اگر اطلاعاتش برای شما مهم هست من پیشنهاد میکنم قبول کنید . قیمتش هم بنظر من مناسب هست . البته شاید لازم باشه یه هارد دیسک دیگه هم براشون بفرستین تا اطلاعات رو ذخیره کنند .
من خودم یه هارد اکسترنال WD my book داشتم که به مشکل برخورد و سیستم شناسایی نمیکرد (ولی موتور هارد دیسک کار میکرد) . بردم به یکی از این شرکتهای معتبر و هزینه بازیابی رو بین 450 تا 900 هزار تومن تخمین زدن . برای بستن قرارداد هم باید 900 هزار تومن یکجا پرداخت میشد . این فقط برای بازیابی اطلاعات بود نه تعمیر و اگر هارد دیسک قابل تعمیر نباشه باید یه هارد دیسک سالم خریداری میشد . به هر حال منصرف شدم با توجه به اینکه قبلاً بکآپ هم داشتم (روی DVD) .
من خودم هارد دیسک رو از باکس خارج کردم و بصورت اینترنال به سیستم متصل کردم که مشکلی نداشت در واقع مشکل از قسمت SATA to USB بود که سوخته بود و از اونجایی که در مدلهای وسترن دیجیتال اطلاعات رمزگذاری میشه (توسط همین قسمت SATA to USB) برد سالم دیگه باید دقیقاً مثل خودش باشه در غیر اینصورت نمیتوان به اطلاعات دسترسی داشت . با گارانتی سازگار که صحبت کردم این برد رو با هزینه حدود 100 هزار تومنی تعمیر میکردند که منصرف شدم چون هم بکآپ داشتم و هم اینکه میخواستم بصورت اینترنال استفاده کنم .
بازهم تاکید کنید که اطلاعاتش برای شما مهم هست .