تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 16 از 16

نام تاپيک: k800 يا w900 ؟؟؟؟

پروفشنال Man Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Holland

12

نقل قول نوشته شده توسط metal_militia
    و البته کیفیت صدای هدفن ک800 هم خیلی عالی هست !!!!!ولی و900 اسپیکر بهتر+کامندر داره که نمیشه فراموشش کرد

و الته یه نکته که متاسفانه عزیزان اشتباه توش میکنن البته ما استاد زیاد دارم ولی خب=

دلیل نمیشه هر گوشی که سری دبلیو بود هدفنش از اون یکی که سری ک هست بهتر باشه مثلا و800 یا و700
    با ک750 انچنان فرقی ندارند و هدفونای جفتشون 300 میلی بیز صدا تولید میکنن
    ولی خب منو بندی پیشرفته سری واک من باعث میشه که همواره بعنوان موزیک فن های عالی شناخته بشن
    ابنو بهش مشگن اطلاع رساني دقيق.بابا دمت گرم...كارت خيلي درست ها...من نوكرتم.

دقيقا‘‘ اين دوستمون درست ميگه.

ولي خوب اين مقايسه مثل مقايسه تويوتا كمري با تويوتا پرادو هست.2 تا ماشين عالي,خيلي عالي,با كاربردهاي متفاوت.درست جفتشون واسه توي شهر هم كاربرد دارن,ولي كمري كه نميتونه از سربالايي خاكي توي كوه,راحت و بي درد سر بره بالا,اذيت ميكنه,ولي پرادو,انگار داره تو جاده معمولي ميره,اونو ميره بالا.

الان هم نقل اين 2 تاست.بايد بدوني سرمايه و هدفت چيه.اگه عكس و فيلم,شك مكن به ك800.
    اگر ميخواي تو صدا با دوستات كل كني,دبليو 900 بي نظير.

موفق باشي و انتخاب خوبي بكني ايشاا..

يا حق....

پروفشنال M I S H A's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Uranus

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط metal_militia
    و البته کیفیت صدای هدفن ک800 هم خیلی عالی هست !!!!!ولی و900 اسپیکر بهتر+کامندر داره که نمیشه فراموشش کرد

و الته یه نکته که متاسفانه عزیزان اشتباه توش میکنن البته ما استاد زیاد دارم ولی خب=

دلیل نمیشه هر گوشی که سری دبلیو بود هدفنش از اون یکی که سری ک هست بهتر باشه مثلا و800 یا و700
    با ک750 انچنان فرقی ندارند و هدفونای جفتشون 300 میلی بیز صدا تولید میکنن
    ولی خب منو بندی پیشرفته سری واک من باعث میشه که همواره بعنوان موزیک فن های عالی شناخته بشن
    خوب لازم شد من یه نکته را بگم:اگه دقت کرده باشین هدفون های سری "و" طراحی متفاوتی دارند،این نوع طراحی باعث جلوگیری از ورود اصوات مزاحم به گوش می شوند که باعث می شه کسی که از هدفون ها استفاده می کنه صدای مزاحم گوشش را اذیت نکنه و مجبور نشه که صدای هدفون را بالا ببره که موجب آسیب دیدگی گوشش بشه تازه صدای این نوع هدفون ها از بیرون به گوشی نمی رسه که موجب می شه کسی در حال استفاده از اونهاست باعث مزاحمت دیگران نشه(نمی دونم چرا اینقدر از "باعث می شه"و"موجب می شه" استفاده کردم! )

اگه نباشه جاش خالی می مونه doctor_apachi2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

مرسي حرف همه متين و درسته.اما من به عنوان كسي كه ميخوام يكي از اينا رو انتخاب كنم شايد تفاوت قيمتها چندان برام مهم نباشه اما تنها چيزي كه دل منو چرك كرده همون مشكل و900 هست كه بعضي فايلها رو ساپورت نميكنه. سوني اريكسون انگار با سياست كار كرده و تو هر گوشي يه چيزي كم گذاشته.تو ك800 مشكل فيلمبرداري و تو و900 ساپورت نكردن بعضي فرمت هاي صوتي و تصويري. يه چيز ديگه كه اكثر دوستان ميگن اينه كه و900 ارزش 500 تومن پول رو نداره. من فكر ميكنم اين نظريه به خاطر اينه كه اين گوشي الان تقريبا يك سال يا كمتره كه تو بازار هست ولي افت قيمت چنداني نداشته.پس الان هم شايد قيمتش بالا باشه نسبت به ك800 اما به امكاناتش واقعا مي ارزه.

آخر فروم باز feryshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

به نظر من هم W900
    K800 با اینکه عکس های خوبی میگیره ولی تو فیلمبرداری ضعیفه 176 در 144 با 15 فریم درثانیه
    ولی W900 به لطف چیپ گرافیکی NVIDIA علاوه بر فیلمبرداری خوب (320 در 240 با 30 فریم در ثانیه) بازی های سنگین سه بعدی رو خیلی راحت با رزولیشن 320 در 240 اجرا میکنه البته تو عکاسی هم جز بهترین 2 مگاپیکسلی هاست
    به نظر من برتری های K800 همون عکاسی (نه فیلمبرداری) و اینکه جدیدتره (که البته احتمال افت قیمت هم داره)
    ولی برتری های W900 علاوه بر فیلمبرداری بهتر مموری داخلی 470 و کارت مموری 512 و هدفون عالی و ...

(بهترین های الان تو فیلمبرداری : به ترتیب N93 و p990 و w900)

/

اگه نباشه جاش خالی می مونه doctor_apachi2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

بازم ممنون از همه. بدجوري شك داشتم بين اين دو تا حالا ديگه يواش يواش دارم و900 رو قبول مي كنم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه absorb3000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

800 گوشيه جمع و جور ولي 900 رو بيخيال شو مثل سري قبل حال نميده

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •