سلام. ممنون از راهنماییتون
این جمله تون باعث شد که بالکل دور غیر اسمارتو خط بکشم.مدل غیر اسمارت هم نخرید. بعدا پشیمونتون میکنه. الان همون ۴۳اینچی الجی بخاطر اسمارت بودن کلی امکانات بهتون میده و برای آینده هم بکارتون میاد. اتصال به گوشی هوشمند یا لپتاپ بصورت وایرلس، کمترین امکانیه که تلویزیون اسمارت در اختیارتون میذاره.
انتخاب اول من h6400 سامسونگ بود که سایز 48 رو تو سایت بانه حدود 2.300 میده خیلیا از تاخیر در کنترلش که فکر کنم وایرلس باشه مینالیدن و خیلیا هم البته راضی بودن. بعد به خاطر اینکه قیمتش افت چندانی نکرد گفتم تیوی با قیمت کمتر و سایز کوچکتر بخرم تا بعدا.... البته اگه واقعا ارزش داره بازم صبر میکنم تا همینو بخرم. هرچند نمیدونم دقیقا با این کنترل که ظاهرا عددهارو هم نداره و باید وارد منو بشی، میشه کنار اومد.؟
میخوام حدود 1.5 باشه البته از بانه مارکت و بدون گارانتی.بودجرو دقیق بگین خیلی بهتره راحتر میشه پیشنهاد دداد
هرچند اگه مختار بودم جز سونی به گزینه دیگه ای فکر نمیکردم ولی به دلیل قیمت کمتر احتمالا مدل LG SMART LED TV FULL HD 43LF631 رو بردارم هرچند تو بانه ای بعضیا رو میگن ساخت کره و بعضیا مصر و .. که مثلا مدل 43lf540t الجی رو که البته اسمارت نیست میگن مال اصل کره است و مدل lf631 مال خود کره نبود.
حالا اسمارت بودن مهمه یا کره ای بودن؟
ضمن اینکه مدلی که اسمارت نیس رفرش تصویرش عدد 300 بود و اون که اسمارته عدد رفرشش 60 هرتز بود که تعجب کردم بااینکه اسمارت و جدیدتره چرا سرعت رفرشش کمتره اونم اینقدر؟ اینجاهم یه سوال پیش میاد؟
اونی که سرعت رفرش بیشتر داره کانالهای شبکه دیجیتال ایرانو بهتره نشون میده یا نه؟
ضمنا این پنلهای ips الجی واقعا محکمتر از برندهای دیگه اس؟
سرعت تعویض کانال همه برندها، همه مثل همه؟ هیچ برندی سرعت بالاتری نداره؟ این کندی و تاخیر واقعا آزار دهنده اس.
با تشکر![]()