تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 18 از 18

نام تاپيک: خواندن زبان در منزل (چطور؟)

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

اره فقط میخوام خوندنم قوی بشه.

Sent from my GLX phone
    تا یه جایی لازمه کلاس رفت که پایه قوی بشه مثلا بهتره تا سطح متوسط کلاس برین بعد به صورت خود خوان میتونین تقویت کنین خودتون رو
    مثلا کتابایی مثل ۴۰۰۰ لغت ضروری رو برای تقویت لغت بخونین و بعد برین سراغ story book های سطح بندی شده و بهتره پادکس های مختلف هم از اینترنت بگیرین و گوش کنید که هم مهارت گوش کردن رو خیلی بهبود میده و هم تو خواندن خیلی کمک میکنه،

بازم به خودتون بستگی داره اگه مطالعه خودخوانتون نظم نداره حتما در کلاس ها شرکت کنید.

2. 2 کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

می‌خواستم برنامه کمک آموزشی زبان انگلیسی پرنگی رو بهتون معرفی کنم:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برنامه اندرویدش رو هم از کافه بازار می‌تونید بگیرید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برنامه آموزنده و جالبی هست. کار کردن باهاش هم ساده هست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

بستگی داره هدف چی باشه...اگه میخواین به صورت general زبان رو یاد بگیرید که بهتره برین کلاس، خصوصا برای مهارت speaking کلاس خیلی مهمه. اگرم هدف Academic هست نیازی به کلاس نیس به نظر من، من خودم توی خونه میخونم
    هدف Academic کلاس لازم نیست ؟؟؟!!!!!!!!!!!!! اون وقت writing خودشو تصحیح کنه خخخ
    در هر دو صورت کلاس ضررورت ،

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام. فرض کنید من به جای اینکه برم فلان کلاس، همون کتاب هایی که قراره تدریس کنن رو تو خونه بخونم. حالا به نظرتون چی بخونم؟ صبحتم سر این نیست که خونه بهتره یا کلاس، همه مزایای کلاس رو میدونیم. ولی حالا فرض کنید فقط قراره در منزل خونده بشه. به نظرتون تو یه دوره مثلا 2 ساله چه سری کتاب هایی رو شروع کنم که از جلد اول تا آخر برم جلو؟ سری result خوبه؟ چون دیدم تو سفیر تدریس میشه.
    آموزش و یادگیری سریع زبان انگلیسی

در این بخش راهکارهایی برای آموزش و یادگیری سریع زبان انگلیسی ارائه می گردد.

1- در کلاسهای خصوصی زبان انگلیسی شرکت کنید و از تجربیات یک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهره بگیرید. برای مشاهده لیست مدرسین خصوصی زبان بر روی عبارت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید یا به پایین همین مطلب مراجعه نمائید.

2- میزان مطالعه روزانه خود برای یادگیری زبان انگلیسی را افزایش دهید. از هر فرصتی برای یادگیری استفاده کنید. فلش کارتهایی همراه خود داشته باشید تا در اتوبوس و مترو و ... لغات جدید را مرور نمائید.

3- هر چه بیشتر به اخبار، فیلم و ... زبان انگلیسی گوش دهید. در گوشی موبایل خود مطالب صوتی آموزش زبان انگلیسی داشته باشید و هر جا که فرصت شد به آن گوش دهید.

4- روزی در حد یک صفحه مطلبی به زبان انگلیسی بنویسید. مثلا می توانید خاطرات خودتان یا برنامه ریزی فردای هر روز را به زبان انگلیسی بنویسید.

5- اگر با دوستانتان به کلاس زبان می روید، تا جایی که ممکن است با هم انگلیسی صحبت کنید.

6- از جزوات و کتابهای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موجود در اینترنت استفاده نمائید. تعدادی از آنها در ادامه ارائه شده است.

7- آموزش زبان را به صورت مداوم ادامه دهید. آموزش را قطع نکنید. حین رانندگی هم به اخبار و مطالب انگلیسی گوش دهید.

8- از تجربیات دیگران در امر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید.

کاربر فعال پرسش و پاسخ پزشكی laxer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Th

پيش فرض

من تا الان که اواخره دوره دکترام هست یک کلاس هم نرفتم ، بدون مشکل سخت ترین رفرنس های پزشکی رو هر روز مطالعه میکنم.

یدونه دیکشنری لازم هست + یک منبع که بهش علاقه مند باشید. ( در مورد بنده مطالب pubmed بود)

هر روز چند متن رو بخونید و از رو دیکشنری ترجمه کنید.

یک کنابچه هم دم دست باشه تا مطالب پرکاربرد رو توش یاد داشت کنید مخصوصا کلمات رو.

خلاصه شد تمرین تمرین تمرین.

8. 3 کاربر از laxer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

فیلم دیدن خیلی موثره

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •