تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر شما در رابطه با موجوديت حكم اعدام چيست؟

راي دهنده
53. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • نه به وجود حكم اعدام

25 47.17%
  • وجود حكم اعدام تنها براى موارد خاص

20 37.74%
  • آرى به وجود حكم اعدام

8 15.09%
صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 38

نام تاپيک: اعدام

اگه نباشه جاش خالی می مونه awz2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    ╩╨¤]

پيش فرض

به نظر من اگه از همون اول حکم اعدام توی ایران نبود 100% بهتر بود. ولی دیگه دیره و با برداشتنش آمار جنایت خیلی بیشتر میشه.
    البته اون کسی هم که مرتکب قتل میشه اعصابی نداره که فکر کنه میگیرن اعدامش میکنن یا 20 سال میره زندان زندگیش نابود شه , اون کار خودشو میکنه.
    بستگی به زندان هم داره که بعد مثلا چند سال میاد بیرون دیگه آدم شده باشه نه اینکه بیاد بیرون عقده هاشو خالی کنه و بدتر شه.

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

جمعیت کشورها رو هم در نظر بگیرید..کشورهای اروپایی در مقابل به طور مثال چین...جمعیتی ندارن که بخوایم میزان جرم و جنایت یا اعدام شون رو با هم مقایسه....قیاس صحیحی نیست...

آمریکا، ایران، عربستان، چین، هند، کره شمالی، افغانستان، پاکستان و ... این کشورها...همیشه دچار جنگ و آشفتگی و خود در گیری هستن....به خودیه خود..جو ملتهبی دارن....اگر بخوایم لغت کلیشه ای فرهنگ سازی رو به کار ببریم برای این کشورها...بگیم عاره با فرهنگ سازی میشه میزان خشونت رو کم کرد...دیگه اعدام انجام ندیم.......به نظر یه حرف خنده داره فقط....

بالا هم اشاره کردم..دقیق یادم نیست...کدوم کشور بود...برای چند سال پیش بود قضیه

افراد جامعه ی ما بازسازی نمیشن...به هیچ وجه...طرف از تو زندان داره خط میده...که فلان نفر کشته بشه..فلان محموله جا به جا بشه....چه انتظاری داری از این فرد؟بیاد بشه که فرد نرمال و برگرده تو اجتماع؟

کره شمالی هم که به طور قضیه ش فرق داره...

مجرمی که بارها و بارها....تجاوز....جنایت...قتل و هزار تا خلاف دیگه انجام داده...مشخصه که بیماره....

ولی من درست نمیبینم که این فرد رو با سیستم بازسازی به راه آورد....حقش هست که مجازات بشه....مجازات رو هم فقط اعدام نمی بینیم..بالا هم گفتن در شرایطی خاص لازمه

آینده ی افرادی رو که تباه کرده چی؟با اصلاح این خلافکار..آینده اونا بر میگرده؟
    مسلما قیاس ها بر اساس نسبت به جمعیت هست. همه چیزهایی که من گفتم در اونها میزان جرم نسبت به جمعیت بود و نه میزان خالص.

اینکه کشورهایی که اعدام می کنند یک سری آشفتگی درونی هم دارند صحیحه، ولی اینها بی ربط به هم نیستند. آشفتگی های درونی خیلی از کشورها ناشی از همون پکیج تفکراتی است که در نهایت به ذهنیت های مجازات و اعدام و ... می رسه. اینها به هم وابسته هستند. بیخود نیست اکثر کشورهای اروپای شمالی که اعدام ندارند، تحصیل و خدمات پزشکی رایگان برای همه دارند، خدمت سربازی اجباری ندارند، مردم در صورت بی پولی حمایت دولتی دریافت می کنند و مجموعه این سیاست هاست که باعث میشه میزان جرم در اون جوامع پایین باشه که سیستم قضایی و مجازات/بازسازی هم یکی از اونهاست.

طبیعی است ساختار زندان ها لازمه تغییر کنه چون زندان ها هم بر اساس مجازات بنا شدن در حالی که باید بر اساس بازسازی و درمان شخص بنا بشوند، مانند چیزی که در کشورهای اروپایی در پست قبلی توضیح دادم. در اون صورت است که زندان نه تنها باعث نمیشه افراد بدتر بشوند بلکه باعث بهبودی هم میشه. مثلا در سوئد یا نروژ، میزان درصد جرم بین افرادی که از زندان بیرون میان کمتر از افرادی است که هیچ وقت زندان نرفتن در حالی که در آمریکا یا چین و احتمالا ایران برعکسه.

اینکه فرد مجرم "حقش هست مجازات بشه" بر اساس همون سیستم "قصاص" هست در حالی که شما هم گفتید اون شخص بیماره، بیمار نیاز به درمان داره و نه مجازات. و آینده افرادی رو که تباه کرده با مجازات و اعدام هم برنمی گرده در هر صورت. وظیفه حکومت هم این نیست که حس انتقام سایرین رو ارضا کنه.

یه مقدار نظرات رویایی هست......شما اصلن خودتون رو جای اون افراد که یا خانواده هایی که از خلافکارا ضربه خوردن نمی زارید....

خیلی روشنفکرانه برخورد می کنید.....

حالا ...فرضیاتم...صحیح یا اشتباه..........نظر من این هست.....
    در خانواده نزدیک ما بوده شخصی که مستقیما تحت جرم خشن قرار بگیره، و من فکر نمی کنم اگه شخص مجرم اعدام بشه یا نشه یا بره برای بازسازی یا تنبیه فرقی به حال ما داشته باشه. به علاوه همه تحقیقات نشون میدن اون حس "انتقام" که در افراد است یک حس بسیار مخرب است که بعد از رسیدن بهش باعث تخریب بیشتر روانی شخص میشه.

بر اساس شواهد و مدارک باید برخورد کرد و حالا برچسب منفی "روشنفکرانه" رو هر کس بهش بزنه هم بزنه. بالاخره جالبه به جایی رسیدیم که روشنفکر بودن نکته منفی است

اگه هدف پایین آوردن میزان جرم یا تکرار جرم است راه صحیح راهی است که شواهد نشون میدن بهتر کارایی داره، و رفتن به سوی شیوه هایی که در عمل کارایی ندارند ولی با ذهنیت های ما مطابق هستند (مثلا باور به اینکه وظیفه ماست شخص خاطی رو به جزای کارش برسونیم و حقش هست) در عمل یک سیستم خودخواهانه است چون رسیدن به احساس رضایت در خودمون رو به مصلحت کلی جامعه برتر می دونیم.

3. 10 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

به نظر من اگه از همون اول حکم اعدام توی ایران نبود 100% بهتر بود. ولی دیگه دیره و با برداشتنش آمار جنایت خیلی بیشتر میشه.
    البته اون کسی هم که مرتکب قتل میشه اعصابی نداره که فکر کنه میگیرن اعدامش میکنن یا 20 سال میره زندان زندگیش نابود شه , اون کار خودشو میکنه.
    بستگی به زندان هم داره که بعد مثلا چند سال میاد بیرون دیگه آدم شده باشه نه اینکه بیاد بیرون عقده هاشو خالی کنه و بدتر شه.
    بالاخره همه اون کشورها زمانی اعدام داشتند و امروز ندارند. دیدیم که آمار جنایت در اون کشورها بیشتر نشد در حالی که مدافعان اعدام همیشه می گفتند میشه. ایالت های آمریکا رو ببینید هر ایالتی که اعدام رو حذف کرد آمار جنایت در اونجا بالاتر نرفت.

5. 3 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

تو این دهه های متمادی ..مشخصه میزان جرم و جنایت بیشتر شده..چون جمعیت بیشتر شده...چون مصرف مواد مخدر زیاد شده....و هزار و یک دلیل دیگه که باعث این نوع رفتار شده..... نمیشه گفت به صرف وجود اعدام....خشونت افزایش پیدا کرده

منم تو صحبت هام..به هیچ وجه..به اعدام در ملا عام...یا بردن بچه ها برای تماشای این کار نه اشاره ای کردم..نه اینکه از این کار طرفداری می کنم....

مخصوصن اعدام در محیط ورزشی....که به شخصه برام محیط مقدسیه...

بعله...21 سال حکم کمی هست برای کسی که چندین نفر رو کشته......

قضاوت در دیدگاه دیگران و از دور آسونه......

آدم خودش رو باید جای یکی از اعضای خانواده مقتول قرار بده....با اون حس نظرش رو بیان کنه.....
    آرمان زحمت کشید و میزان تناسب جرم و جنایت در کشورهای دیگه و میزان جمعیتشون رو اعلام کرد ....

در صحبت بعدی ...
    احیانن در قرن بیست و یکم هستیم و این که بیایم خودمون رو جای خانواده مقتول بذاریم در کل رویکرد اشتباهی برای تصمیم گیری و تعیین مجازات هست . چون که قانون قضایی در این موارد به احساس من و شما کمترین اهمیت رو میده و هر مجازاتی طبق قوانین کیفری تعیین شده پیش میره .

این که بیایم و حسمون رو برای مجازات فرد و انتقام بیان کنیم میشه مثل دوران قبیله ای که فرهنگ مجازات بصورت چشم در برابر چشم و خون در برابر خون بود . هر چند که الان هم احکام مجازات در ایران به همون قبایل بدوی برمیگرده .

ولی با توجه به روند پیشرفت جامعه بشری و از اون جایی که خودمون رو انسان مدرن مینامیم باید یک فرقی بین تفکرات و دیدگاه و قوه تحلیلی ما با اون دوران باشه و از این وحشی گری ها و خوی حیوانی که مرگ رو با مرگ جواب میده دوری کنیم .

حکم مجازات در اصل باید برای اصلاح شخص مجرم باشه نه این که محو کردن طرف از تاریخ و گرفتن زندگی اون .

این احکام قضایی پوسیده موجود در ایران و کشورهای همسایه که خیلی وقته تاثیرات خودش رو نشون داده و با این که شدیدترین و خشن ترین احکام قضایی رو اعلام میکنه ولی شما نه ترسی از اجرای جرم در بین جامعه می بینید و نه خبری از کم شدن میزان جرم هست که دقیقن به اشتباه بودن و رویکرد منفی احکام قضایی و میزان جرم و جنایت اشاره داره .

الان همین کشورهایی که حکم اعدام صادر میکنن بیشترین میزان جرم و جنایت رو دارن که خود آمار گویای همه چیز هست و مشخص کننده این موضوع هست که حکم اعدام هیچ وقت کارساز نبوده .

کشورهایی که مقیاس قوانین قضایی رو بسته به مطالعات روانشناسی و جامعه شناسی و جرم شناسی پیش بردن خیلی خیلی موفق تر از کشورهایی بودن که احکامشون شامل چشم در آوردن , قطع دست و اعدام و سنگسار بوده .

در کل میشه گفت قوانین جزایی که از انتقام و کشت و کشتار و خوی حیوانی فاصله بیشتری گرفته موفق تر بوده و اون جامعه هم مردمی قانون مدار داشته که به قوانین انسانی و کشوری مقید بودن و رفتار مدرن تر و مناسب تری ارائه میدن .
    Last edited by B3HZ@D; 27-07-2015 at 23:38.

7. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

من با یک سری از حرف های رعنا موافقم هرچند که رعنا میگه این نظرات رویایی هستن ولی بنظرم رویایی نیستن بلکه در شرایط فعلی و با توجه به محیطی که ما توش بزرگ شدیم عملی کردنشون مشکله ولی به هرحال میتونه واقعی باشه.

جریانی هفته ی پیش اتفاق افتاد پسر یک زن مبتلا به سرطان که در مرگ مادرش پزشک رو مقصر میدونست تنها فوق تخصص انکولوژی اردبیل رو به قتل میرسونه. اینکه خیلی ها کامنت گذاشتن زیر این خبر و از این قاتل تشکر کردن برای این حرکتش و اعلام کردن دست این شخص رو باید بوسید و تاییدش کردن که کار درستی کرده به کنار, خانواده های بسیاری که بیماران سرطانی داشتن و تحت درمان این پزشک بودن رو تصور کنین که باید با وجود هزینه های سنگین درمان حالا هزینه ی رفت و آمد در شهری دورتر که متخصص انکولوژی داره رو تقبل کنن و در کنار تمام هزینه هایی که دارن و بار روانی ماجرا جور این قضیه رو هم بکشن!
    چند نفر در برابر این حرکت انتقام جویانه ضربه میخورن؟ تفکر انتقام جویانه ی یک نفر مشخصا اینجا روی روند زندگی خیلی ها تاثیر میگذاره.

حالا اگه این قضیه تو یه کشور در اروپا اتفاق میفتاد من فکر نمیکنم حتی یک کامنت در حمایت از رفتار قاتل زیر خبر میشد پیدا کرد! و مشخصا حمایت های مالی و روانی زیادی از کسانی که مورد آسیب واقع شده بودن صورت میگرفت. یعنی در درجه اول پسری که یکی از عزیزترین کسانش از دنیا رفته بود اول تحت روان درمانی قرار میگرفت تا به جایی نرسه که بخواد برای انتقام یکی دیگه رو بکشه و خودشم دست به خودکشی بزنه و درجه ی بعدی جایگزین کردن سریع یک پزشک برای بیماران بود.
    شما فکر کنین خانواده هایی که با بیمارشون مراجعه میکنن جهت ویزیت و متوجه مرگ پزشک میشن مطمئن باشین تمام این ها هر مشکلی برای بیمارشون بوجود بیاد -که با توجه به نوع بیماران احتمالشم بالاست- از چشم قاتل پزشک میبینن و حق هم دارن که چنین تصوری داشته باشن. درصورتیکه میشه از آسیب های بعدی با جایگزینی سریع یک پزشک و عدم اختلال در روند درمانی این بیماران جلوگیری کرد.

سیستم جبرانی خیلی مهمه تو این شرایط اینکه خانواده هایی که ضربه خوردن براشون به هر نحو جبران بشه مطمئنا خیلی کمک میکنه به اینکه ذهنشون مدام برای یافتن آرامش جویای انتقام نباشه و انتقام رو راه مناسبی نبینه وگرنه تو این سیکل ناقص ضربه خورده ها همیشه این ضربه رو به یاد خواهند داشت و یه روز و یک جای دیگه جبرانش میکنن.

زمانی میتونیم بگیم اعدام باید بکل حذف بشه که راهکارهای دیگه ای برای احقاق حقوق وجود داشته باشه وگرنه بنظر من خیلی تئوریک ( نه روشنفکرانه : دی ) با این قضیه برخورد کردیم. نه اینکه حتی یک درصد اعدام راه درستیه برای احقاق حقوق ولی به هرحال یک راهه هرچقدر هم نادرست و غیرمنطقی باشه. تا زمانی هم که جایگزین درستی براش گذاشته نشه حذفش کمکی به اصلاح تفکرات انتقام جویانه ی افراد جامعه نمیکنه بلکه خیلی وقتها بهانه ای میشه برای اینکه خودشون حکم قصاص رو بدست خودشون اجرا کنن!
    یک نفر یکی رو میزنه میکشه دولت حمایت مالی از خانواده ی مقتول نمیتونه بکنه, قاتل پولی برای پرداختن نداره, خانواده مقتول یک نفر رو از دست داده و یک صدمه ی روحی و مالی غیر قابل برگشت دیده و قرار هم نیست تحت هیچ حمایت خاصی قرار بگیره, معلومه به زندان رفتن رضایت نمیده و احقاق حقوقش رو فقط در قصاص میبینه تا خانواده ی قاتل هم به شرایط مشابهی دچار بشه و این بشه باعث آرامشش.
    حالا جریان قتل 77 نفر رو پیگیری کنین من مطمئنم حمایت های مالی و درمانی و جلسات مشاوره رایگان برای خانواده ی این افراد در نظر گرفته شده.

فکر میکنم اول از همه مهمه که رو احقاق حقوق کار کرد و اعدام رو باهاش جایگزین کرد و بعد روی افکار و رفتارهای منجر به اعدام کار کرد و تغییرشون داد و در آخر هم زندان ها رو تغییر داد و مراکز بازپروری و آموزش رو به جاشون ایجاد کرد.
    زمانی که به کسانی که به هر نحوی حقوقی رو از دست دادن نشون بدین که حقوق از دست رفته شون رو میتونن به نحو دیگه ای بدست بیارن ناخوداگاه تفکراتشون راجع به انتقام رو مهار میکنین و از بین میبرین. چنین شرایطی رو ما نداریم و این انتظار دریافت "هیچ" داشتن از افرادی که کسی رو از دست دادن که براشون عزیز و ارزشمند بوده یک برخورد واقعی و غیر احساسی نیست بلکه این انتظار دریافت حقوق از دست رفته یک انتظار واقعیه و برخوردی هم که باید در قبالش انجام بشه یک برخورد روانکاوانه است.

9. 6 کاربر از Ar@m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Mehrshad-msv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

خوب راهش چیه؟ یکی به ناحق یکی دیگه رو کشت الان تکلیف شاکی ها چی میشه اگه اعدام نباشه؟
    تکلیف این می شه که شاکی نباید باشد چون اون شخص جز تملکات کسی نبوده مگر ماشین بوده؟!

