تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 21

نام تاپيک: lg 43LF631 یا sony 40w600 یا SAMSUNG40H5303

اگه نباشه جاش خالی می مونه sorena_hi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    یه جایی همین نزدیکی

پيش فرض

سلام. ممنون از راهنماییتون

مدل غیر اسمارت هم نخرید. بعدا پشیمونتون میکنه. الان همون ۴۳اینچی الجی بخاطر اسمارت بودن کلی امکانات بهتون میده و برای آینده هم بکارتون میاد. اتصال به گوشی هوشمند یا لپتاپ بصورت وایرلس، کمترین امکانیه که تلویزیون اسمارت در اختیارتون میذاره.
    این جمله تون باعث شد که بالکل دور غیر اسمارتو خط بکشم.

انتخاب اول من h6400 سامسونگ بود که سایز 48 رو تو سایت بانه حدود 2.300 میده خیلیا از تاخیر در کنترلش که فکر کنم وایرلس باشه مینالیدن و خیلیا هم البته راضی بودن. بعد به خاطر اینکه قیمتش افت چندانی نکرد گفتم تیوی با قیمت کمتر و سایز کوچکتر بخرم تا بعدا.... البته اگه واقعا ارزش داره بازم صبر میکنم تا همینو بخرم. هرچند نمیدونم دقیقا با این کنترل که ظاهرا عددهارو هم نداره و باید وارد منو بشی، میشه کنار اومد.؟

بودجرو دقیق بگین خیلی بهتره راحتر میشه پیشنهاد دداد
    میخوام حدود 1.5 باشه البته از بانه مارکت و بدون گارانتی.

هرچند اگه مختار بودم جز سونی به گزینه دیگه ای فکر نمیکردم ولی به دلیل قیمت کمتر احتمالا مدل LG SMART LED TV FULL HD 43LF631 رو بردارم هرچند تو بانه ای بعضیا رو میگن ساخت کره و بعضیا مصر و .. که مثلا مدل 43lf540t الجی رو که البته اسمارت نیست میگن مال اصل کره است و مدل lf631 مال خود کره نبود.
    حالا اسمارت بودن مهمه یا کره ای بودن؟

ضمن اینکه مدلی که اسمارت نیس رفرش تصویرش عدد 300 بود و اون که اسمارته عدد رفرشش 60 هرتز بود که تعجب کردم بااینکه اسمارت و جدیدتره چرا سرعت رفرشش کمتره اونم اینقدر؟ اینجاهم یه سوال پیش میاد؟
    اونی که سرعت رفرش بیشتر داره کانالهای شبکه دیجیتال ایرانو بهتره نشون میده یا نه؟

ضمنا این پنلهای ips الجی واقعا محکمتر از برندهای دیگه اس؟

سرعت تعویض کانال همه برندها، همه مثل همه؟ هیچ برندی سرعت بالاتری نداره؟ این کندی و تاخیر واقعا آزار دهنده اس.

با تشکر
    Last edited by sorena_hi; 18-10-2015 at 10:25.

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    یه جایی همین نزدیکی

پيش فرض

اساتید فن یه سری به اینجا بزنن لطفا

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز اینکه میگن کره و ... اینا اکصرا حرفای بیخوده
    طبق مدل تلویزیون مونتاژ یه کشوره خاصه یا چند کشور خاص
    نی وی رو از جای مطمیین بخرین و تست کنید کامل چه ظاهری چه داخلیش جنس خودشو نشون میده مشکلی نیست
    در مورد دیجیتال دوست عزیز من هرچی دیدم این مکث هستش به دیجیتال ایران ربط داره حساس نشین
    پیشنهاد منم اینه اسمارت بخرین اما اگه براتون مهم نیس بحثش جداس اما کاربردیه

تا 1500 هم سایز بین 40 تا 43 این مدل هارو از چند برند میتونید انتخاب کنید
    SAMSUNG
    43J5100
    40H5303
    -------------------------
    LG
    43LF631
    42LF550
    42LX330
    SONY
    40W605B
    40R450
    PANASONIC
    40A410
    تفریبا رنج 1500 تا 1700 هستن
    اکصر تیوی های توی این رنج دارای پنل 60 هرتزن

4. این کاربر از Mehrdad092000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    یه جایی همین نزدیکی

پيش فرض

سلام ممنونم که بعد چند روز بالاخره شما حداقل پاسخ دادین

بودجه رو بالاتر میبرم و سایز 48 میخرم.

ظاهرا به خاطر قابلیت اسمارت باید حدود 600 اضافه تر بپردازم اما میتونم این مبلغو بذارم برا اینکه تیوی با سایز بزرگتر بگیرم اگه بخوام تیوی بخرم که سایزش حدود 48 باشه و اسمارت نباشه (البته اگه قابلیت 3d داشته باشه بهتره) اما کیفیت تصویرش و صداش خوب باشه چی بگیرم. مدلهای مختلفی هستن که اکثرا الجی هستن.

نظرتون نسبت به تیویهای الجی چیه؟ کیفیت تصویرشون نسبت به سامسونگ چطوره؟

نظرتون نسبت به تیوی lb5500 الجی چیه؟ dvb2 داره. میخواستم بدونم این مزیته که تیونرش جدیدتره و کیفیت تصویر و صدای دریافتی با این تیونر بهتر از --- معمولی هست؟
    البته رفرش تصویرش 60 هرتزه.

البته یه سوال دیگه تیویهایی که قابلیت اسمارت ندارن نمیشه با کابل لبتابو به تیوی وصل کردو تیوی بشه مونیتور؟ دقیقا کدوم درگاه؟ با پورت hdmi?
    Last edited by sorena_hi; 25-10-2015 at 11:32.

6. این کاربر از sorena_hi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام ممنونم که بعد چند روز بالاخره شما حداقل پاسخ دادین

بودجه رو بالاتر میبرم و سایز 48 میخرم.

ظاهرا به خاطر قابلیت اسمارت باید حدود 600 اضافه تر بپردازم اما میتونم این مبلغو بذارم برا اینکه تیوی با سایز بزرگتر بگیرم اگه بخوام تیوی بخرم که سایزش حدود 48 باشه و اسمارت نباشه (البته اگه قابلیت 3d داشته باشه بهتره) اما کیفیت تصویرش و صداش خوب باشه چی بگیرم. مدلهای مختلفی هستن که اکثرا الجی هستن.

نظرتون نسبت به تیویهای الجی چیه؟ کیفیت تصویرشون نسبت به سامسونگ چطوره؟

نظرتون نسبت به تیوی lb5500 الجی چیه؟ dvb2 داره. میخواستم بدونم این مزیته که تیونرش جدیدتره و کیفیت تصویر و صدای دریافتی با این تیونر بهتر از --- معمولی هست؟
    البته رفرش تصویرش 60 هرتزه.

البته یه سوال دیگه تیویهایی که قابلیت اسمارت ندارن نمیشه با کابل لبتابو به تیوی وصل کردو تیوی بشه مونیتور؟ دقیقا کدوم درگاه؟ با پورت hdmi?
    سلام بهترین کار اینه اول بودجه بعد سایز مورد نظر تعین کنید بعدش کارایی که میخواین بعد امکانات جانبی مثل 3dیا
    اسمارت
    اینارو بگین خیلی راحت میشه مدل معرفی کرد بعدش اگه برند براتون مهمه به ترتیب برند ها
    راجب ال جی یا سامسونگ -هر برندی خوبه و یه سری مدل های خوب داره -سلیقه ای هستش در یه سطحن
    --- t2اگه میگین که میتونه کانال های دیجیتال HDدریافت کنه
    --- s2 اگه میگین که برای ما ه و ا ر ه هستش و به همین ترتیب HD
    پنل اصلی تی وی های زیر 2 اکثرا 60 هرتز هستن
    اسمارت بحث جداس اونم جدا البته میتونی وصل کنید لپ تاپ رو هم با hdmiکه بهتره هم با پورت vga که بستگی داره تی وی تون چیا داشته باشه که الان hdmi به روز هستش
    یه سری تی وی ها میتونن بعضی دانگل هارو بخورن که اسمارت میشن مثل Chromecas
    راجبش میتونین بخونین

8. این کاربر از Mehrdad092000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    یه جایی همین نزدیکی

پيش فرض

سلام
    پس همه تیویهای جدیدو حتی اگه اسمارت نباشن میشه به لبتاپ وصل کرد و از تیوی به عنوان مونیتور استفاده کرد اگه پورت hdmi رو داشته باشن. درست فهمیدم؟
    من چون میخوام بدون گارانتی بخرم نمیتونم قیمت بگم گاهی قیمت بدون گارانتی با گارانتی دار نزدیک یه میلیون تفاوتشه. بدون گارانتی حدود 2 میلیون میخوام و سایز ترجیحا 48 گفتم فقط کیفیت صدا و تصویر برام مهمه نه اسمارت بودن البته اگه 3d باشه بهتره.
    شما در مورد تیویهای هایسنس چیزی شنیدین؟ یه جا تو همین سایت یکی خیلی تعریف کرده بود. البته فکر نکنم به راحتی الجی و سامسونگ بدون گارانتیش پیدا شه.

10. این کاربر از sorena_hi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

میتونی به لپتاپ وصل کنین بله
    اما توقع مانیتور نداشته باشین توی حرکت موس اینا یکم کم میارن البته بستگی به انپوت لپ داره ولی خوب در بهترین تیوی ها هم مثل مانیتور نیست
    LG
    49LF551V
    49LF631
    49LX341C

48H5140
    48J5000

SONY 46R472
    48R560Cاین مدل سونی جدیده یکم فعلا قیمتش بالاس اما اسمارتش باحاله اندریود

4k تا این قیمتا هم اینا هست
    49UF670

بستگی داره از کدوما خوشتون میادو چیا توی بازار هست
    Last edited by Mehrdad092000; 29-10-2015 at 02:07.

12. 2 کاربر از Mehrdad092000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hasan1896's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوست عزيز من تصوير مدل گارانتي دار اين تلويزيون رو ديدم. واقعا تصوير زيبايي داره. من خودم ميخام اين مدل رو سفارش بدم. از همه جهت نيازهاي من رو برطرف ميكنه. اگه هم تا الان اين مدل رو خريدي تجربيات خودت رو در ميون بذار. خصوصا ميخام بدونم زيرنويس فارسي رو نشون ميده؟ چون توي مشخصاتي كه توي سايت الجي براي اين مدل زده بود نوشته شده بود كه سفارش عراقه. به نظرم بايد فارسي رو پشتيباني كنه. اگر ميشه درباره كيفيت رسيور و منوهاش هم يه توضيحي بده.
    ممنون

14. این کاربر از hasan1896 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوست عزيز من تصوير مدل گارانتي دار اين تلويزيون رو ديدم. واقعا تصوير زيبايي داره. من خودم ميخام اين مدل رو سفارش بدم. از همه جهت نيازهاي من رو برطرف ميكنه. اگه هم تا الان اين مدل رو خريدي تجربيات خودت رو در ميون بذار. خصوصا ميخام بدونم زيرنويس فارسي رو نشون ميده؟ چون توي مشخصاتي كه توي سايت الجي براي اين مدل زده بود نوشته شده بود كه سفارش عراقه. به نظرم بايد فارسي رو پشتيباني كنه. اگر ميشه درباره كيفيت رسيور و منوهاش هم يه توضيحي بده.
    ممنون
    با سلام
    کدوم مدل؟
    تیوی های الجی ساپورت میکنن فارسیو

داره خودمونی میشه hasan1896's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

با سلام
    کدوم مدل؟
    تیوی های الجی ساپورت میکنن فارسیو
    مدل lf631 رو میگم. البته مدل گارانتی دارش در ایران lf63000GI نامگذاری شده. کلا مدلهای گارانتی دار الجی در ایران به همین سبک نامگذاری میشن.

17. این کاربر از hasan1896 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •