تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 30

نام تاپيک: نمایش ندادن مقدار واقعی فرکانس CPU

پروفشنال FAR_FA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اگر در فشار کاری لازم فرکانس پردازنده از 2 گیگاهرتز بیشتر نمیشه اول از همه تنظیمات پاور اپشن رو در کنترل پنل چک کنید باید روی حالت بالانس باشه در تنظیمات بایوس قابلیت c1/c1e و c2/c2e فعال باشه اگر با این اقدامات درست نشد با بایوس محدودیت ایجاد میکنه که باید بایوس رو اپدیت کنید یا محدودیت به خاطر دمای بالای پردازنده است با محدودیت از طرف مین یا پاور است

Sent from my SM-J500H using Tapatalk
    سلام

- با نرم افزار Xilisoft یک فیلم رو با حداکثر استفاده از CPU تبدیل کردم ، همزمان CPU-Z رو هم باز گذاشتم ولی
    ( اگه اشتباه نکم ) مقدارش از 2000 بالاتر نرفت . ( تصویر پایین )

- پاور آپشن هم روی بالانس بود .

- توی بایوس هم فقط گزینه c1e بود که فعال بود .

- احتمالا" طبق گفته شما و دوستان بایوس محدودیت ایجاد میکنه . من چند سال قبل آخرین آپدیت بایوس رو دانلود
    کرده بودم و بایوس رو ارتقاء دادم ، و بعد از اون دیگه آپدیت براش نیامد. مادربورد حداکثر از اف اس بی 800 ساپورت
    میکنه در حالی که اف اس بی CPU مقدارش 1066 هست . شاید این اختلاف ، طبق گفته دوستان مقدار کلاک سی پی یو
    رو 2.00 نشون میده .

- دمای CPU خدا رو شکر عالیه ، فن در آرامشه و سرعت سیستم هم خوبه .

اگه قسمت شد یک مینبورد کارکرده تمیز واسه سیستمم میخرم تا از تمام باس CPU استفاده کنه .

ممنون از راهنمایی شما

Last edited by FAR_FA; 19-10-2015 at 14:53.

2. این کاربر از FAR_FA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال FAR_FA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

این لینک مال این نسخه ست.احتمالا اون rev بالاتر هم باشه چند تا cpu بیشتر ساپورت میکنه ولی بازم احتمالا Run at FSB 800 MHz i هست Socket 775 - Intel 945PL - GA-945PL-S3 (rev. 1.0) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از خودمم عتیقه بود فکر کنم چند مدل بالاتر از شما تا اینکه سوخت اونم الان یه asus دسته دو گرفتم بهتره. بهرحال این را نمیشه تغییرش داد.یادم نیست قبلا یه سرچ زدم انگلیسی توضیح داده بود علتش را ولی حالا یادم نیست چی سرچ کردم که الان هر چی سرچ میزنم نمیاد! و اینکه با توجه به اسکرین شات سرعت باس اسپید کم شده با توجه ب همون مقدار 800 و multiplier هم روی 6 که میشه 1200 سرعت هر core
    سلام

ممنون از اینکه لینک CPU Support رو قرار دادید ، انشاء الله اگه قسمت شد یک مینبورد قویتر البته کارکرده تمیز جایگزین
    این مینبورد میکنم . فعلا" خوبه ، راضیم ، کارم رو راه میندازه ، CPU هم خیلی بهتر از قبلیه هست که پنتیوم چهار 531
    بود .

مرسی

سلام مجدد
    همونطور که گفتم یا fsb کم شده یا ضریب سی پی یو که مشخص شد fsb و اون هم به دلیل اینکه مینبورد شما بیش از این همینطور که دوستمون گفتند ساپورت نمیکنه اما فک میکنم بتونید دستی fsb رو زیاد کنید اما حواستون به دمای مینبورد هم باشه و با اینکار مینبورد اورکلاک میشه و در این مورد هم دوستانی که بیشتری اورکلاک میکنند نظربدهندبهتر هستش که مشکلی برای مینبورد شما پیش نیاد
    با سپاس
    سلام

ممنون از راهنمایی شما . فعلا" از این CPU ی جدید و کارکردش راضیم حتی با اینکه مقدار فرکانسی که
    بجای 2.66 مقدار 2.00 نشون میده . در مورد اورکلاک هم نیازی نمیبینم چون کار سنگینی باهاش انجام
    نمیدم ، بیشتر تو نت هستم و نهایتا" فیلمی ببینم یا فیلمی تبدیل کنم . با تشکر

4. این کاربر از FAR_FA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amirpcp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام

ممنون از اینکه لینک CPU Support رو قرار دادید ، انشاء الله اگه قسمت شد یک مینبورد قویتر البته کارکرده تمیز جایگزین
    این مینبورد میکنم . فعلا" خوبه ، راضیم ، کارم رو راه میندازه ، CPU هم خیلی بهتر از قبلیه هست که پنتیوم چهار 531
    بود .

مرسی

سلام

ممنون از راهنمایی شما . فعلا" از این CPU ی جدید و کارکردش راضیم حتی با اینکه مقدار فرکانسی که
    بجای 2.66 مقدار 2.00 نشون میده . در مورد اورکلاک هم نیازی نمیبینم چون کار سنگینی باهاش انجام
    نمیدم ، بیشتر تو نت هستم و نهایتا" فیلمی ببینم یا فیلمی تبدیل کنم . با تشکر
    سلام خواهش میکنم دوست عزیز
    اگه بخوایید از تمام قدرت سی پی یو استفاده کنید مجبور به اورکلاک مینبورد یا تعویض مینبورد هستید
    همونطور که خودتون میدونید fsb سی پی یو 1066 هست اما همونطور که در شات cpu-z میبینید bus speed مقدار 200 هست (800 تقسیم بر 4 = 200 ) که 200 ضرب ضریب سی پی یو شده (10) و مساوی با 2.000 که سرعت سی پی یو شده
    اما اگه از fsb 1066 پشتیبانی میکرد 1066 تقسیم بر 4 = 266 و در bus speed این مقدار رو نمایش میداد که ضرب ضریب سی پی یو (10) میشد و مساوی با 2.66 میشد
    بنده منظورم همین بود که شما میتونید به صورت دستی مقدار fsb رو زیاد کنید تا به سرعت سی پی یو برسید اما با اینکار مینبورد خودتون رو اورکلاک کردید (البته رم هم اور میشه و باید ضریبش رو کم کنید که اور نشه) راه دوم هم همونطور که میدونید تعویض مینبورد هست
    با سپاس

6. 2 کاربر از amirpcp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال FAR_FA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    ممنون از راهنمایی خوب و دقیق شما . فعلا" اطلاعاتم در زمینه اورکلاک کمه و نیاز به کمی تحقیق در این مورد دارم .
    به امید خدا اگه کمی سرم خلوت بشه از بچه های اورکلاک P30World هم برای این امر کمک میگیرم .
    با تشکر

8. 2 کاربر از FAR_FA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال FAR_FA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اگر در فشار کاری لازم فرکانس پردازنده از 2 گیگاهرتز بیشتر نمیشه اول از همه تنظیمات پاور اپشن رو در کنترل پنل چک کنید باید روی حالت بالانس باشه در تنظیمات بایوس قابلیت c1/c1e و c2/c2e فعال باشه اگر با این اقدامات درست نشد با بایوس محدودیت ایجاد میکنه که باید بایوس رو اپدیت کنید یا محدودیت به خاطر دمای بالای پردازنده است با محدودیت از طرف مین یا پاور است

این لینک مال این نسخه ست.احتمالا اون rev بالاتر هم باشه چند تا cpu بیشتر ساپورت میکنه ولی بازم احتمالا Run at FSB 800 MHz i هست Socket 775 - Intel 945PL - GA-945PL-S3 (rev. 1.0) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از خودمم عتیقه بود فکر کنم چند مدل بالاتر از شما تا اینکه سوخت اونم الان یه asus دسته دو گرفتم بهتره. بهرحال این را نمیشه تغییرش داد.یادم نیست قبلا یه سرچ زدم انگلیسی توضیح داده بود علتش را ولی حالا یادم نیست چی سرچ کردم که الان هر چی سرچ میزنم نمیاد! و اینکه با توجه به اسکرین شات سرعت باس اسپید کم شده با توجه ب همون مقدار 800 و multiplier هم روی 6 که میشه 1200 سرعت هر core
    سلام خواهش میکنم دوست عزیز
    اگه بخوایید از تمام قدرت سی پی یو استفاده کنید مجبور به اورکلاک مینبورد یا تعویض مینبورد هستید
    همونطور که خودتون میدونید fsb سی پی یو 1066 هست اما همونطور که در شات cpu-z میبینید bus speed مقدار 200 هست (800 تقسیم بر 4 = 200 ) که 200 ضرب ضریب سی پی یو شده (10) و مساوی با 2.000 که سرعت سی پی یو شده
    اما اگه از fsb 1066 پشتیبانی میکرد 1066 تقسیم بر 4 = 266 و در bus speed این مقدار رو نمایش میداد که ضرب ضریب سی پی یو (10) میشد و مساوی با 2.66 میشد
    بنده منظورم همین بود که شما میتونید به صورت دستی مقدار fsb رو زیاد کنید تا به سرعت سی پی یو برسید اما با اینکار مینبورد خودتون رو اورکلاک کردید (البته رم هم اور میشه و باید ضریبش رو کم کنید که اور نشه) راه دوم هم همونطور که میدونید تعویض مینبورد هست
    با سپاس

سلام به همه عزیزان

خلاصه دل زدم به یک دریای طوفانی و اورکلاک رو انجام دادم و نتیجه زیر رو گرفتم :
    ( در واقع با این کار CPU رو به فرکانس واقعیش رسوندم البته با توصیه amirpcp30 عزیز )

_ بعد از اینکه CPU رو درست کردم وسوسه شدم که کمی Ram رو دستکاری کنم ، که بعد از ری استارت
    سیستم دیگه بالا نیامد حتی بایوس ، مانیتور هم خاموش شد . مجبور شدم باطری مینبورد رو بردارم و
    بایوس رو ببرم به دیفالت و بعد تنظیمات بایوس رو دوباره انجام بدم .

بهرحال از همه دوستان بابت راهنمایی و کمکی که کردن سپاسگزارم . همیشه موفق باشید و اجر شما هم با خدا .

10. 2 کاربر از FAR_FA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

برای افزایش رم احتمالا نیاز به افزایش ولتاژ رم رو دارید اگر از اون نباشه باید تایمینگ رم رو دستکاری کنید

12. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال FAR_FA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

برای افزایش رم احتمالا نیاز به افزایش ولتاژ رم رو دارید اگر از اون نباشه باید تایمینگ رم رو دستکاری کنید

سلام

دوست عزیز ممنون از راهنمایی شما . حقیقت یک بار روی تغییر باس رم نزدیک بود قالب تهی کنم ، فعلا" هم با
    همین خورده رمی که دارم ( حداکثر 667 از طرف مینبورد ) میسازم و راضیم .
    - در مورد تایمینگی که گفتید در بایوس گزینه ای برای تغییر تایمینگ رم وجود داره ؟ مرسی

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

بله هم میتونید روی اتو قرار بدید هم تک تک پارامترهاش رو تغییر بدید تغییر تایمینگ به صورت آزمون و خطاست و قاعده ای نداره

15. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال FAR_FA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ممنون از پاسخ سریع شما

اگه قسمت شد در یک فرصت مناسب با همون آزمون و خطایی که فرمودید روی تایمینگ رم کار میکنم .

با سپاس

آخر فروم باز amirpcp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام به همه عزیزان

خلاصه دل زدم به یک دریای طوفانی و اورکلاک رو انجام دادم و نتیجه زیر رو گرفتم :
    ( در واقع با این کار CPU رو به فرکانس واقعیش رسوندم البته با توصیه amirpcp30 عزیز )

_ بعد از اینکه CPU رو درست کردم وسوسه شدم که کمی Ram رو دستکاری کنم ، که بعد از ری استارت
    سیستم دیگه بالا نیامد حتی بایوس ، مانیتور هم خاموش شد . مجبور شدم باطری مینبورد رو بردارم و
    بایوس رو ببرم به دیفالت و بعد تنظیمات بایوس رو دوباره انجام بدم .

بهرحال از همه دوستان بابت راهنمایی و کمکی که کردن سپاسگزارم . همیشه موفق باشید و اجر شما هم با خدا .
    سلام
    خواهش میکنم دوست عزیز
    مشخصات رم (باس و تایمینگ) رو بنویسید
    قبل و بعد از اورکلاک یک شات از تب مموری در برنامه ی cpu-z بزارید همچنین از تب spd هم یک شات بزارید (تب spd تیبل تایمینگ رم شما رو نوشته مثلا میتونید 533 با تایمینگ 4 کار کنید یا 667 با 5 یا 800 با 6 این بدون اورکلاک هست ) مشخصات رمه و از از این اعداد در تایمینگ خود هرچقد باس بیشتر شه اور شده یا در باس خود تایمینگ کمتر شه
    در cpu-z به جای باس زده فرکانس ،،، باس = فرکانس * 2 (به دلیل اینکه در رم ddr در هر کلاک پالس دو بیت منتقل میشه)
    تایمینگ هم مدت زمانی هست (به همون واحد کلاک پالس) که اطلاعات از رم به کنترل کننده حافظه میره
    حتی اگه مینبورد به شما اجازه ی بیشتر شدن باس رو نده ( fsb * ضریب رم میشه=باس رم) شما با کم کردن تایمینگ اون رو اورکلاک میکنید
    Last edited by amirpcp30; 22-10-2015 at 12:06.

18. این کاربر از amirpcp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •