تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 29

نام تاپيک: لیگ اروپا | فصل 2015-2016

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

تیم های صعود کرده به مرحله شانزده تیم

اسپانیا

Athletic Bilbao
    Sevilla
    Valencia
    Villarreal

انگلیس

Liverpool
    Manchester United
    Tottenham Hotspur

آلمان

Bayer Leverkusen
    Borussia Dortmund

ایتالیا

Lazio

سایر

Anderlecht
    Sparta Prague
    Braga
    Basel
    Fenerbahçe
    Shakhtar Donetsk

2. 2 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

4. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

تیم های صعود کرده به مرحله یک چهارم نهایی

اسپانیا

Athletic Bilbao
    Sevilla
    Villarreal

آلمان

Borussia Dortmund

انگلیس

Liverpool

چک

Sparta Prague

پرتغال

Braga

اکراین

Shakhtar Donetsk

قرعه کشی امروز برگزار میشه

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

Sporting Braga vs Shakhtar Donetsk
    Villarreal vs Sparta Prague
    Athletic Bilbao vs Sevilla
    Borussia Dortmund vs Liverpool

اسپانیایی ها دوباره بهم خوردن و یورگن کلوپ به دورتموند برمیگرده!

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

لیورپول دورتموند عجب بازی ای بود. بعد از 1-1 بازی رفت در آلمان امشب یک شب کلاسیک اروپایی رو داشتیم.

دورتموند بازی رو فوق العاده خوب شروع کرد و در 9 دقیقه اول 0-2 جلو افتاد که عملا بازی به نظر تموم شده می رسید چون نیاز بود لیورپول 3 گل بزنه، و بعد نیمه اول رو به خوبی کنترل کرد. لیورپول اول نیمه دوم تونست بازی رو 1-2 کنه که آنفیلد به هیجان رسیده بود ولی دورتموند 9 دقیقه بعد در دقیقه 57 بازی رو 1-3 کرد تا باز هم به نظر همه چیز تموم شده برسه.

و بعد لیورپول در ادامه بازی 3 گل دیگه زد تا نهایتا 5-4 در مجموع دو بازی به نیمه نهایی لیگ اروپا برسه. ای کاش همچین بازی ای در لیگ قهرمانان می بود.

تیم های نیمه نهایی:

لیورپول
    سویا
    ویارئال
    شاختار

دو تیم اسپانیایی به نیمه نهایی لیگ اروپا رسیدن، و دو تیم اسپانیایی به نیمه نهایی لیگ قهرمانان. و هم در لیگ قهرمانان و هم در لیگ اروپا تیم های اسپانیایی همدیگه رو در مرحله یک چهارم نهایی حذف کردند (بارسا-آتلتیکو و بیلبائو-سویا) وگرنه احتمال داشت سه تیم اسپانیایی داشته باشیم در هر کدوم از این نیمه نهایی ها. مدافع قهرمانی لیگ قهرمانان و لیگ اروپا هم هر دو اسپانیایی هستند. انتقادی که به فوتبال اسپانیا میشد همیشه این بود که به جز بارسا و رئال بقیه ضعیف هستند که می بینیم اصلا اینطور نیست. فکر می کنم وقتشه اسپانیا در لیگ قهرمانان 5 سهمیه داشته باشه.

9. 3 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

دو تیم اسپانیایی به نیمه نهایی لیگ اروپا رسیدن، و دو تیم اسپانیایی به نیمه نهایی لیگ قهرمانان. و هم در لیگ قهرمانان و هم در لیگ اروپا تیم های اسپانیایی همدیگه رو در مرحله یک چهارم نهایی حذف کردند (بارسا-آتلتیکو و بیلبائو-سویا) وگرنه احتمال داشت سه تیم اسپانیایی داشته باشیم در هر کدوم از این نیمه نهایی ها. مدافع قهرمانی لیگ قهرمانان و لیگ اروپا هم هر دو اسپانیایی هستند. انتقادی که به فوتبال اسپانیا میشد همیشه این بود که به جز بارسا و رئال بقیه ضعیف هستند که می بینیم اصلا اینطور نیست. فکر می کنم وقتشه اسپانیا در لیگ قهرمانان 5 سهمیه داشته باشه.
    لالیگا لیگ بدی نیست ولی سهمیه لیگ قهرمانانش زیاده ۳ تا سهمیه براش کافیه در عوض سهمیه لیگ اروپاش رو بیایند و افزایش بدن، ولی از اون طرف باید سهمیه ۴ انگلیس تو لیگ قهرمانان رو مستقیم کنند و ۴ تا سهمیه هم برای لیگ اروپا براش در نظر بگیرند. حیفه که از انگلیس فقط ۵ تا تیم در مجموع تو رقابت های اروپایی باشند.

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

عجب بازی بود دیشب داشتم میرفتم بخوابم بعد گل سوم دورتمند یکهو یاد استانبول افتادم گفتم آقا دوام بیار و خوش بختانه شد یکی از بهترین بازی هایی که تو عمرم دیدم واقعا نمیشه بعضی از تیمها رو دوست نداشت دورتمند و لیورپول هم یکی از اونان!!تبریک به طرفداران دو تیم که دیشب به ما حال دادن!!
    من خودم تیمای انگلیسی رو دوست دارم و لیگ انگلیس واقعا جذاب هست اما تیمهای اسپانیایی واقعا غولن!!بعید میدونم تیمی بتونه جلوی سویا یا ویارئال رو بگیره وحشتناک قوی هستند!!اصلا بازی تو اون ورزشگاه سانچیز پیس خوان لعنتی لرزه بر اندام رئال و بارسا میندازه دیگه لیورپول و شاختار و اینا که دیگه جای خود دارد
    ولی خوب لیورپول خیلی دوست داشتنی من خودم خیلی خیلی خیلی دوستشون دارم یا مثلا عاشق والنسیا بودم و هستم و خواهم بود یعنی خیلی به والنسیا علاقه دارم ولی حذف شدن!!

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

عجب مسابقه ای بود دیشب!
    تا به خودمون بیایم دوترتموند 2 تا زد و کلا همه چیز تموم شده به نظر میومد
    لیورپول به خودش اومد و خوب حمله می کرد ولی ضربات آخر اصلا دقت نداشت و همه خارج از چارچوب
    از اون طرف ضد حمله های دورتموند هم شدیدا خطرناک
    بعد از نتیجه 3-1 که واقعا سخت میشد امیدوار بود ولی برگشت تیم مخصوصا با دو گلی که ساخو و لاورن زدن جالب بود
    ساخو که لطف کرد و رو هر سه گل حریف آفساید رو پر کرده بود ( مقصر 100% روی گلها نبود ولی به هر حال هر سه صحنه آفساید رو پر کرده بود)
    لاورن هم در کنار ساخو و بقیه خط دفاع کلا شب بسیار ضعیفی در دفاع و حتی بازیسازی داشتن
    ولی لیورپول عجیب به بازی برگشت

حیفه که از انگلیس فقط ۵ تا تیم در مجموع تو رقابت های اروپایی باشند.
    البته انگلیس میتونه حداکثر 5 نماینده در cl و حداکثر 5 نماینده در لیگ اروپا داشته باشه ضمن اینکه همواره 7 نماینده در مجموع این دو لیگ رو داره ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
    4 تیم اول در لیگ قهرمانان و تیم پنجم به همراه قهرمان لیگ کاپ و fa کاپ در لیگ اروپا سهمیه دائمی هستند

معمولا قهرمان لیگ کاپ یا fa جزو 5 تیم اول قرار میگیرند و برای همین تیم ششم لیگ هم به لیگ اروپا راه پیدا میکنه ( و حتی هفتم به صورت مشابه)
    البته همیشه این طوری نیست و موردی جالبی که اخیرا رخ داد قهرمانی ویگان تو fa سال 2013 هست در حالی که در لیگ به دسته پایین تر سقوط کرده بود! ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

13. 2 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

قرعه کشی نیمه نهایی

Shakhtar Donetsk v Sevilla
    Villarreal v Liverpool

15. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •