تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: خرید سیستم برای رندر تا 4میلیون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام.
    من نگفتم مشکلی ایجاد میکنه ! همون مقدار 100 تومن رو اگر H97 با استفاده از i7 4770 تهیه کنیم ، و بودجه آزاد شده رو به قسمت های دیگه مثل SSD کارت گرافیک....اختصاص بدیم ، خیلی افزایش کارایی بهتری رو شاهد خواهیم بود و نکته بعدی اینکه بر الاف تصورات شما من از روی سیستم های پیشنهادی دیگران تصمیم نمیگیرم.

کار درست هم دقیقا همینه ودر ضمن من برند مورد علاقه ندارم.سیستم شما طبق محاسباتتون 3820 شد.

Gigabyte Z97-D3H :550
    Intel Core i7-4770k : 980
    DeepCool Gamaxxx 300 : 60
    2x8GB Kingston Fury : 340
    Samsung 850 Evo 250GB : 380
    Western Digital Blue 1TB WD10EZEX : 180
    Zotac GTX770 AMP Edition : 850
    Green GP650A-UK 80Plus Gold : 260
    این سیستم با مادربرد Z97 و 16GB رم پردازنده سری K به همراه گرافیک با 10% بازدهی بیشتر 20 تومن از سیستم شما ارزون تر تموم میشه.

من نگفتم نمیشه ، بنده میتونم i7 4770K یا i7 4790K رو روی یک مادربرد H97 ! قرار بدم و تا فرکانس 4.6 4.7GHZ به راحتی !آ ورکلاکش کنم ، ولی دلیل نمیشه توی سیستم پیشنهادی مطرح کنم و نظم ساختار تعریف شده شرکت اینتل رو بهم بریزم.
    موفق باشید.
    شما به کاربرد استارتر توجه نکردید. ایشون می خواد با لومیون کار کنه و این نرم افزار یک نرم افزار سی پی یو محوره بنابراین باید سی پی یو قوی تری انتخاب کنیم

بازدهی سیستم شما در کارت گرافیک 10 درصد بیشتره ولی بازدهی سیستم من در سی پی یو که برای کار استارتر مهمتره نزدیک به 10 درصد بیشتره

همچنین شما هم از یک رم بی کیفیت تر استفاده کردید و هم از یک کولر سی پی یو ارزون

حالا من هم از کولر ارزونی که شما انتخاب کردید استفاده می کنم

GIGABYTE H97-D3H :400
    Intel Core i7-4790k : 1100
    DeepCool Gamaxxx 300 (cpu cooler) : 60
    G.Skill Trident X DDR3 2X8GB 1600 : 450
    Samsung 850 Evo 250GB : 380
    Western Digital Blue 1TB WD10EZEX : 180
    Zotac GTX 960 AMP! Edition 2GB : 880
    Green GP650A-UK 80Plus Gold : 260

3710

در ضمن استارتر بودجه رو 4 میلیون اعلام کرده و من مقداری هم برای کیس و دی وی دی رایتر کنار گذاشتم وگرنه می شه با 2500 هم سیستم خوبی کانفیگ کرد ما فرض رو براین می گیریم که ایشون می خواد کل 4 میلیون رو خرج کنه پس اگه شما سیستم 3600 معرفی کنی کار خاصی نکردید

حالا کاری نداریم که بیشتر جاهاش کپی از رو دست من بود

شما دقت کن که gtx 770 رو نمی شه با gtx 960 مقایسه کرد

معمولا gtx 960 رو با gtx 760 مقایسه می کنند و gtx 770 رو با gtx 970

و برنده ها gtx 960 و gtx 970 هستند

در ضمن من به شما به عنوان مدیر انجمن احترام میذارم و همه ما اینجا هستیم که یاد بگیریم
    ما در حال بحث هستیم ولی استارتری درکار نیست یعنی همون چیزی که دوستمون قبلا گفت

"لذتی که تو تحقیق است تو خرید نیست"

و ما الکی داریم با هم بحث و جدل می کنیم سر هیچ
    Last edited by gooogh; 27-07-2015 at 09:36.

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

شما به کاربرد استارتر توجه نکردید. ایشون می خواد با لومیون کار کنه و این نرم افزار یک نرم افزار سی پی یو محوره بنابراین باید سی پی یو قوی تری انتخاب کنیم

بازدهی سیستم شما هم در کارت گرافیک 10 درصد بیشتره ولی بازدهی سیستم من در سی پی یو که برای کار استارتر مهمتره نزدیک به 10 درصد بیشتره

همچنین شما هم از یک رم بی کیفیت تر استفاده کردید و هم از یک کولر سی پی یو ارزون
    رم بی کیفیت؟ میتونید رم بی کیفیت رو برای من تعریف کنید؟
    + شما مطمئن هستید که i7 4790K 10% اختلاف بازدهی نسبت به i7 4770K داره؟!
    آیا شما می دونستید که بازدهی پردازنده i7 4770K در حالی که فرکانس پایین ترین نسبت به 4790K داره ، بازدهی بیشتری در بیشتر نرم افزار ها داره؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    و هنوزم شما روی مادربرد H97 با i7 4790K که بازدهی کمتری نسبت 4770K داره ، در حالی که با همون 4770K میشه یک مادربرد Z97 تهیه کرد؟ و چیزی هم تحت عنوان رم بی کیفیت وجود نداره ؟ یک رم 400& دلاری و یک رم 100 دلاری در تایمینگ و فرکانس یکسنا بازدهی یکسانی خواهند داشت.....شک دارید خودم به شخصه براتون تست کنم و همینجا قرار بدم؟

شما دقت کن که gtx 770 رو نمی شه با gtx 960 مقایسه کرد
    بله ، علتش هم اینه که کارت GTX770 از GTX960 بازدهی بیشتری داره ، و من هنوز نمیتونم شمارو درک کنم که چرا به GTX960 اصرار دارید در حالی که GTX770 با همون قیمت در بازار موجوده؟!

همه چیز اعداد و ارقام نیست !

3. این کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

رم بی کیفیت؟ میتونید رم بی کیفیت رو برای من تعریف کنید؟
    + شما مطمئن هستید که i7 4790K 10% اختلاف بازدهی نسبت به i7 4770K داره؟!
    آیا شما می دونستید که بازدهی پردازنده i7 4770K در حالی که فرکانس پایین ترین نسبت به 4790K داره ، بازدهی بیشتری در بیشتر نرم افزار ها داره؟
    و هنوزم شما روی مادربرد H97 با i7 4790K که بازدهی کمتری نسبت 4770K داره ، در حالی که با همون 4770K میشه یک مادربرد Z97 تهیه کرد؟ و چیزی هم تحت عنوان رم بی کیفیت وجود نداره ؟ یک رم 400& دلاری و یک رم 100 دلاری در تایمینگ و فرکانس یکسنا بازدهی یکسانی خواهند داشت.....شک دارید خودم به شخصه براتون تست کنم و همینجا قرار بدم؟

بله ، علتش هم اینه که کارت GTX770 از GTX960 بازدهی بیشتری داره ، و من هنوز نمیتونم شمارو درک کنم که چرا به GTX960 اصرار دارید در حالی که GTX770 با همون قیمت در بازار موجوده؟!

همه چیز اعداد و ارقام نیست !
    منظورم از بی کیفیت تر، کم کیفیت تر بود یعنی کینگستون هم رم های خوبی داره ولی به Gskill نمی رسه

یعنی من هم می تونم از رم ارزون استفاده کنم تا قیمت پایین بیاد و این کار مهمی نیست

لینک زیر هم برتری 10 درصدی رو نشون می ده

شما مصرف پایین تر gtx960 در مقابل gtx 770 نگاه کن

حداقل پاور برای gtx 770 حدود 600 واته در حالی که حداقل پاور برای gtx 960 حدود 400 واته و این یعنی کارآمد تر

و همون طوری که گفتم اصلا نمی شه gtx 770 رو که 256 بیتی است رو با gtx 960 که 128 بیتی است مقایسه کرد شما gtx 770 رو با gtx 970 مقایسه کن ببین کی برنده است
    اگه شما gtx 770 رو انتخاب کردی پس پاور 650 وات قابل اعتماد نیست و فکر می کنم باید پاور با وات بالاتری انتخاب کنید که در این صورت قیمت سیستم شما به من خیلی نزدیک می شه
    Last edited by gooogh; 27-07-2015 at 10:14.

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

منظورم از بی کیفیت تر، کم کیفیت تر بود یعنی کینگستون هم رم های خوبی داره ولی به Gskill نمی رسه

یعنی من هم می تونم از رم ارزون استفاده کنم تا قیمت پایین بیاد و این کار مهمی نیست

لینک زیر هم برتری 10 درصدی رو نشون می ده

شما مصرف پایین تر gtx960 در مقابل gtx 770 نگاه کن

حداقل پاور برای gtx 770 حدود 600 واته در حالی که حداقل پاور برای gtx 960 حدود 400 واته و این یعنی کارآمد تر

و همون طوری که گفتم اصلا نمی شه gtx 770 رو که 256 بیتی است رو با gtx 960 که 128 بیتی است مقایسه کرد شما gtx 770 رو با gtx 970 مقایسه کن ببین کی برنده است
    اگه شما gtx 770 رو انتخاب کردی پس پاور 650 وات قابل اعتماد نیست و فکر می کنم باید پاور با وات بالاتری انتخاب کنید که در این صورت قیمت سیستم شما به من خیلی نزدیک می شه
    من اگه از ابتدای بحث می دونستم ملا شما سایت هایی مثل CPUBenchmark.Net و تفاوت 100 واتی مصرف کارت گرافیک است و علاوه بر اون رم هارو با اصطلاحات بی کیفیت و کم کیفیت می سنجید از ابتدا اصلا وارد بحث با شما نمی شدم.

موفق باشید.

6. 2 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

من اگه از ابتدای بحث می دونستم ملا شما سایت هایی مثل CPUBenchmark.Net و تفاوت 100 واتی مصرف کارت گرافیک است و علاوه بر اون رم هارو با اصطلاحات بی کیفیت و کم کیفیت می سنجید از ابتدا اصلا وارد بحث با شما نمی شدم.

موفق باشید.
    گفتم که بی کیفیت رو چون دقت نکردم به کار بردم و منظورم کم کیفیت تر بود

سایت CPUBenchmark.Net یکی از معتبرترین سایت های جهانیه و حتی یکی از برندهای جهانی کاربران خودش رو ارجاع می داد به این سایت برای اطلاع از امتیاز های سی پی یو های مختلف. چون ذخیرش نکردم دقیقا یادم نیست

یک بار دیگه هم می گم که من به شما به عنوان مدیر این انجمن احترام میذارم و حدود 7 سال در اینجا و جاهای دیگه چیز آموختم بعدا اقدام به معرفی سیستم کردم و از این کار هم درآمدی کسب نمی کنم یعنی در هر صورت بازنده ای بیش نیستم ولی خواستم که به دیگران کمک کنم تا وقتی با سیستمی که خریدن کار می کنن لذت ببرن و پولی که پدراشون با زحمت بدست آوردن به راحتی از بین نره

اما چون نمی خوام که شما ناراحت بشید و دوست دارم به عنوان مدیر این انجمن، اقتدار شما حفظ بشه از شما و همه دوستانی که باعث ناراحتیشون شدم عذرخواهی می کنم و بعداز 7 سال از این فروم کنار می کشم

عقل کامل نمی شود مگر با پیروی از حق
    (امام حسین علیه السلام)

خدا نگهدار

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •