با سلام.
منظورتون موارد زیر هست ؟
Interface Status
Interface Status Rate DSL Up 1530 kbps / 644 kbps LAN Up 100M/FullDuplex WLAN Active 54M
این عبارت شما رو پیدا نکردم !
ممنونم.
با سلام.
منظورتون موارد زیر هست ؟
Interface Status
Interface Status Rate DSL Up 1530 kbps / 644 kbps LAN Up 100M/FullDuplex WLAN Active 54M
این عبارت شما رو پیدا نکردم !
ممنونم.
با سلام
ببینید معمولا در همین جدول یا یک جدول دیگه شبیه این , اون چیزی که من گفتم مینویسه که نشان دهنده حداکثر نرخ دسترسی هست. الان در این جدول نرخهایی که هم اکنون سینک شده رو نوشته الان دانلود شما روی 1.5 مگابیت و آپلودتون تقریبا 640 کیلو بیت بسته شده.(در این سرویس دهنده ای که هستید)
راستی مدل مودمتون چیه؟ تا بهتر بشه راهنمایی کرد.
Last edited by mrm2007; 25-07-2015 at 13:41.
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
این سرویس مخابراته البته بسته به منتقه تون داره و شانست
با سلام.
مدل مودم : P-660HW-T1_v2 زاکسل
الان من می تونم سرویس 4 مگ بگیرم ؟
ممنونم.
با سلام
راستش قدیما یکی از این مدل مودم داشتم. تا جایی که یادمه توی همون صفحه ای که جدول بالا را گذاشتید یک قسمت هست به اسم summary. در اون قسمت یک Bandwidth status هست , وارد اون که بشید پهنای باندها رو نشون میده و .. سعی کنید قسمتی که تحت عنوان ADSL یا WAN هست رو پیدا کنید. معمولا اونجاست.
یک ورژنی هم از این مدل مودم بود که یک قسمت به قسمت ADSL Status یا WAN Status داشت اگر که درست یادم باشه. ممکنه اونجا هم باشه.
مودمتون مشکل خاصی نداره تا 24مگابیت هم ساپورت میکنه فقط باید اون جدول رو که گفتم پیدا کنید که کیفیت خطتون تا مخابرات مشخص بشه و ببینید که آیا اصلا روی خط شما جوابگو هست یا خیر.
با سلام.
عکس زیر رو یک نگاه کنید !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم.
جالبه این صفحه مال شما با مودمی که من قدیما داشتم فرق میکنه. شاید مال من ورژن 1 این مودم یا با پسوند یا پیشوند خاصی بوده.
منوال مودمتون رو دانلود میکنم ببینم چیزی توش پیدا میشه یا خیر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)