها نیاز به اورکلاکینگ داشته باشن ... ( به جز موارد خاص مثل رندرینگ فوق حرفه ای ) )

درست میگم ؟

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای گیم کفایت میکنه !

5. 2 کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Public_html

پيش فرض

دوستان ممنون از لطف و نظراتتون .

یه موردی فقط میمونه . بنده یه مانیتور tft دارم که مال سامسونگ هست ... sync master t1900 ... رزولوشن فعلا پاسخگوی نیاز من هست . از طرفی طی مقایسه هایی که با پنل های بازار انجام دادم .. به مراتب بهتر بوده و تصمیم بر نگه داشتن همین مانیتور دارم .

با توجه به نداشتن فناوری های روز ... مشکلی در استفاده و مچ شدن نخواهد داشت با گرافیک 980 gtx یا مجبور به تغییر این قطعه هستم.

تا حد امکان تاکید بر نگه داشتن هست. چون از نظر کیفیت تصویر و خستگی چشم .. روزی 20 ساعت رو جواب میده و هیچ اذیتی واقعا تا به امروز برام نداشته . از نظر کنتراست و پاسخ گویی هم در حد مانیتورهای امروزی هست ... 2 میلی ثانیه ...

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان ممنون از لطف و نظراتتون .

یه موردی فقط میمونه . بنده یه مانیتور tft دارم که مال سامسونگ هست ... sync master t1900 ... رزولوشن فعلا پاسخگوی نیاز من هست . از طرفی طی مقایسه هایی که با پنل های بازار انجام دادم .. به مراتب بهتر بوده و تصمیم بر نگه داشتن همین مانیتور دارم .

با توجه به نداشتن فناوری های روز ... مشکلی در استفاده و مچ شدن نخواهد داشت با گرافیک 980 gtx یا مجبور به تغییر این قطعه هستم.

تا حد امکان تاکید بر نگه داشتن هست. چون از نظر کیفیت تصویر و خستگی چشم .. روزی 20 ساعت رو جواب میده و هیچ اذیتی واقعا تا به امروز برام نداشته . از نظر کنتراست و پاسخ گویی هم در حد مانیتورهای امروزی هست ... 2 میلی ثانیه ...
    مانیتور خوبیه و مشکلی ایجاد نمیکنه ! فقط حیفه با این سیستم قدرمتمند بازی هارو روی رزولوشن فول اچدی بازی نکنی ! اگر بودجه خوبی داشته باشی مانیتورای مناسبی تو بازار هستن !

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Public_html

پيش فرض

مانیتور خوبیه و مشکلی ایجاد نمیکنه ! فقط حیفه با این سیستم قدرمتمند بازی هارو روی رزولوشن فول اچدی بازی نکنی ! اگر بودجه خوبی داشته باشی مانیتورای مناسبی تو بازار هستن !
    بحث یه موردی هست.

4 ماه پیش یه مانیتور hd از شرکت lg که اسمشم مثلا led بود خریدم .به 400000 تومان. 22 اینچ بود. به محض این که کنار این مانیتور قرار دادم .. . به حدی میتونم بگم کیفیت در برابر این مانیتور بد بود .. به حد بد بود که حتی 1 ساعت کامل پاش دووم نیاوردم و به ضرر پسش دادم ....

واقعا میترسم مجدد برای مانیتور هزینه کنم .

از طرفی 6 ساله واقعا راضیم نگه داشته و میگم که همین مقوله ای که دارم میگم کمی من رو ترسونده .

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بحث یه موردی هست.

4 ماه پیش یه مانیتور hd از شرکت lg که اسمشم مثلا led بود خریدم .به 400000 تومان. 22 اینچ بود. به محض این که کنار این مانیتور قرار دادم .. . به حدی میتونم بگم کیفیت در برابر این مانیتور بد بود .. به حد بد بود که حتی 1 ساعت کامل پاش دووم نیاوردم و به ضرر پسش دادم ....

واقعا میترسم مجدد برای مانیتور هزینه کنم .

از طرفی 6 ساله واقعا راضیم نگه داشته و میگم که همین مقوله ای که دارم میگم کمی من رو ترسونده .
    در هر حال تصمیم با خودتونه .

10. این کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Public_html

پيش فرض

با تشکر از دوستان .

تا به این جا مین بورد رو 100 %

MB: Gigabyte GA-Z170X-Gaming 7: 991,000

انتخاب کردم.

و سی پی یو هم میخوام i7 بزارم .با توجه به این مقولات میشه بنده رو در زمینه رم راهنمایی کنید .

دقت کنید که سیستم فقط به صرف گیم بسته نمیشه . قرار مثلا وسط گیم سنگین بازی پایین بیاد و یه فعالیت سنگین انجام بشه . نه رندر سنگین اما یه پروسس سنگین همزمان .

-----------
    میشه تفاوت این 4 رو رو بگید اول از همه :

GSkill Trident Z

GSkill Ripjaws V

GSkill Ripjaws 4

GSkill Trident X

--------------------

برای مثال بنده بین این دو نوع موندم و نمیدونم کدوم مچ تره با این مین و پردازنده

RAM: GSkill Trident Z 2×8GB=16GB DDR4 3200MHz CL16: 580,000

RAM: GSkill Ripjaws V 2×8GB=16GB DDR4 3000MHz CL15 Red: 570,000

ممنون

داستان این cl15 و cl16 چیه ؟

Last edited by dverbame; 08-12-2015 at 20:52.

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

با تشکر از دوستان .

تا به این جا مین بورد رو 100 %

MB: Gigabyte GA-Z170X-Gaming 7: 991,000

انتخاب کردم.

و سی پی یو هم میخوام i7 بزارم .با توجه به این مقولات میشه بنده رو در زمینه رم راهنمایی کنید .

دقت کنید که سیستم فقط به صرف گیم بسته نمیشه . قرار مثلا وسط گیم سنگین بازی پایین بیاد و یه فعالیت سنگین انجام بشه . نه رندر سنگین اما یه پروسس سنگین همزمان .

-----------
    میشه تفاوت این 4 رو رو بگید اول از همه :

GSkill Trident Z

GSkill Ripjaws V

GSkill Ripjaws 4

GSkill Trident X

--------------------

برای مثال بنده بین این دو نوع موندم و نمیدونم کدوم مچ تره با این مین و پردازنده

RAM: GSkill Trident Z 2×8GB=16GB DDR4 3200MHz CL16: 580,000

RAM: GSkill Ripjaws V 2×8GB=16GB DDR4 3000MHz CL15 Red: 570,000

ممنون

داستان این cl15 و cl16 چیه ؟

CL=CAS Delay زمان تاخیر رم رو نشون میده به طور کلی هر چی کمتر باشه عددش, رم سریعتر هست به اصطلاح
    رم هایی هم که گفتین از لحاظ مشخصات یکی هستند تقریبا سری Trident Z برای کار های Workshop و رندرینگ هست بیشتر و از Ripsaws برای گیمینگ و اورکلاک استفاده میشه ( زیباتر و تنوع رنگی بیشتری داره )

13. این کاربر از kaveh-gh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Public_html

پيش فرض

ممنون . مورد اخر فکر کنم این باشه : در مورد کولر سی پی یو .

1. مگه پردازنده های جدید مثل قدیمی ها با خودشون فن سی پی یو ندارن که همه جا یه کولر هم میزنن تنگ سی پی یو ...

2. این مورد که میگن کولر ها باعث خم شدن سی پی یو میشه درسته ؟

3. با توجه به فنی که شما برای سی پی یو پیشنهاد دادید .. من تو اون رنج یه موردی پیدا کردم که به نظر بهتر میاد

100,000 :CPU Cooler: Deepcool Ice Edge 400 FS

نظرتون راجب این چیه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •