تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 54

نام تاپيک: AC Milan | روسونری ها | فصل 2015-2016

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اولین بازی رسمی میلان در جام حذفی مقابل پروجا هم با نتیجه دو بر صفر به سود میلان به پایان رسید که هوندا و خرید جدید میلان لوئیز آدریانو گلزنی کردن .
    آدریانو و باکا خیلی خوب بودن . مخصوصن آدریانو که روی گل ها تاثیر مستقیم داشت . ولی نکته مهم تر بازی خوب دو مدافع جوان میلان رودریگو الی و آلسیو رومانیولی بود که خیلی خوب بودن . مخصوصن روی کارهای هوایی که بلا استثنا همه توپها و ضربات سر رو زدن .
    میشه امیدوار بود که برای 10 سال آینده یا بیشتر زوج دفاعی قدرتمند و مناسبی در اختیار خواهیم داشت .

قسمتی از مصاحبه میهایلوویچ هم بعد از بازی :

" چرا دی یانگ به جای مونتولیوو بازی کرد ؟ من قبلن هم گفتم که بهترین ترکیب ممکن رو به زمین میفرستم و در حال حاضر دی یانگ از مونتولیوو خیلی بهتره "

" شاید یک ماه دیگه مونتولیوو بهتر از دی یانگ باشه و من مونتولیوو رو بازی خواهم داد . من فقط بازیکنانی رو به زمین میفرستم که شایستگی حضور در زمین مسابقه رو داشته باشن "

" منز ؟ اگر اون چیزهایی که از اون خواسته شده رو در زمین اجرا کنه پس به طور حتم بازی میکنه . اگر خلاف این قضیه صورت بگیره پس بازی نمیکنه . به همین سادگی "

" در مورد نقل و انتقالات و ایبراهیموویچ ؟ ... ایبرا ؟ من ترجیح میدم در مورد بازیکنانم صحبت کنم . باشگاه میدونه ما به چه بازیکنانی نیاز داریم "

در کل عاشق این بشر شدم با این مصاحبه هایی که میکنه . واقعن به همچین طرز تفکر و دیدگاهی در تیم نیاز داشتیم . کسی که بازیکنان از اون حساب ببرن و خودش هم با کسی شوخی نداشته باشه . یکی مثل کاپلو

یک خبر هم در مورد ویتسل منتشر شده و یکی از افراد مرتبط به ویتسل که به نوعی واسطه اون محسوب میشه در مصاحبه ای که داشته گفته : " ما در 24 یا 25 آگوست در Taormina با میلان ملاقات خواهیم داشت تا از خواسته ی اونا مطلع بشیم .

زنیت میتونه با پیشنهاد خرید اقساطی توسط میلان موافقت کنه . خیلی کم پیش میاد که همچین مبلغی بصورت یکجا پرداخت بشه . پیش تر تماس هایی بین ما و میلان و زنیت و بازیکن برقرار بوده .

اکسل میخواد که هر چه زودتر به میلان ملحق بشه . ما داریم درباره یکی از مهمترین باشگاه های جهان صحبت میکنیم .

میلان در اولویت برای جذب و انتقال این بازیکن قرار داره , و در این راه همه رقبا رو کنار زده . جذابیت تیم میلان بیشتر از دیگر باشگاه ها بوده ."

2. 5 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

توتواسپرت گفته که میلان به غیر از سوریانو یک هافبک دیگه جذب میکنه و از اون هافبک ناشناس به عنوان MR X که معرف حضور همه است نام برده .

بر خلاف گفته های فررو که عنوان کرده بود قرار نیست در Forte dei marmi با گالیانی دیدار کنه امروز خبرگزاری ها اعلام کردن که این ملاقات در اون مکان انجام میشه و قرار هست که نوچرینو به عنوان قسمتی از قرارداد و بصورت قرضی به تیم سمپدوریا محلق بشه .

به نظرم با خرید احتمالی سوریانو همچنان به خرید ویتسل هم نیاز داریم . پولی و موتولیوو نشون دادن که نمیشه روی اونا حساب باز کرد . مونتولیوو که بعد از فصل اول حضورش در میلان افت محسوسی داشته و مصدومیت های پی در پی اونو به کل از فرم خارج کرده .

پولی هم در حد ذخیره میشه روش حساب باز کرد و از طرف دیگه ما یک هافبک B2B و درگیر شونده در میان زمین میخوایم که این کار رو ویتسل با توجه به استقامت و فیزیک بدنیش میتونه انجام بده .

مذاکرات بین میلان و میدلزبرو انگلیس برای انتقال آگاتزی به این تیم وارد مراحل جدی و پیشرفته شده و در کل روند خوبی داشته (:

فردا هم اولین بازی رسمی میلان در سری آ مقابل تیم فیورنتینا در فلورانس برگزار میشه . فیورنتینا در بازی های پیش فصل تیم خوب و آماده ای نشون داده و زیر نظر مربی جدیدشون پائولو سوسا تونستن که تیم هایی مثل بارسا و چلسی رو شکست بدن .

4. 5 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بالوتلی در آستانه بازگشت به میلان

طبق اخبار اسکای میلان و لیورپول برای انتقال قرضی بالوتلی به میلان به توافق رسیدن و این بازیکن بصورت رایگان به میلام ملحق میشه و نصف دستمزد این بازیکن توسط میلان و نصف دیگر توسط لیورپول پرداخت میشه .

دیروز هم در شهر فلورانس دیداری کوتاه بین میهایلوویچ و ماریو بالوتلی صورت گرفته و بعد این صحبت های انجام شده , میهایلوویچ اوکی خود را برای جذب این بازیکن اعلام کرده و ادامه کار رو به باشگاه واگذار کرده .

میهایلوویچ یکی از علاقمندان و هواداران این بازیکن است و زمانی هم که در سمپدوریا بود خواهان جذب این بازیکن توسط باشگاه شده بود که با پاسخ منفی باشگاه روبرو شده بود .

پیش تر از این میهایلوویچ سابقه کار با بالوتلی رو زمانی که در اینتر به عنوان دستیار مانچینی مشغول به کار بود رو داره و از این منظر شناخت نسبتن خوبی از این بازیکن و خصوصیات اخلاقی اون داره .

با توجه به صحبت های ناصر الخلیفه مالک باشگاه PSG که بصورت رسمی اعلام کرده بود هیچ یک از بازیکنان این تیم فروشی نیستن و باشگاه رو ترک نمیکنن , میلان هم از جذب زلاتان ناامید شده و برای پر کردن این خلا به سمت ماریو بالوتلی رفته .

گالیانی در مصاحبه ای که پیرامون احتمال انتقال بالوتلی به میلان داشته عنوان کرده " بعضی از عشق ها همیشه جاودان هستن و هیچ وقت تمام شدنی نیستن . من و پرزیدنت برلوسکونی انسان های رمانتیکی هستیم "

6. 5 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

فصل رو با باخت شروع کردیم.یک تساوی در فلورانس میتونست نتیجه خوبی باشه اما خطاهای دو مدافع مرکزی و جدیدمون بازی رو تغییر داد.خطای الی بنظرم عمدی نبود و با توجه به اینکه یک کارت داشت داور میتونست مراعات کنه اما قاطعانه کارت رو داد.البته این احتمالا آخرین کارت قرمز الی هم نخواهد بود و کلا مستعد دریافت کارت هست.ضربه ایستگاهی هم که غیر قابل مهار بود و از همینجا کار سخت شد.

پنالتی هم کمی مشکوک بود و با اینکه لوپز خیلی خوب جهت رو تشخیص داد اما گل دوم کار رو تموم کرد.

در کل بازی چند موقعیت خوب هم داشتیم و اگه این خطاها و گلها نبود شاید حتی میتونستیم پیروز هم باشیم.

بالوتلی!!!!!!شاید فقط به لحاظ مالی بشه یک انتقال هوشمندانه دونست اما الان باکا و ادریانو رو در ترکیب اصلی و نیانگ و منز رو در نیمکت داریم که البته مصدوم هستند.اضافه شدن بالوتلی که افت شدید هم داشته خیلی کمک بزرگی به حساب نمیاد بخصوص اینکه بخواد دوباره حاشیه ساز باشه.در این روزهای باقی مونده باید بدنبال تقویت هافبک باشیم.

8. 5 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

انصافن هم اخراج خیلی سخت گیرانه بود و هم اون پنالتی , پنالتی نبود . الی دو تا خطا کرد و داور هم دو تا کارت زرد بهش داد . کارت اول رو قبول دارم و موقعیت خطرناک بود ولی کارت دوم نه موقعیت گل بود و نه برخورد فیزیکی آنچنانی انجام شد که داور بیاد کارت بده !
    پنالتی هم خیلی تابلو بود . رومانیولی تکل زد و بدون برخورد ایلیچیچ با زمان بندی خوب , خودشو روی روی پای اون انداخت و داور هم پنالتی گرفت ! از اون طرف هم یک خطا روی بوناونتورا انجام شد که داور خیلی راحت از اون گذشت و پنالتی اعلام نشد و در برنامه کارشناسی اسکای هم گفت که پنالتی بوده.

تا اونجایی که یادم میاد همیشه معمولن در فلورانس مشکلات داوری بهمون ضربه زده خیلی از بازی ها رو با توضیح صحنه هاش در سال های اخیر میتونم مطرح کنم.
    داوری ضعیف بود ولی در کل ضعف میلان در این بازی رو نمیشه نادیده گرفت . مخصوصن در خط هافبک .

از همه مهمتر این سیستم 4-3-1-2 هست که به شدت از اون تنفر دارم . همیشه گفتم سرعت بازی تیم رو میگیره و باید از کناره های زمین بهترین استفاده رو ببریم . ما اگه میخوایم از سیستم دو مهاجم استفاده کنیم خوب میتونیم به سمت 442 خطی بریم .
    هم سرعت به تیم اضافه میشه و از کناره ها میتونیم فشار بیاریم و سرعت تیم رو بالا ببریم و هم این که سیستم دو مهاجم مد نظر برلو هم به خطر نمی افته .

تا وقتی که دو تا هافبک توپ نگه دار توی ترکیب نداشته باشیم مقابل تیم هایی که از کناره ها و ضد حمله سریع استفاده میکنن به مشکل میخوریم . یکی مثل بورخا والرو میخوایم .

در کل بازی اول لیگ بود و هنوز خیلی فرصت برای جبران هست و از همه مهمتر در مقابل تیمی مثل فیورنتینا بازی داشتیم که در زمین خودش خوب بازی میکنه و امسال هم تیم خوبی شدن و چلسی و بارسا رو هم شکست دادن .
    ولی این روند دیگه نباید ادامه داشته باشه و باید یک تکان اساسی به خط هافبک و نوع بازی و حرکت تیم بدیم .

در آخر هم از دیگو لوپز ممنونم که مثل همیشه بهترین بازیکن تیم بود و اگر اون درون دروازه نبود الان نتیجه خیلی بدتری رقم میخورد

10. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بالوتلی در حال ورود به کلینیک دلامدونینا برای انجام تست پزشکی .

گفته شده که مونتولیوو درخواست خروج از باشگاه رو داده و مذاکراتی هم با یووه داشته ولی گالیانی راضی به انجام انی انتقال نیست چون که نمیخواد داستان انتقال پیرلو به یووه دوباره و این بار در انتقال مونتولیوو انجام بشه .

در خبرهای دیگه هم گفته شده که میلان در حال حاضر از انتقال سوریانو دست کشیده و دوباره به سمت ویتسل رفته و گزینه های دیگری مثل ایارمندی از رئال و گوندوگان از دورتموند رو مد نظر قرار داده . [گوندوگان بیشتر شبیه به شایعه است]

12. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

بالوتلی رسما به تیم اضافه شد و مثل اینکه در قراردادش یه سری موارد انظباطی هم درج شده.کار درستیه که میتونه باعث بشه این استعداد خوب ایتالیا کمتر به حاشیه بره.

از طرفی چون بحث زلاتان کلا منتفی میشه،و با اینکه موضع قبلی خودم رو راجع به این انتقال دارم اما از دید مثبت که نگاه کنیم،بالوتلی میتونه در هفته های فشرده یا در مصدومیتها و محرومیتها مهره قابل اتکایی باشه.البته بنظرم در پایان مدت انتقال،قرارداد دائمی امضا نشه بهتره تا بتونیم گزینه های بهتری در تیم ببینیم مگر اینکه بالوتلی بشه همون سوپر ماریوی سابق.

14. 4 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بندهای انضباطی قرارداد بالوتلی با میلان :

- او باید از دود و دَم خود داری کنه و دست بکشه

- هیچ وقت نباید برای حضور در تمرین تاخیر داشته باشه

- مصرف نوشیدنی های الکلی رو به کمترین میزان برسونه و حق رفتن به کلاب های شبانه رو نداره

- استفاده بیش از حد از آرایش و مدل های عجیب و غریب مو و لباس رو کمتر کنه و استایلی رو انتخاب کنه که در شان باشگاه میلان باشه

- حساب های کاربری اون در فیس بوک , اینستا و توئیتر توسط باشگاه همواره مانیتور میشه تا از قرار دادن مطالب و مسائل جنجالی و حاشیه ای که به باشگاه صدمه میزنه خودداری بشه.

منبع : Gazzetta World
    Last edited by B3HZ@D; 27-08-2015 at 13:15.

16. 7 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

این مصاحبه جدید بالوتلی به نظرم جالب اومد و خواندنش خالی از لطف نیست . به دوستان توصیه میشه .
    امیدوارم همونطور که در این مصاحبه عنوان کرده واقعن تغییر کرده باشه و یک بالوتلی جدید و جدی و با پشتکار رو در زمین ببینیم .

اختصاصی با گاتزتا: روزی که علیه من سوت نزنند، نگران خواهم شد!
    آروزی قبل از مرگ پدرم را برآورده می‌کنم

ماریو بالوتلی که لیورپول را به مقصد بازگشت به میلان ترک کرد در مصاحبه ای با گاتزتادلوسپورت در رابطه با زندگی شخصی اش صحبت کرد، ضمن اینکه امیدوارست برای رقابت های یورو به تیم ملی ایتالیا دعوت شود.

او گفت: روزی که هواداران سوت زدن علیه من را متوقف کنند بسیار نگران خواهم شد، چرا که این به معنی است آنها دیگر از من ترسی ندارند.

نژاد پرستی: نژآد پرستی نباید حمایت شود، بلکه باید نابود شود. داورها این قدرت را دارند تا بازی ها را به حالت تعلیق درآوردند و من هرگز زمین را به اختیار خودم ترک نخواهم کرد و هیچ چیزی نمی گویم و تنها بازی خود را در زمین انجام می دهم، همین کافی است.
    اما در کنفرانس مطبوعاتی پس از بازی نسبت به این موضوع اعتراض خواهم کرد چرا که ما احترام می خواهیم.

"زمانی که در تیم حریف هستم به دلیل رنگ پوستم من را "هو" می کنند اما زمانی که پیراهن تیم ملی ایتالیا را بر تن دارمه همان ها از من درخواست گلزنی می کنند؟ بی معنی و پوچ است"

ماشین مورد علاقه ام: من ماشین های ورزشی را دوست دارم اما قطعا تنها فوتبالیستی نیستم که یکی از آنها را دارد. من با آئودی به کمپ تمرینی میلانلو می روم که ماشین باشگاه است، مثل تمام هم تیمی های دیگرم"

"می خواهم از روی عملکردم در زمین مسابقه قضاوت شوم. می دانم که همیشه این ممکن نیست و من هم آن را قبول کرده ام"

رسانه های اجتماعی: من مثل هر کس دیگری که هم سن و سال من است علاقه مند به استفاده از شبکه های اجتماعی هستم. در حال حاضر توجه من به این موضوع بیشتر است ،
    همانطور که از من خواسته شده تا مدیریت بیشتری بر روی مدل های پوشش و موی خود به دنبال استایل بازیکن میلان بودن داشته باشم و من هم بدون هیچ مشکلی با آن هماهنگ خواهم شد"

تیم ملی ایتالیا و مسابقات جام ملت های اروپا: بله من به این مسابقات فکر می کنم. می خواهم در مسابقات حاضر شوم و هر کاری که می توانم در آنجا انجام بدهم. دیدن دوباره ی من در پیراهن تیم ملی ایتالیا آرزوی پدرم قبل از مرگ بود و من باید برای برآورده کردن این خواسته او این کار را انجام دهم.

"از زمانی که متولد شده ام، فوتبال زندگی من بوده و من آن را می پرستم.از خانواده ام جدا شدم و ایتالیا را برای فوتبال ترک کردم. عاشق بازی کردن هستم و من را باور کنید. با هیچ کسی در حال جنگ نیستم، از هم تیمی هایم بپرسید- من کسی هستم که همیشه در اتاق رختکن همیشه در حال شوخی کردن هستم"

میهایلوویچ: میهایلوویچ از من خواسته که خوشحالی بعد از گل را با یک لبخند جشن بگیرم. این تنها چیزی است که نمی توانم قولش را بدهم چرا که شخصیت وجودی من طبیعتا این طور نیست.
    چیزهایی قوی تر از من هستند اما من اغلب خوشحالی بعد از گلم را جشن می گیرم و به شما این اطمینان را می دهم که همیشه احساس لذت دارم.مشکل من هرگز کیفیت بازی ام نبوده اما شخصیت ام مشکل ساز بوده.
    میهایلوویچ بدون پیش داوری و چیزهایی که در موردم می گویند به حرفایم گوش داد، به همین دلیل از او متشکرم. به او گفتم که اشتباهاتم را می دانم و اگر به من یک شانس دوباره بدهد آن را شرمنده نخواهم کرد و هر چیزی که دارم برای او در زمین مسابقه انجام می دهم"

" حالا من یک مرد هستم و نمی خواهم شخصی مشکل ساز باشم، پس هر تصمیمی که او بگیرد قبول خواهم کرد. سرمربی یک رهبر است- سخت، صادق و فادار و شعار نمی دهد. او در هنگام صحبت کردن به چشم های شما نگاه می کند که من این را خیلی دوست دارم. او مثل یک مرد است نه تنها یک فوتبالیست"

AC-Milan.ir

18. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

با گلهای باکا و آدریانو اولین بازی خونگیمون در سن سیرو با پیروزی پشت سر گذاشتیم

نکنه جالب توجه انتقاد میهایلویچ از سبک بازی تیم بوده و اصلن از بازی تیم راضی نبود و گفته نسبت به زمان اینزاگی عملکرد بهتری نداشتیم و در همون سطح سال قبل بازی کردیم و فقط بخاطر فرصت طلبی مهاجما بازی بردیم

هفته سوم هم دربی شهر میلان برگزار میشه امیدوارم با برد مقابل اینتر 6امتیازی بشیم

20. 3 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •