اولین بازی رسمی میلان در جام حذفی مقابل پروجا هم با نتیجه دو بر صفر به سود میلان به پایان رسید که هوندا و خرید جدید میلان لوئیز آدریانو گلزنی کردن .
آدریانو و باکا خیلی خوب بودن . مخصوصن آدریانو که روی گل ها تاثیر مستقیم داشت . ولی نکته مهم تر بازی خوب دو مدافع جوان میلان رودریگو الی و آلسیو رومانیولی بود که خیلی خوب بودن . مخصوصن روی کارهای هوایی که بلا استثنا همه توپها و ضربات سر رو زدن .
میشه امیدوار بود که برای 10 سال آینده یا بیشتر زوج دفاعی قدرتمند و مناسبی در اختیار خواهیم داشت .
قسمتی از مصاحبه میهایلوویچ هم بعد از بازی :
" چرا دی یانگ به جای مونتولیوو بازی کرد ؟ من قبلن هم گفتم که بهترین ترکیب ممکن رو به زمین میفرستم و در حال حاضر دی یانگ از مونتولیوو خیلی بهتره "
" شاید یک ماه دیگه مونتولیوو بهتر از دی یانگ باشه و من مونتولیوو رو بازی خواهم داد . من فقط بازیکنانی رو به زمین میفرستم که شایستگی حضور در زمین مسابقه رو داشته باشن "
" منز ؟ اگر اون چیزهایی که از اون خواسته شده رو در زمین اجرا کنه پس به طور حتم بازی میکنه . اگر خلاف این قضیه صورت بگیره پس بازی نمیکنه . به همین سادگی "
" در مورد نقل و انتقالات و ایبراهیموویچ ؟ ... ایبرا ؟ من ترجیح میدم در مورد بازیکنانم صحبت کنم . باشگاه میدونه ما به چه بازیکنانی نیاز داریم "
در کل عاشق این بشر شدم با این مصاحبه هایی که میکنه . واقعن به همچین طرز تفکر و دیدگاهی در تیم نیاز داشتیم . کسی که بازیکنان از اون حساب ببرن و خودش هم با کسی شوخی نداشته باشه . یکی مثل کاپلو
یک خبر هم در مورد ویتسل منتشر شده و یکی از افراد مرتبط به ویتسل که به نوعی واسطه اون محسوب میشه در مصاحبه ای که داشته گفته : " ما در 24 یا 25 آگوست در Taormina با میلان ملاقات خواهیم داشت تا از خواسته ی اونا مطلع بشیم .
زنیت میتونه با پیشنهاد خرید اقساطی توسط میلان موافقت کنه . خیلی کم پیش میاد که همچین مبلغی بصورت یکجا پرداخت بشه . پیش تر تماس هایی بین ما و میلان و زنیت و بازیکن برقرار بوده .
اکسل میخواد که هر چه زودتر به میلان ملحق بشه . ما داریم درباره یکی از مهمترین باشگاه های جهان صحبت میکنیم .
میلان در اولویت برای جذب و انتقال این بازیکن قرار داره , و در این راه همه رقبا رو کنار زده . جذابیت تیم میلان بیشتر از دیگر باشگاه ها بوده ."