تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 11 از 11

نام تاپيک: یک ایرانی رییس هیات‌مدیره توئیتر شد

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

جناب طهماسبی عزیز، فک میکنم سوال سوم مهم تر باشه! ایا خودشون رو ایرانی امریکایی میدونن یا امریکایی؟
    بحث قدیمی است ولی چون اخیرا یک فیلم کوتاه از سخنرانی آقای کردستانی در دانشگاه سن خوزه در سال 2007 دیدم که در قسمتی از آن، وی میگوید:

"من در تهران به دنیا آمدم. پایتخت ایران، کشوری زیبا با تعدادی از میهمان نوازترین انسان هایی که میتوانید روی زمین پیدا کنید با تاریخچه بیش از 5000 سال"

و بعد راجع به مهاجرتش توضیح میدهد و به تمام دانشجویان آن دانشگاه میگوید که شما هم باید تصور کنید تا یک مهاجر هستید تا بتوانید پیشرفت کنید،

پس خود ایشان جواب سوال شما را داده است.

- - - Updated - - -

جناب طهماسبی عزیز، فک میکنم سوال سوم مهم تر باشه! ایا خودشون رو ایرانی امریکایی میدونن یا امریکایی؟
    بحث قدیمی است ولی چون اخیرا یک فیلم کوتاه از سخنرانی آقای کردستانی در دانشگاه سن خوزه در سال 2007 دیدم که در قسمتی از آن، وی میگوید:

"من در تهران به دنیا آمدم. پایتخت ایران، کشوری زیبا با تعدادی از میهمان نوازترین انسان هایی که میتوانید روی زمین پیدا کنید با تاریخچه بیش از 5000 سال"

و بعد راجع به مهاجرتش توضیح میدهد و به تمام دانشجویان آن دانشگاه میگوید که شما هم باید تصور کنید تا یک مهاجر هستید تا بتوانید پیشرفت کنید،

پس خود ایشان جواب سوال شما را داده است.

2. این کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •