مرسی از راهنماییتون
باز کردن و بستنش سخت که نیست؟ چون من هیچ تجربه ای تو این کار ندارم
خمیر قبلی رو باید با الکل پاک کنم؟
و اینکه تقریبا چقدر خمیر باید بریزم و باید روی سی پی یو رو با خمیر کالا بپوشونم دیگه؟
در کیس رو باز بزارم تاثیر داره؟
مرسی از راهنماییتون
باز کردن و بستنش سخت که نیست؟ چون من هیچ تجربه ای تو این کار ندارم
خمیر قبلی رو باید با الکل پاک کنم؟
و اینکه تقریبا چقدر خمیر باید بریزم و باید روی سی پی یو رو با خمیر کالا بپوشونم دیگه؟
در کیس رو باز بزارم تاثیر داره؟
بلاک چند تا پیچ داره بازش کنید و پردازنده رو درمیارید روشو با دستمال تمیز میکنید و میزارید روی مین روش یک قطره خمیر زده با انگشت پخشش کنید طوری که یک لایه روش باشه در کیس باز باشه نتیجه عکس میده و خاک هم رو قطعات میشینه در کیس بسته باشه و تهویه کیس با گذاشتن فن و مدیریت کابل کشی خوب بهتر باشه تاثیر بیشتری داره
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
این مشکل شما حل شد؟ منم دقیقا مشکل شمارو دارم و 10 میلیون هزینه خرید کیس کردم و نگرانم آسیب ببینه با واترکولر دمای معمولی نزدیک 40 هست.
وقتی ویندوز بالا میاد حتی تا 70 درجه هم میرسه دما اما سریع بر می گرده رو 35-40 درجه.
میخوام جوری باشه نهایت تو کارهای سنگین از 50 درجه بالاتر نره.
دما ثابت هم نیست مثلا روی 33 درجه هست بدون انجام هیچ کاری یهو میره رو 45 درجه و دوباره میاد پایین.
فکر نمی کنم بتونی جواب بگیری چون بحث مال سال 2015 است
اگر مسئله شما باگ جدیدی که تور بعضی ها می خوره ( و تو سری 7 خیلی شایع شده بوده ) نباشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهتره ولتاژ cpu رو هم چک کنی ببینی در لود چقدر است.
بعضی مواقع اپدیت EFI هم می تونه این مشکلات رو حل کنه(گرچه اگر تنها این سیستم رو داری بهتره ببری نمایندگی مادربرد یا جایی که امکانات ریکاوری EFI رو داشته باشن که اگر مشکلی پیش امد بتوانند حل کنند)
این را هم یک بررسی کن ببین کمکی به مشکل شما می کند یا خیر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)