داداش منم مثل خودتم
گوشی نو خریدم وای فای و بلوتوثش کار نمی کرد
موقع فلش گوشیم برق رفت برد سوخت
ایتترنت مخابرات قط شد
گفت تو شهر فقط چند نفر پورتشون خراب شد
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
داداش منم مثل خودتم
گوشی نو خریدم وای فای و بلوتوثش کار نمی کرد
موقع فلش گوشیم برق رفت برد سوخت
ایتترنت مخابرات قط شد
گفت تو شهر فقط چند نفر پورتشون خراب شد
سلام
خوش شانسی چی ؟ براتون پیش نیومده ؟
سلام
بنده هم سال 2009 گوشی HD2 خریدم عاجز شدم از دستش و خراب شد و کلی دوندگی کردم برای تعمیر یا تعویضش
اما الان دو ماهِ دیگه 6 ساله میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دست ادم هم نمک نداره هم مربوط به شانسه؟هرکاری برای اشنا، دوست یا هر کسی انجام میدم انگار نه انگار.بعدش مثلا یکی از دوستام به یه نفر بد میکنه اما همیشه خوبه.همه میگن این کار انجام داد ، با وجود اینه کم وبیش اذیت میکنه ؟این چجوری میشه؟![]()
Last edited by sagad1369; 07-09-2015 at 18:00.
سلام خدمت دوستان،در جواب سوالی ک یکی دیگه از دوستان پرسیدن خوش شانسی چی؟خوش شانسی یعنی اینکه از دیجی کالا یه لپتاپ سفارش دادم.باورت نمیشه لپتاپ گم شد.من با تپاکس سفارش داده بودم اونا با پست فرستاده بودند بعد دو روز زنگ زدم دیجی کالا گفتند خودشان اشتباه کردند رفتم پست شهرمان گفتند نه اصلا چنین مرسوله ای فرستاده نشده یعنی نه دیجی کالا میرفت زیرش نه اداره پست اخرش هم معلوم نشد که نشد.یک هفته دقیق زنگ زدم د یجی کالا که من لپتاپ نمیخوام پولمو پس بدین از خیرش گذشتم.یک هفته جنگ اعصاب بود به چه دردسری پولمو پس گرفتم این یعنی شانس!![]()
Last edited by sagad1369; 07-09-2015 at 17:54.
بابا منم موقع فلش گوشی که خریده بودم 1.7 میلیون تقربیا دو هفته بعد از خرید برق رفت برد سوخت خدا شاهده 2 ماه هفته ای 2 3 بار زنگ میزدم تهرون هعی امروز فردا میکرد گارانتی
یا سر تخلیه خط
8 روز پیش درخواست دادم این نت لعنتی مخابرات قط شه دقیقا همون روزی که نوبت من میشد برای تخلیه سامانشون قط شد نزدیک 10 تا شکایت بابت تاخیر در تخلیه خط نوشتم مسئول مخابرات میگه تا سامانه وصل نشه تخلیه نمیکنم
ولی با توجه به گفته هاتون شما واقعا بدشانسین
من تو عمرم اینقدر لپ تاب و تبلت و .... از اینترنت خریدم مخصوصا دیجی کالا تا حالا ندیدم دیجی کالا اشتباه کنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)