تو این دهه های متمادی ..مشخصه میزان جرم و جنایت بیشتر شده..چون جمعیت بیشتر شده...چون مصرف مواد مخدر زیاد شده....و هزار و یک دلیل دیگه که باعث این نوع رفتار شده..... نمیشه گفت به صرف وجود اعدام....خشونت افزایش پیدا کرده

منم تو صحبت هام..به هیچ وجه..به اعدام در ملا عام...یا بردن بچه ها برای تماشای این کار نه اشاره ای کردم..نه اینکه از این کار طرفداری می کنم....

مخصوصن اعدام در محیط ورزشی....که به شخصه برام محیط مقدسیه...

بعله...21 سال حکم کمی هست برای کسی که چندین نفر رو کشته......

قضاوت در دیدگاه دیگران و از دور آسونه......

آدم خودش رو باید جای یکی از اعضای خانواده مقتول قرار بده....با اون حس نظرش رو بیان کنه.....

جمعیت کشورها رو هم در نظر بگیرید..کشورهای اروپایی در مقابل به طور مثال چین...جمعیتی ندارن که بخوایم میزان جرم و جنایت یا اعدام شون رو با هم مقایسه....قیاس صحیحی نیست...

آمریکا، ایران، عربستان، چین، هند، کره شمالی، افغانستان، پاکستان و ... این کشورها...همیشه دچار جنگ و آشفتگی و خود در گیری هستن....به خودیه خود..جو ملتهبی دارن....اگر بخوایم لغت کلیشه ای فرهنگ سازی رو به کار ببریم برای این کشورها...بگیم عاره با فرهنگ سازی میشه میزان خشونت رو کم کرد...دیگه اعدام انجام ندیم.......به نظر یه حرف خنده داره فقط....

بالا هم اشاره کردم..دقیق یادم نیست...کدوم کشور بود...برای چند سال پیش بود قضیه

افراد جامعه ی ما بازسازی نمیشن...به هیچ وجه...طرف از تو زندان داره خط میده...که فلان نفر کشته بشه..فلان محموله جا به جا بشه....چه انتظاری داری از این فرد؟بیاد بشه که فرد نرمال و برگرده تو اجتماع؟

کره شمالی هم که به طور قضیه ش فرق داره...

مجرمی که بارها و بارها....تجاوز....جنایت...قتل و هزار تا خلاف دیگه انجام داده...مشخصه که بیماره....

ولی من درست نمیبینم که این فرد رو با سیستم بازسازی به راه آورد....حقش هست که مجازات بشه....مجازات رو هم فقط اعدام نمی بینیم..بالا هم گفتن در شرایطی خاص لازمه

یه مقدار نظرات رویایی هست......شما اصلن خودتون رو جای اون افراد که یا خانواده هایی که از خلافکارا ضربه خوردن نمی زارید....

خیلی روشنفکرانه برخورد می کنید.....

حالا ...فرضیاتم...صحیح یا اشتباه..........نظر من این هست.....
    ببخشید قصد و منظوری ندارم ولی اتفاقا ایشون دقیقا روشنفکرانه فکر می کنند: خالی از احساسات مخرب.

بنظرم به درکی رسیدند که هر شخصی برای خود زندگی می کند تا با دیگران زندگی بسازد نه از برای خو، خودخواهش. شاید منظورم درست درک نشه:

احساسات هم می تونه آباد کنه و هم ویران اما فقط احساست مثبت مناسب و راه و روش درست آبادی زندگی انسان ها می تونه باشه. و احساسات منفی بهتره تجربه بششه تا اینکه عملیف هرچند کار هرکسی نیست. بله برای خیلیا این موضوع درکش سخته ولی وقتی بفهمیم که همه ما جدا از همیم و در عین حال باهم پس در نتیجه مجرم هم جزئی مااست و اون هم باید کمکی بهش بشه.البته بازم می گم جهان اطراف ما متاسفانه بدلیل احساس مالکیت بر هر چیزی به اون فهم و درک نرسیده. زمان....زمان.....

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

تکلیف این می شه که شاکی نباید باشد چون اون شخص جز تملکات کسی نبوده مگر ماشین بوده؟!
    الان کسی یکی از نزدیک های خودتو بکشه تو شاکی نمیشی

هیچ کس حق نداره از قصد به کسی دیگه آسیب بزنه شما برو حوادث رو بخون ببین به چه شکل ناجوان مردانه ای بعضی ها آدم کشی میکنن

12. این کاربر از anti-military بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خیر. آینده ی اون افراد برنمیگرده. اما به این نکته توجه کنید: آینده ی اون قربانیان، تحت هیچ اقدامی برنمیگرده.
    اما آینده ی خود مجرم چطور؟ میشه مجرم رو هم از جامعه حذف کرد و به جای 1 مهره ی حذف شده از جامعه، 2 مهره ی حذف شده داشته باشیم. اما میشه تلاش کرد تا اون مجرم رو دوباره به یک شخص مفید و سازنده برای جامعه تبدیل کرد. لطف کنید این سوال رو جواب بدین: توی مقایسه ی این دو فاکتور، کدوم یک مفیدتر برای جامعه خواهد بود؟
    دید من این نیست که هر شخصی که مرتکب جرمی شد بدون هیچ مجازاتی رها بشه. اما هدف مجازات چیه؟ خنک شدن دل بستگان قربانی؟ کافیه به آماری که دوستان ارائه دادند توجه کنید یا خودتون جستجو کنید. مجازات توی سیستم های کشور هایی مثل آمریکا، یا ایران، یا چین، یا خیلی جاهای دیگه، کم کم داره ناکارآمدی خودشو نشون میده. اکثریت افرادی که مدتی حبس تحمل میکنن، نه تنها به جامعه بر نمیگردن بلکه مریض تر از اونچه که بودن میشن. اما به عنوان مثال نروژ رو در نظر بگیرین. سیستم بر اساس این تنظیم شده که بیشترین بازده رو برای جامعه داشته باشه و نه اینکه وقتی شخصی ضربه ای به جامعه وارد کرد، اون رو حذف کنیم. بلکه تلاش به سازنده کردن اون شخص کرد. حداکثر مجازات 21 ساله، اما در صورتی که توی این مدت شخص به طور لازم اصلاح نشده باشه، و رها کردن شخص توی جامعه سود آور نباشه و بلکه زیان آور باشه، دوره های 5 ساله به مجازات فرد اضافه میشه تا وقتی که اصلاح لازم صورت بگیره. و عکس این قضیه هم هست، اگر شخص قبل از اون 21 سال به حدی رسید که از یک تهدید برای جامعه به فرصت تبدیل شد، قبل از اون مدت میتونه برگرده.

14. 6 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Mehrshad-msv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

الان کسی یکی از نزدیک های خودتو بکشه تو شاکی نمیشی

هیچ کس حق نداره از قصد به کسی دیگه آسیب بزنه شما برو حوادث رو بخون ببین به چه شکل ناجوان مردانه ای بعضی ها آدم کشی میکنن
    خیر چون ایشان از لحاظ ژنتیکی به من نزدیکند مگر شما از کشته شدن هزاران هزار انسان در طول 24 ساعت زندگی خود ناراحت می شوید. اگر نشوید، آنوقت باید ناراحت و متعجب بشوید. چون دیگر انسان نیستید.
    درسته ما انسان ها به دلایل نزدیکی و روابط طولانی خاطراتی رو می سازیم و اجساساتی هم داریم ولی این دلیل نمی شه تا ما شاکی باشیم.

احساسات مخرب زندگی مخرب می سازد و من ترجیح می دهم تا می توانم از تنفر، انتقام و غیره فاصله بگیرم هرچند در فرهنگ عموم زیبا و پسندیده باشد. کاش روزی به این آگاهی برسیم که انسان ها در تمام جوانب آزادند و مخطار به خود هرچند خلاف قوانین قضایی ( منظورم مذهبی نیست) عمل کنند. باز هم از بین بردن یک آدم دیگه که چندیدن سال مصرف کرده از منابع و شاید تخصصاتی هم داره برای جامعه مناسب نیست و فقط رفتار کودکانه است.

کاربر فعال ریاضیات javad2015's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

بعضی ها خیلی ارمانگرایانه حرف میزنن......این حرفا رو فقط میشه تو کتاب داستانا یا فیلما دید.
    اگه بخوان هر کسی که کسی رو کشته بیان بهش رحم کنن و بگن میشه یه فرد مفیدی ازش ساخت که سنگ رو سنگ بند نمیشه.
    همین الانش با وجود حکم اعدام ادم میکشن وای به حال روزی که برداشته بشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •