ممنون از پاسخ .. میتونم بپرسم شما دانشجوی برق صنعتی بابل هستید ؟ صنعتی بابل حدود 30 استاد در رشته برق داره ولی این تعداد در اراک 5 است .. حال با این توصیفات نظر شما رو میخواستم بدونم ؟
ممنون از پاسخ .. میتونم بپرسم شما دانشجوی برق صنعتی بابل هستید ؟ صنعتی بابل حدود 30 استاد در رشته برق داره ولی این تعداد در اراک 5 است .. حال با این توصیفات نظر شما رو میخواستم بدونم ؟
Last edited by aryux; 24-07-2015 at 00:21.
بله من برق (قدرت) نوشیروانی خوندم. من مقایسه ای که گفته بودم بین دانشگاه های گیلان، نوشیروانی و شاهرود بود که شنیده بودم بین این ها تفاوت چندانی از نظر علمی وجود نداره.
در مورد دانشگاه اراک بهتره با کسی که تو این دانشگاه تحصیل کرده مشورت کنید و در مورد سابقه دانشگاه، رشته، اساتید و... بپرسید. (خودتون که اهل اراک هستید می تونید برید دانشگاه و از دانشجوها بپرسید.)
با سلام به دوست عزیز من ترم6 مکانیک نوشیروانی هستم.وضعیت استادا تو مکانیک بهتر از برقه از نظر استاد تمام سخت گیری...ولی از رفیقام شنیدم استادای برقش سخت گیرن
سلام دوست عزیز .. ممنون از پاسخ .. شما دانشگاه رو از نظر سطح علمی چطور ارزیابی می کنید ؟ همینطور ممنون میشم درباره ی جو کلی دانشگاه و شهر بابل اطلاعاتی در اختیارم بذارید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)