کارتی که شما انتخاب کردید بهتره به همین خاطر من در سیستم پیشنهادی خودم دستش نزدم
کارتی که شما انتخاب کردید بهتره به همین خاطر من در سیستم پیشنهادی خودم دستش نزدم
آقا بابک اگه حتما سری z به نظرت بهتره سیستمی که انتخابی خودته حرف نداره مخصوصا مادربردش فقط باید سی پی یو رو به i5-4690k تغییر بدی که بتونی اور کنی
خیلی خیلی ممنون. توضیحات عالی بود. رم همون cl7 1600 میگیرم.
نظرتون راجب این بورد چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطمئن باش مادربرد هرچی که گرونتر می شه هم امکانات و هم کیفیتش بیشتر می شه
این مادربرد فقط قابلیت کراس فایر داره ولی اونی که شما در پست اول نوشتید هم کراس فایر داره و هم sli و چون اختلاف قیمت زیادی ندارند به نظرم همون رو بگیر اگه اور می کنی
نه همون h برمیدارم. هزینه هر چی کمتر بشه بهتره. به جاش ssd میخرم.
یه سوال دیگه پاور ممکنه اگه خوب نباشه به سیستم اسیب بزنه؟ اگه اره یه پاور بهتربخرم. شما پاور بهتر چی پیشنهاد میکنین؟
یک کارت گرافیک خوب اگه از همین اول انتخاب کنی و بخری خیلی بهتره که از کراس فایر یا SLI استفاده کنی
دلیلش هم اینه که با SLI کردن دو کارت مثلا GTX 970 پردازش گرافیکی 2 برابر نمی شه بلکه در بهترین حالت 1.5 برابر می شه
مثلا شما دو تا کارت گرافیک می خری به قیمت 3120000 یعنی هر کدوم 1560 (منظورم همون گرافیک پست اوله)
ولی در بهترین حالت از کارت گرافیک اول و نصف کارت گرافیک دوم استفاده می شه یعنی به اندازه 2340 از گرافیک استفاده می کنی و می بینی که پولت هدر می ره
چون در ایران دلار دور و بر 3000 تومنه به همین علت sli یا کراس فایر نمی ارزه ولی در کشور های دیگه که این قضایا نیست اونجا موردی نداره
فقط یادت باشه اگه در نظر داشته باشی که بعدا مانیتور 4k بگیری و بازی ها رو روی رزولوشن 4k بازی کنی اونجا شاید به sli یا کراس فایر نیاز پیدا کنی و یا باید یک کارت گرافیکی که این قضیه رو پشتیبانی کنه بگیری
پاور کافیه حالا اگه خیالت جمع نیست پاور زیر رو بگیر
Green GP700A-HP : 320
ولی سری uk خیلی با کیفیت تره
پاور زیر، هم واتش بالاتره و هم گرونتره
Green GP750B-OC+ Platinum : 420
حالا سیستم انتخابی خودت رو یک بار بنویس ببینیم چی دراومد
Last edited by gooogh; 26-07-2015 at 21:21.
نه منظورم این بود که پاور از یه برند دیگه بخرم.
راستی من نمیدونم سیستم و از کجا بخرم بهتره. اسمبلم بلد نیستم. اگه از lion بخرم مطمئن هست؟ بعد بگم خودشون اسمبل کنن؟
مگه خودشون هم اسمبل می کنن
تو کدوم شهری؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)