سلام باعث زحمت شما شدم مدل لنوو z50 معروف به z70-50 هست .
سلام باعث زحمت شما شدم مدل لنوو z50 معروف به z70-50 هست .
خواهش میکنم
بودن ما در انجمن برای کمک و یاری رسانی به تمام کاربران هست
این صفحه رسمی و اصلی لپ تاپ شما برای دانلود درایورهای مورد نظر هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما میتونید نسخه های جدیدتر و بروزتر درایورها رو نیز از همین سایت رسمی دانلود کنید
پیشنهاد میکنم بایوس خودتون رو هم آپدیت کنید
در زیر درایورهای آداپتور شبکه و آداپتور وایرلس قرار گرفته است (برای سیستم عامل مشخص، دانلود نمایید.)
سلام
من در این چند روز گرفتار سیستم بودم تمام این درایور ها رو دانلود و نصب کردم ولی مشکل حل نشد و تازه مشکل جدیدی هم ایجاد شد و اون هم اینه که تو قسمت پذیرای هر چی enable می کنم enable نمیشه .ضمنا درایور بایوس را هم.نصب کردم .
Last edited by soroori2; 07-10-2015 at 18:31.
سلام
اینجاست که همون بحث معروف پیش میاد که:
"بهتره یه ویندوز جدید بریزی."
عجیبه
من تا حالا با چنین مشکلی برخوردی نداشتم ولی با عیب یابی خود ویندوز معلوم بود که مشکل از درایورهاست
این لنوو عجیب ایراداتی بروز میده !!!!
اگر دکمه های سخت افزاری برای فعال و غیرفعال کردن آن داره، اونهارو هم تست کنید.
شما چه سیستم عاملی نصب کردین؟ چند بیتی هست؟ 32 یا 64
سلام
اگر می خواستم ویندوز جدید نصب کنم این همه مشکل نداشتم و خیلی زودتر به نتیجه می رسیدم ولی مشکل اینه که نمی خوام ویندوز جدید نصب کنم.
سلام
ویندوز 7 و 64 بیتی هست.
شما بعد نصب درایورهای جدید، باز هم عیب یابی ویندوز، همون پیغام رو داد؟
اگر بلی. با رفتن به Manage درایورهارو به کلی Uninstall کنید و بعدا نسخه های جدید رو نصب کنید.
در غیراینصورت ببینید سیستم شما توسط فایروال یا برنامه ای یا توسط خود مودم بلاک نشده است که.
اگر حل نشد آخرین احتمال تعویض ویندوز هست
![]()
سلام
نصب مجدد کردم مشکل حل نشد و یه ضربدر قرمز اومد رو آیکون کانکشن خوب برای این که بفهمم بلاک نشده کجا باید برم ؟
با سلام
یه راه حل هست که قبل از تعویض ویندوز میتونه انجام بشه.
شما با پشتیبانی Lenovo تماس بگیرین و مشکلتون رو مطرح کنین، البته همه ی کارهایی رو که انجام دادین هم براشون بنویسین که سریعتر جوابتون رو بدن، شاید واقعا درایورها باگ داشته باشن که در این صورت تو ورژن بعدی درایورها رفع میشه.
اگه هم نه که احتمالا مشکلتون رو حل میکنن.
در ضمن برای این کار لازم نیست که انگلیستون خیلی قوی باشه، در حد دبیرستان کفایت میکنه.
البته یه نکته رو هم بگم که که فعلا شما از راهنمایی های دوست خوبمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و سایر دوستان استفاده کنین، ان شاءالله که مشکلتون حل میشه.
یاعلی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)