تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 11 از 11

نام تاپيک: پارتیشن هارد در بدترین حالت

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم افزار و ویندوز
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    شـهــرکــرد

پيش فرض

وای برمن حالا که برنامه نجات رو دانلود کردم و فایل ایزو رو با برنامه iso to usb وارد فلش کردم وقتی اینترو تو سیستم خراب میزنم برای بوت میگه:
    .Remove disk or other media press any key to restart
    سی دی هم داخل درایور نیست و فقط یه یو اس بی وصله نمیدونم تنظیمات خاصی تو بایوس داره که این فلش بالا نمیاد؟ممنونم
    ابتدا فلش را در سیستم دیگری چک کنید ببینید بوت می شود یا خیر( به صورت صحیح بوتیبل شده است یا خیر). من هر 4 برنامه معرفی شده را با بوت به صورت Legacy (معمولی ) تست کردم که بدون مشکل اجرا شدند.
    برای استفاده از لینوکس های کم حجم احتمالا باید به صورت Legacy بوت شوید. ( Ubuntu x64 و Active Boot Disk مشکلی با بوت UEFI ندارند)
    پس از اتصال فلش و روشن شدن لب تاپ وارد Boot Menu شوید و فلش را برای بوت انتخاب کنید. برای مشاهده Boot Menu باید کلید مخصوص آن را بلافاصله پس از روشن شدن سیستم چند باز پشت سر هم انتخاب کرد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کلید مشاهده Boot Menu برای هر برند لب تاپ متفاوت است ؛ در نتیجه مدل دقیق لب تاپ را بفرمایید تا بتوان بهتر راهنمایی کرد.

مثلا برای لب تاپ های asus باید کلید F8 یا ECS زده شود (بلافاصله پس از روشن شدن سیستم و چند بار پشت سر هم )
    و در تنظیمات Security در بایوس هم Fast boot و Secure Boot و qiet boot غیرفعال باشند.

در لب تاپ های Acer باید ابتدا F12 Boot Menu در بایوس فعال شود و سپس با انتخاب کلید f12 (بلافاصله پس از روشن شدن سیستم و چند بار پشت سر هم) منوی بوت قابل مشاهده است . تنظیمات Fast boot و Secure Boot غیرفعال باشند.

یا این که در تظیمات بایوس در تب Boot ترتیب بوت را به صورتی تنظیم کنید که سیستم با فلش مموری بوت شود و اولویت فلش مموری بالاتر از DVDROM و هارددیسک باشد. تنظیمات مربوط به ترتیب بوت و یا غیرفعال کردن Secure boot به ترتیب در تب های Boot و Security در بایوس قابل مشاهده است.

در صورت نیاز برای ارسال عکس تایپک زیر را ببینید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by vissoto; 03-10-2015 at 09:32.

2. این کاربر از vissoto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •