تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 12 از 12

نام تاپيک: دنای اتوماتیک

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دنا قرار بود با یک پلتفرم کاملا ویژه و جداگانه ساخته بشه . ایران خودرو چندین بار مذاکرات با کیا ( برای استفاده از مدل اپتیما ۲۰۰۷ که میتونست شبباهت زیادی به سمند داشته باشه و به ایران خودرو اصالت بده ) داشت و همینطور با هیوندای برای اتاق سوناتا ۲۰۰۷ ( در سال ۱۳۸۶ که تقریبا در اوج بود ) اما به دلیل بحران های متعدد نتونستن پلتفرم جدیدی رو تولید کنند و بازهم رو به سمند کردند و با تغییرات ظاهری سعی کردند یک خودروی فیس جدید ارایه بدند که شاید ۴۰٪ موفق بودند . چراغ های جلوی دنا از روی سوزوکی کپی شده و عقب ماشین ترکیبی از ریو و اکسنت هست اما در ابعاد بزرگ . سپر عقب بسیار زشت طراحی شده چراغ مه شکن مثل ۲۰۶ در پایین سپر چهره ماشین رو بیش از پیش زشت تر کرده در صورتی که باید با چراغهای تیز و کشیده و باریک چهره جدید رو به ماشین القا میکردند .
    در نهایت سمند ۸۱ با تغییرات جدید دنا شده و در هیچ کشوری این دستاورد حساب نمیشه .
    تیبا هم شاید پلتفرم جدید در ایران باشه اما وقتی به مزدا ۱۲۱ نگاه میکنیم متوجه میشیم تیبا هم با بازطراحی سرسرانه سایپا و کج سلیقه گی کامل به تولید رسید و نتیجش خودروی بدچهره و نچسبی به نام تیبا شد .
    خوب این به نفع ما شد چون ایران خودرو اصرار داشت قیمت رو به 50 میلیون برسونه حالا فکر کن اگه شورای رقابت این ماشین رو همون سمند نمی دونست این ماشین الان بالای 50 میلیون بود
    من همیشه از سمند خوشم می یومد اما ظاهر زشت و امکانات کمش قابل تحمل نبود واسه همین دنا واسه من ایده آله

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خوب این به نفع ما شد چون ایران خودرو اصرار داشت قیمت رو به 50 میلیون برسونه حالا فکر کن اگه شورای رقابت این ماشین رو همون سمند نمی دونست این ماشین الان بالای 50 میلیون بود
    من همیشه از سمند خوشم می یومد اما ظاهر زشت و امکانات کمش قابل تحمل نبود واسه همین دنا واسه من ایده آله
    چیزی به نفع ما نشده دوست من . همه چیز به نفع خودروسازاست . از شورای رقابت و تحقیق و تفحص و ...
    این که دنا رو میخواستن ۵۰ بدن و ۴۲ شد همش سیاه کاری بود تا بازار واسش درست کنن . دیگه ما نباید بعد این همه کلاه رفتن سرمون این چیزا رو باور کنیم .

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •