تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: بالا نیامدن هارد اکسترنال wd یک ترابایت

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امروز با گارانتی هارد هم تماس گرفتم. گفتن چون 2 ماه از گارانتی می گذره باید تعرفه عادی بدم

سوال کردم گفتن 300 هزار تومان میشه

الان تو گوگل سرچ کردم یه سری مرکز تخصصی اومد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به نظرتون بهترین مرکز با بهترین قیمت کدومه؟
    بله سازگار هست!

300 تومان برای ریکاوری گفتن

تعمیر هارد را نمی دونم چقدر قیمت اش باشه
    اگر اطلاعاتش برای شما مهم هست من پیشنهاد میکنم قبول کنید . قیمتش هم بنظر من مناسب هست . البته شاید لازم باشه یه هارد دیسک دیگه هم براشون بفرستین تا اطلاعات رو ذخیره کنند .

من خودم یه هارد اکسترنال WD my book داشتم که به مشکل برخورد و سیستم شناسایی نمیکرد (ولی موتور هارد دیسک کار میکرد) . بردم به یکی از این شرکتهای معتبر و هزینه بازیابی رو بین 450 تا 900 هزار تومن تخمین زدن . برای بستن قرارداد هم باید 900 هزار تومن یکجا پرداخت میشد . این فقط برای بازیابی اطلاعات بود نه تعمیر و اگر هارد دیسک قابل تعمیر نباشه باید یه هارد دیسک سالم خریداری میشد . به هر حال منصرف شدم با توجه به اینکه قبلاً بکآپ هم داشتم (روی DVD) .

من خودم هارد دیسک رو از باکس خارج کردم و بصورت اینترنال به سیستم متصل کردم که مشکلی نداشت در واقع مشکل از قسمت SATA to USB بود که سوخته بود و از اونجایی که در مدلهای وسترن دیجیتال اطلاعات رمزگذاری میشه (توسط همین قسمت SATA to USB) برد سالم دیگه باید دقیقاً مثل خودش باشه در غیر اینصورت نمیتوان به اطلاعات دسترسی داشت . با گارانتی سازگار که صحبت کردم این برد رو با هزینه حدود 100 هزار تومنی تعمیر میکردند که منصرف شدم چون هم بکآپ داشتم و هم اینکه میخواستم بصورت اینترنال استفاده کنم .

بازهم تاکید کنید که اطلاعاتش برای شما مهم هست .

2. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

اگر اطلاعاتش برای شما مهم هست من پیشنهاد میکنم قبول کنید . قیمتش هم بنظر من مناسب هست . البته شاید لازم باشه یه هارد دیسک دیگه هم براشون بفرستین تا اطلاعات رو ذخیره کنند .

من خودم یه هارد اکسترنال WD my book داشتم که به مشکل برخورد و سیستم شناسایی نمیکرد (ولی موتور هارد دیسک کار میکرد) . بردم به یکی از این شرکتهای معتبر و هزینه بازیابی رو بین 450 تا 900 هزار تومن تخمین زدن . برای بستن قرارداد هم باید 900 هزار تومن یکجا پرداخت میشد . این فقط برای بازیابی اطلاعات بود نه تعمیر و اگر هارد دیسک قابل تعمیر نباشه باید یه هارد دیسک سالم خریداری میشد . به هر حال منصرف شدم با توجه به اینکه قبلاً بکآپ هم داشتم (روی DVD) .

من خودم هارد دیسک رو از باکس خارج کردم و بصورت اینترنال به سیستم متصل کردم که مشکلی نداشت در واقع مشکل از قسمت SATA to USB بود که سوخته بود و از اونجایی که در مدلهای وسترن دیجیتال اطلاعات رمزگذاری میشه (توسط همین قسمت SATA to USB) برد سالم دیگه باید دقیقاً مثل خودش باشه در غیر اینصورت نمیتوان به اطلاعات دسترسی داشت . با گارانتی سازگار که صحبت کردم این برد رو با هزینه حدود 100 هزار تومنی تعمیر میکردند که منصرف شدم چون هم بکآپ داشتم و هم اینکه میخواستم بصورت اینترنال استفاده کنم .

بازهم تاکید کنید که اطلاعاتش برای شما مهم هست .

زیاد مهم نیست ارشیو سریال هست. روش سریال داشتم و کشتی کج و انیمه! همه رو می تونم بخرم

فقط تعمیر خالی چقدر در میاد هزینه اش ؟

بعد گفتید در بیشتر موارد اطلاعات هارد از بین می ره یعنی 100 درصد نیست؟ احتمال داره بعد از تعمیر هارد اطلاعات سالم بمونن

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

زیاد مهم نیست ارشیو سریال هست. روش سریال داشتم و کشتی کج و انیمه! همه رو می تونم بخرم

فقط تعمیر خالی چقدر در میاد هزینه اش ؟

بعد گفتید در بیشتر موارد اطلاعات هارد از بین می ره یعنی 100 درصد نیست؟ احتمال داره بعد از تعمیر هارد اطلاعات سالم بمونن
    دوست عزیز اگه اطلاعات براتون مهم نیست به نظر من پولی که قصد دارین برای تعمیر هارد بدین رو یه هارد نو بخرین چون هارد نو مطمئن تر از یه هارد تعمیری هست ...

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

دوست عزیز اگه اطلاعات براتون مهم نیست به نظر من پولی که قصد دارین برای تعمیر هارد بدین رو یه هارد نو بخرین چون هارد نو مطمئن تر از یه هارد تعمیری هست ...

دادش مگه هزینه تعمیر چقدر میشه که من بهتره هست یه هارد نو بگیرم؟

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

دادش مگه هزینه تعمیر چقدر میشه که من بهتره هست یه هارد نو بگیرم؟
    بستگی به مشکل هارد داره اگه مشکل خرابی FirmWare باشه هزینه کمتر میشه
    ولی اگه خرابی سخت افزاری باشه مثلا مشکل هد باشه باید سیلندر هارد باز بشه و قطعه خراب تعویض بشه که هزینه خیلی بالا میره و بعد از تعمیر هم اعتباری به هارد نیست ...

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •