تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 54

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - PES 2016

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

این نسخه ای که گرفتم کرک اصلا نمیخواد بعد از نصب اجرا میشه روی pc که بدون مشکل بود

برای اطمینان کرک ریلودد رو هم ریختم نشد به نظر مشکل جای دیگه س

اینم شات از ستینگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یه مشکل دیگه هم هست اینه که هی انلاین میخواد چک کنه بعد میگه نمیشه،مثلا جام باشگاه هی اروپا رو نمیاره احازه نمیده باز بشه ولی لالیگا رو زدم باز کرد
    مشکل سیاه شدن از گرافیک میتونه باشه ، شما گرافیکتو آپدیت کن

2. این کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

درود
    من PES Tuning Patch 2016 v 1.0.0.0 Beta نصب کردم و همه چی اوکی بود! یه بازی نصفه و نیمه هم انجام دادم! اما الان وارد بازی میشه و تیم ها رو انتخاب می کنم اما موقع رفتن به بازی ارور فورس کلوز میده! پچ رو پاک کردم و دوباره نصب کردم اما باز همین مشکل پا برجاست! کسی راه حلی داره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه arming900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

مشکل سیاه شدن از گرافیک میتونه باشه ، شما گرافیکتو آپدیت کن

الان چک کردم آخرین اپدیت همونیه که نصب کردم

- - - Updated - - -

دوباره نصب کردم درست شد))
    Last edited by arming900; 02-10-2015 at 17:51.

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

بازی رو نصب کردم اینارور میده.. برای رفع این ارور چی کار کنم؟؟
    ویندوزمم 10 هست ورژن 64 بیت

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

بازی رو نصب کردم اینارور میده.. برای رفع این ارور چی کار کنم؟؟
    ویندوزمم 10 هست ورژن 64 بیت

با تجریه ای که با 10 Windows دارم میتونم بگم برای اجرای خیلی بازی ها مورد داره !. بهترین ویندوز به نظر من برای بازی ها 8.1 Windows هستش .

در مرحله اول درایور کارت گرافیک رو به روز کنید . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان
    من دو هفته پیش بازی رو روی لپ تاپم ریختم نسخه ونیدوز 7 32 بیت بودوقتی وصل میکردم به تلویزیون و بازی رو روی 1980*1080 با تنظیمات high باز میکردم خیلی روون بود و هیچ مشکلی نداشت حتی با این که رم از 4 گیگ به 2.5 محدود شده بود و حافظه شیر شده گرافیک 1 بود
    ولی 4 روزه ویندوز 8.1 نسخه 64 بیتی ریختم اما وقتی لپ تاپ رو وصل میکنم به تلویزیون روی رزولیشن 1980*1080 با کیفیت بالا بازی پرش تصویر داره هی تصویر میپره میدونید یه لغزشی داره بازی روونه ولی تصویر پرش داره فقطم در صورتی درست میشه که رزولیشن بازی رو به 1280*720 کاهش بدم
    اینم مشخصات نمیدونم چرا پرش داره با این که رم افزایش پیدا کرده و گرافیک 4 شده

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان
    من دو هفته پیش بازی رو روی لپ تاپم ریختم نسخه ونیدوز 7 32 بیت بودوقتی وصل میکردم به تلویزیون و بازی رو روی 1980*1080 با تنظیمات high باز میکردم خیلی روون بود و هیچ مشکلی نداشت حتی با این که رم از 4 گیگ به 2.5 محدود شده بود و حافظه شیر شده گرافیک 1 بود
    ولی 4 روزه ویندوز 8.1 نسخه 64 بیتی ریختم اما وقتی لپ تاپ رو وصل میکنم به تلویزیون روی رزولیشن 1980*1080 با کیفیت بالا بازی پرش تصویر داره هی تصویر میپره میدونید یه لغزشی داره بازی روونه ولی تصویر پرش داره فقطم در صورتی درست میشه که رزولیشن بازی رو به 1280*720 کاهش بدم

دوستان کسی نیس راهنمایی کنه؟

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام دوستان

در اولین قدم درایور کارت گرافیک رو به روز کنید . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

درایور nvidia اخرین درایوره ولی یه مشکی که هست اکثر اپدیت های دراویر intel رو نصب کردم لی انگار ناقصن روی این ویندوز مثلا وقتی میخوام اطلاعات سیستم رو از توی نرم افزار اینتل ببینم یا هر چیی روی توی پنجره های نرم افزار گرافیک اینتل باز کنم صفحاتش خالیه

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

درایور nvidia اخرین درایوره ولی یه مشکی که هست اکثر اپدیت های دراویر intel رو نصب کردم لی انگار ناقصن روی این ویندوز مثلا وقتی میخوام اطلاعات سیستم رو از توی نرم افزار اینتل ببینم یا هر چیی روی توی پنجره های نرم افزار گرافیک اینتل باز کنم صفحاتش خالیه
    این صفحه نباید خالی باشه !!! . الان شما درایور Intel رو درست نصب کردی ؟! آخرین به روز رسانی درایور Intel نصب هستش ؟!

- - - Updated - - -

این صفحه نباید خالی باشه !!! . الان شما درایور Intel رو درست نصب کردی ؟! آخرین به روز رسانی درایور Intel نصب هستش ؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •