دوستان و مدیران گرامی لطفا راهنمایی بفرمائید
MSI GE62 پردازنده hq نسل جدیدتر داره و گرافیک بالاتر
n551jx معتبرتره ولی نمیدونم نسبت به قیمتش و گرافیک ضعیفش میرزه یا نه
N551jw هم لمسیه و این مشکل پیش میاره برامون
شما باشین تا 5 تومن چی انتخاب میکنین
دوستان و مدیران گرامی لطفا راهنمایی بفرمائید
MSI GE62 پردازنده hq نسل جدیدتر داره و گرافیک بالاتر
n551jx معتبرتره ولی نمیدونم نسبت به قیمتش و گرافیک ضعیفش میرزه یا نه
N551jw هم لمسیه و این مشکل پیش میاره برامون
شما باشین تا 5 تومن چی انتخاب میکنین
ایسوس ها ی مقدار پول بیشتر واسه وسایل جانبی بدرد نخورشون میگرن مثل کیف موس ساب ووفر و لیپ موشن ۴۰۰ تومنی!!!! همه این وسایل کیفیت بالای ندارند و عملا بدرد نخور هستند
ولی سری ان ایسوس کیفیت قابل قبولی داره
msi هم مشخصات خوبی داره ولی من بشخصه از رنگش متنفرم
لنوو y5070 هم مدل خوبی هست
یعنی با این شرایط MSI از همه بهتره؟ بجز رنگش؟
یه مدل داره که هاردش یه تراس، SSD نداره، و گرافیکش 960 هست
اون رو نسبت به N551JX بیشتر میپسندم ولی کیفیت، مانیتور و همه چیزش نمیدونم وضعیتش چطوره، جالبه که وزنش هم سبک تره!
حتی ظاهرا ( دقیق نمیدونم ) ویندوز هم داره
میخوام بدونم مادربرد همه این MSI های که مدل GE62 هستن یکی هست؟ یعنی همگی امکان اتصال هارد اضافی SSD دارن یا خیر
میتونی توی سایت notebookcheak دقیقا مانتیور دو لپتاپ رو مقایسه کنی
در مورد هارد ssd این هارد های که ترکیبی هستند sshd زیاد کاری از پیش نمیبرن و فرق انچنانی ایجاد نمیکنن اگر سرعت میخوای باید ssd بزارید
میتونید درایو نوری رو در بیاری و بجاش بزاری
ممنون، ولی sshd نمیگم، میخوام هم هارد اصلی رو داشته باشم، هم بتونم یه ssd بدون در آوردن درایو نوری یا همون گذاشتن HDCaddy داشته باشم.
برای این مورد کدوم مناسبه؟ و مادربردش ساپورت میکنه؟
شما برای این کار باید دنبال لپ تاپ هایی باشید که پورت m.2 SSD دارند. بعد با خرید یک هارد m.2 SSD میتوانی بدون در آوردن dvdRom هم هارد معمولی داشته باشی و هم ssd.
الان مثلا ASUS V502LX که در دنیا با اسم K501LX شناخته میشود، دارای این پورت است.
N551JX پورت 2.5" 9.5mm SATA3 دارد. یعنی قابلیت نصب hddcaddy دارد ولی من جایی ندیدم که پورت m.2 ssd داشته باشد.
جالب اینکه GE62 2QF APACHE PRO دو تا پورت m.2 SSD دارد. یعنی شما میتوانی یک هارد hdd و دو تا ssd رویش نصب کنی.
و یا طبق ادعای سازنده، GE62 6QL APACHE دارای M.2 SSD PCIe نسل سوم است که ادعا شده که سرعت 2200MB/s دارد! ( در مقابل هارد معمولی که سرعت 150MB/s دارد)
ممنون. نکته اول رو میدونم بخاطر همین گفتم داداش...
کاش asus توضیح میداد که آیا ساپورت میکنه یا خیر
یعنی تمامی نسخه های msi ge62 این قابلیت رو دارن، یه مورد داره 8 گیگ رم و گرافیک 960 داره میخوام بدونم مادربرد همه یکیه؟ اگه یکی هست که همه مثل همن و پول الکی 500 بالاتر ندم فقط به خاطر اینکه یه هارد ssd 128 جداگانه به همراهشون هست
شما باشین کدوم رو ور میدارین ایسوس یا msi
مشکل ایسوس این است که مدلهایی که در ایران عرضه میشود، اسامی متفاوت نسبت به دنیا دارند. مثلا همان سری v که اصلا در دنیا، ایسوس سری V نداریم و حالا به چه دلیل واردکننده های ما، اسم خاص سفارش دادند که ایسوس با این نام در بازار ایران عرضه شده است را نمیدانم.
بهمین دلیل باید کلی بگردی و بعد ببینی که مثلا فلان مدل ایران، منظور فلان مدل جهانی است!
مثلا الان K501UX در جهان، بنظر می آید که آن چیزی باشد که در ایران با نام ASUS K556UF عرضه میشود. اگر اشتباه میگویم، دوستان اصلاح کنند.
بهرحال این مدل دارای پورت m.2 ssd است. ضمن اینکه از cpu نسل 6 اینتل استفاده میکند. (اولین سری لپ تاپ های ایسوس که از این cpu استفاده کردند)
سایت ایسوس جهانی هم نمیدانم چرا مدلهای جدید را درست نمایش نمیدهد.
یعنی الان شما نمیتوانی ایسوس با cpu intel نسل 6 در سایتش پیدا کنی ( حداقل من پیدا نکردم)
شاید بهمین خاطر از نظر پشتیانی فنی، امتیاز خیلی کمی از سایت های نقد و بررسی گرفته و جایگاهش اینقدر افت داشته ( از جایگاه 3 در سال 2014 به 7 در سال 2015 رسیده)
بهرحال، متاسفانه من اطلاعات دقیق مدلهای موجود در ایران را نتوانستم پیدا کنم.
اما در مورد MSI بنظر می آید که تمامی مدلهای این سری اش، m.2 دارند.
ولی تنوع مدلهای ge62 با گرافیک960 بالاست. الان کدام مدل را شما میگویی؟ نام دقیقش را داری؟
-----
در مورد انتخاب بین MSI و ASUS ، که براساس رتبه بندی برندها، امسال MSI توانست چهارم شود و خب بالاتر از لنوو و ایسوس قرار گرفته.
ولی من شخصا ایسوس را ترجیح میدهم. حتما میدانی که ایسوس ادعا دارد که پرفروش ترین لپ تاپ ایران است. البته شاید برای زمانی باشد که رتبه سوم را داشت!
بهرحال شما الان مدل مشخص از هر دو برند را بگویید که قابلیت نصب ssd داشته باشد و بعد بهتر میتوان مقایسه کرد.
سپاس ویژه از توضیحات کاملتون
مدل های مد نظر بنده اینها هستن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدل سوم : Asus N551jx
مدل چهارم : Asus G551JW
مدل پنجم : ASUS N550JX
مدل ششم: ASUS G550JX
حقیقتا بین این 6 مدل موندم یک ماهه نمیدونم چیکار کنم بخاطر SSD
چون هارد هیبرید یا همون SSHD نمیخوام. و در ضمن نمیخوام درایو نوری رو هم از دست بدم!
اینایی که SSD 128 دارن به نظرتون SSD جداگانه پورت M2 دارن یا خود هارد SSHD هست!؟ معلوم نشده توی سایت ها
اگه یه مدل از اینها یا نهایتا دو مدل تو این مایه ها بهم بگین بزرگترین لطف رو بهم کردین و شنبه مطمئناً میرم و همون رو میخرم.
سلام.
بین آن دو مدل MSI که در سایت لوتوس گذاشته، اختلاف قیمت 160 هزار تومانی اش فقط بخاطر اختلاف رم 8 با 16 است و در نتیجه بغیر از این، نباید فرقی با هم داشته باشند.
در خصوص اختلاف 500 هزارتومانی که در پست قبلی گفتید:
الان قیمت ADATA Premier Pro SP900 M.2 2242 SSD - 128GB حدودا 390 هزار تومان است.
و Transcend 128GB – MTS800 M.2 SSD Drive حدود 360 هزار تومان.
پس اگر چنین اختلاف قیمتی بخاطر وجود ssd باشد، باید همون 400 تومان اختلاف داشته باشند.
در خصوص اینکه گفتی SSD128
الان هارد های SSHD 1tb+128GB SSD در بازار هست. مثلا همین مدلG551JW، در برخی موارد با هارد 1TB 5400 RPM With 128 G SSD عرضه شده است. در نتیجه شما تا جعبه لپ تاپ را نبینی و در برچسب مشخصاتش نخوانی، مطمئن نمیشه گفت که آیا هارد SSHD دارد یا SSD.
من خودم موقع خرید لپ تاپ همین کار را کردم. آن زمان هنوز بحث ssd زیاد رایج نبود ولی هاردهای sshd آمده بودند، من هم با فروشنده شرط کردم که به شرطی لپ تاپ را میخرم که هاردش SSHD باشد.
بعد که جعبه لپ تاپ ها را بررسی کردم و مطمئن شدم که هاردش sshd است، لپ تاپ خریداری کردم.
شما هم باید همین کار را کنی.
اما در مورد بقیه مدل ها
N551JX که گفتم m.2 ssd ندارد.
G551JW و N550JX وN550JX هم همینطور. یعنی هیچکدام از مدلهای m.2 ssd ندارند.
یک نکته ای که بنظر می آید این است که این فناوری جدید است در حالیکه مدلهای ایسوس که شما گفتید، همگی قدیمی هستند و حداکثر از نسل چهارم CPUهای intel استفاده میکنند. در حالیکه الان نسل 6 این cpuها آمده.
---------
در نتیجه بین این مدلها، اگر اصرار به ssd داشتن داری، همان MSI ها را انتخاب کن و یا سراغ سایر مدلهای جدید ASUS برو.
حتما هم در حین خرید، به برچسب مشخصات روی جعبه لپ تاپ دقت کن که دقیقا اشاره شده باشد که هاردش از چه نوع است.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)