تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 29

نام تاپيک: سیستم بین 4 تا 5 میلیون

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

می دونم که بحثت یه چیز دیگه ست ولی بزار خیالت رو راحت کنم این هایی که می بینی فقط یک عدد هستند و نمی تونن قدرت واقعی i7-5820k رو نشون بدن فقط موقع رندر کردن می شه اختلاف i7-5820k رو با i7-4790k فهمید ولی چون هم 200 تومن از i7-4790k گرونتره و هم مادربردش 600 تومن گرونتره (البته در ایران) و رم ddr4 هم همین طور، خرید i7-4790k به صرفه تره ضمن اینکه من تو سیستم هایی که تا الان پیشنهاد دادم فقط یک نفر تونست i5-4460 رو بخره و از سیستمی که بهش پیشنهاد داده بودم عکس گرفت و گذاشت همه ببینن
    ولی فکر نمی کنم خیلی ها همین i7-4790k رو هم بتونن بخرن

الان تو سایت اینتل قیمت i7-4790k رو زده 350$ یعنی قیمتش تو ایران 3 برابر قیمت جهانیه و قیمت i7-5820k رو هم 396$ زده و مسلما کسی که در آمریکاست i7-5820k رو می خره و مادربرد با سوکت 2011 هم همین وضعیت رو در آمریکا داره

حالا حساب کن 1300 پول سی پی یو بدیم. فقط کسی که با سیستمش کار می کنه (مثلا با 3ds max) یا در دانشگاه نیاز داره موردی نداره ولی برای افراد عادی بیشتر از i5-4460 رو خریدن اشتباهه و نهایتا i5-4690k

الان ما تو ایران با 350 یا 400 تومن i3-4170 رو می خریم ولی با همین پول در آمریکا می شه i7-5820k خرید (دلار هم 1000 بیشتر نیست و 3000 تومن کاذبه)

خوب خوبه دارید میگید تو رندر مشخص میشه و این بنده ها هم میگه برای رندر هم میخام پول هم که داره پس چرا یکی میگه 4 تومن پول دارم 4790 پیشنهاد میدید یکی هم بگه 6 تومن بازم میگید 4790 !

5820 نیست چون اصلا این پردازنده گزینه ای برای سیستم گیمینگ به حساب نمیاد. چون قیمتش در مقایسه با عملکردش در گیمینگ، توجیه خرید نداره. دقیقا همون طور که هیچ کسی Xeon برای سیستم گیمینگ نمیبنده. مگه Xeon ضعیقه؟ تو گیم بیشتر کلاک بالای پردازنده های اینتل هستن که به کار میان و تعداد هسته ی بیشتر از 4 تا بی استفادست (البته منظور فقط تک GPU هست)
    در مورد تستی که لینکش رو گذاشتید باید بگم من هرچی گشتم لینک نسخه اصلیش رو پیدا نکردم. اگر شما دارید لطفا بدید.

شما بر چه اساس ارزش دلار رو 1000 تومن میدونید؟
    این قضیه ربطی به اینجا نداره اما ارزش حقیقی دلار درواقع بیشتر از 3000 تومن هست و باید هر سال هم به اندازه ی اختلاف نرخ تورم دلار و ریال، این مبلغ بالاتر هم بره.

این تستی که من گذاشم بین اون 4 تا سی پی یو هست و کاملا مشخصه که با بالا رفتن قدرت سی پی یو فریم ها هم بیشتر شدن . چطور شما میگید 5820k برای گیم خوب نیست ؟ شاید منظورتونه اینه که بیشتر از حد قویه . ولی اگه دقت کنید طرف برای رندریگ هم میخاد استفاده که در اون صورت 12 تا هسته خیلی بهتر از 8 تا هسته هست

2. این کاربر از mahyarSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

خوب خوبه دارید میگید تو رندر مشخص میشه و این بنده ها هم میگه برای رندر هم میخام پول هم که داره پس چرا یکی میگه 4 تومن پول دارم 4790 پیشنهاد میدید یکی هم بگه 6 تومن بازم میگید 4790 !

این تستی که من گذاشم بین اون 4 تا سی پی یو هست و کاملا مشخصه که با بالا رفتن قدرت سی پی یو فریم ها هم بیشتر شدن . چطور شما میگید 5820k برای گیم خوب نیست ؟ شاید منظورتونه اینه که بیشتر از حد قویه . ولی اگه دقت کنید طرف برای رندریگ هم میخاد استفاده که در اون صورت 12 تا هسته خیلی بهتر از 8 تا هسته هست
    من در پست های قبل هم گفتم، برای رندر حتما 5820 بهتره. کی منکرشه؟
    بازم همونطور که گفتم برای گیم ۴۷۹۰ بهتر از ۵۸۲۰ هست چون تو گیم هسته ی بیشتر از ۴ تا کاربردی نداره و کلاک مهمه. مثلا قوی ترین cpu حال حاظر دنیا که ۱۸ هسته و ۳۶ رشته پردازشی داره، اصلا بدرد گیم نمیخوره و ۱۰۰٪ از ۴۷۹۰ ضعیف تر عمل میکنه. نمیدونم چرا متوجه این قضیه نمیشید که کاربری گیم با رندر فرق داره.
    اون تست هم گفتم منبع اصلیش کجاست؟ من به درستیش شک دارم.

4. این کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

لطفا به موضوعات خارج از عنوان تاپیک که به درخواست استار ارتباطی نداره وارد نشید.
    در ضمن پیشنهاد میکنم ادامه بحث/مشاوره بدون حضور استارتر تاپیک ادامه پیدا نکنه.

پستهای نامربوط حذف شدند.

6. 2 کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

من که سیستم با سوکت 2011 پیشنهاد دادم و گفتم که i7-5820k بهتره و چیزی نیست که فهمیدنش سخت باشه

حالا من نمی دونم که منظورت پست های قبلی من بوده یا نه چون قبلا یکی سیستم 6 میلیونی می خواست و نوشته بود که می خواد 2 میلیون مانیتور UltraHD بخره و با 4 میلیون، فقط کیسی با i7-4790k رو می شد پیشنهاد داد

در ضمن i7-4790k چهار هسته داره و 8 ترد داره و i7-5820k شش هسته داره با 12 ترد

یعنی شما ترد رو با هسته اشتباه گرفتی

از صحبت های آقا افشین هم این طور برداشت کردم که منظور ایشون اینه که وقتی داری گیم بازی میکنی سرعت لحظه ای سی پی یو خیلی تاثیر داره تا تعداد هسته بنابراین i7-4790k با کلاک 4GHz خیلی بهتر از i7-5820k که کلاک 3.3GHz داره عمل می کنه

این حرف از یک بابت می تونه درست باشه و از یک بابت اشتباه

درسته از این جهت که هیچ گیمی نیومده که بالاتر از i7-4790k نیاز داشته باشه پس در این شرایط کلاک بالاتر بهتر عمل می کنه در پردازش سریع

و از یک طرف هم می تونه اشتباه باشه که 6 هسته پردازنده i7-5820k به طور همزمان فعالیت می کنن و پردازش 6 هسته 3.3GHZ بهتر از 4 هسته 4GHZ است

در رندر هم i7-5820k واضحه که بهتره

در ضمن در همه سایت های جهانی یکی از گزینه های رای دادن برای هر کالایی "ارزش در برابر قیمت" است که اگه مادربرد و سی پی یو و رم رو حساب کنیم i7-4790k ارزش خرید بالاتری نسبت به i5-5820k داره

فقط برای کسانی که در شرکت های عمرانی کار می کنند و سیستمشون برای رندر گیری باید 5 روز و حتی بعضی وقت ها 20 روز 24 ساعته روشن باشه می ارزه که سی پی یو 8 میلیونی هم بخریم چون برای یک پروژه بین 2 تا 10 میلیون درمیاری

8. این کاربر از gooogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

من که سیستم با سوکت 2011 پیشنهاد دادم و گفتم که i7-5820k بهتره و چیزی نیست که فهمیدنش سخت باشه

حالا من نمی دونم که منظورت پست های قبلی من بوده یا نه چون قبلا یکی سیستم 6 میلیونی می خواست و نوشته بود که می خواد 2 میلیون مانیتور UltraHD بخره و با 4 میلیون، فقط کیسی با i7-4790k رو می شد پیشنهاد داد

در ضمن i7-4790k چهار هسته داره و 8 ترد داره و i7-5820k شش هسته داره با 12 ترد

یعنی شما ترد رو با هسته اشتباه گرفتی

از صحبت های آقا افشین هم این طور برداشت کردم که منظور ایشون اینه که وقتی داری گیم بازی میکنی سرعت لحظه ای سی پی یو خیلی تاثیر داره تا تعداد هسته بنابراین i7-4790k با کلاک 4GHz خیلی بهتر از i7-5820k که کلاک 3.3GHz داره عمل می کنه

درسته از این جهت که هیچ گیمی نیومده که بالاتر از i7-4790k نیاز داشته باشه پس در این شرایط کلاک بالاتر بهتر عمل می کنه در پردازش سریع

و از یک طرف هم می تونه اشتباه باشه که 6 هسته پردازنده i7-5820k به طور همزمان فعالیت می کنن و پردازش 6 هسته 3.3GHZ بهتر از 4 هسته 4GHZ است

در رندر هم i7-5820k واضحه که بهتره

در ضمن در همه سایت های جهانی یکی از گزینه های رای دادن برای هر کالایی "ارزش در برابر قیمت" است که اگه مادربرد و سی پی یو و رم رو حساب کنیم i7-4790k ارزش خرید بالاتری نسبت به i5-5820k داره

فقط برای کسانی که در شرکت های عمرانی کار می کنند و سیستمشون برای رندر گیری باید 5 روز و حتی بعضی وقت ها 20 روز 24 ساعته روشن باشه می ارزه که سی پی یو 8 میلیونی هم بخریم چون برای یک پروژه بین 2 تا 10 میلیون درمیاری
    آره منظورم با شما بود چون دیدم تو پست های قبلی از 4790 برای گیم گفتید بهتره ولی گفتی در رندر 5820 بهتره و منم گفتم خوب این کاربر هم برای گیم میخاد هم رندر پولشم ک داره . پس سیستمش هرز نمیگرده و موقع رندر میتونه از کل سی پی یو استفاده کنه

فرق ترد با هسته رومیدونم ولی میشه شما هم توضیح بدید ؟ چون من خودم تو مکس رندر میگیرم به تعداد ترد ها باکتهای رندر میاد مثلا i7 دقیقا 8 تا مربع برای رندر میاد و خیلی سریع تر از یه i5 که 4تا باکت رندر داره عملیات روتمام میکنه . خوب طبیعتا داشتن 12 تا ترد باید 12 تا مربع برای رندر بیاره که خیلی رندر رو سریتر میگیره

میشه سوال کنم چرا بازی ها با این همه پیشرفت اینطور که شما میگید فقط 4 تا هسته میخاد ؟ واقعا اینطوره ؟ ولی خودم تست های gta رو که تو صفحه قبل گذاشتم با سی پی یو 5960x که 8 تا هسته یا 16 تا ترد داره خیلی تفاوت فریم هست ...

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

لطفا به موضوعات خارج از عنوان تاپیک که به درخواست استار ارتباطی نداره وارد نشید.
    در ضمن پیشنهاد میکنم ادامه بحث/مشاوره بدون حضور استارتر تاپیک ادامه پیدا نکنه.

پستهای نامربوط حذف شدند.

در مورد بحث قیمت دلار که حق با شماست و من در همون لحظه می دونستم که پستم پاک می شه و باید در قسمت مربوط به خودش بحث بشه ولی نمی تونستم جواب افشین رو ندم چون بی احترامی بود

اما این حرف شما همیشه درست نیست

مثلا شخصی تقاضای سیستم می کنه و هر کسی یک سیستم پیشنهاد می ده و بعد اختلافی صورت می گیره و روی قطعات بحث می شه و این باعث شناخت بیشتر هم استارتر و هم دیگر مخاطبان می شه که استارتر نیستند ولی میان و مطالب رو می خونن

ممکنه عده ای در این سایت و سایت های دیگر با هدف سود شخصی سیستم معرفی می کنند اما اونهایی که دارن در این سایت به رایگان وقت و عمرشون رو تلف می کنن حداقل باید بحثی صورت بگیره که به دانسته هاشون اضافه بشه

اگه این طور باشه که هر کسی سیستم می خواد بیاد درخواست کنه و ما هم بریم کلی وقتمون رو تلف کنیم و هرکدوممون در یک پست سیستم معرفی کنیم هم خیلی پست ها خشک به نظر می رسه و هم احمق بودن ما رو می رسونه

این پست ها می تونه باعث افزایش دانایی ما بشه حتی اگه هر از گاهی به بیراهه بره شاید همون پستی که خارج از تاپیکه فردی رو به جلو هل بده و شما متوجه نباشید

اگه بعضی وقت ها قوانین این سایت رو نادیده می گیریم دلیل بر انسان بودن ماست خود شما درجاده ای که نوشته بیشتر از 80 حرکت نکنید در تمام طول مسیر با 80 حرکت می کنید؟

حالا اگه این پست رو خوندید اون رو حذف کنید و پست خودتون رو هم حذف کنید چون اون هم به استارتر ارتباطی نداره

11. این کاربر از gooogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

میشه سوال کنم چرا بازی ها با این همه پیشرفت اینطور که شما میگید فقط 4 تا هسته میخاد ؟ واقعا اینطوره ؟ ولی خودم تست های gta رو که تو صفحه قبل گذاشتم با سی پی یو 5960x که 8 تا هسته یا 16 تا ترد داره خیلی تفاوت فریم هست ...
    برای گرفتن جوابتون اینجارو مطالعه کنین:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد تست هایی که گذاشتید، تا وقتی لینک اصلیش نباشه، هیچ اعتباری نداره.
    منم میتوم ادعا کنم ماشین حساب جدید من میتونه بازی GTA V رو با ۲۰۰ فریم اجرا کنه و چندتا عکس و چارت بذارم ولی کی حرف من رو باور میکنه؟ اعتبار اون منبع مهمه. برای بار سوم: لطفا لینک اصلی رو بذارید. اگر نذاشتید لطفا دیگه بهش اتکا نکنید.

خب اگر بیشتر از ۴ هسته بکار نمیاد، چطور ۶ هسته با کلاک کمتر بهتره؟؟؟؟ زبونم مو دراورد دیگه.

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

آره منظورم با شما بود چون دیدم تو پست های قبلی از 4790 برای گیم گفتید بهتره ولی گفتی در رندر 5820 بهتره و منم گفتم خوب این کاربر هم برای گیم میخاد هم رندر پولشم ک داره . پس سیستمش هرز نمیگرده و موقع رندر میتونه از کل سی پی یو استفاده کنه

فرق ترد با هسته رومیدونم ولی میشه شما هم توضیح بدید ؟ چون من خودم تو مکس رندر میگیرم به تعداد ترد ها باکتهای رندر میاد مثلا i7 دقیقا 8 تا مربع برای رندر میاد و خیلی سریع تر از یه i5 که 4تا باکت رندر داره عملیات روتمام میکنه . خوب طبیعتا داشتن 12 تا ترد باید 12 تا مربع برای رندر بیاره که خیلی رندر رو سریتر میگیره

شما به افشین گفتی که چرا i7-5820k تو تست ها نبود و من هم همین سوال رو از شما می خواستم بکنم ولی گفتم ولش کن

ولی حالا اگه امکان داره تعداد فریم های i7-4790k با i7-5820k رو قرار بده ببینیم تو کارت های مختلف چند تا فریم می دن

این که گفتم بازی ها بیشتر از i7-4790k رو نمی خواد رو با یک مثال توضیح می دم

مثلا یکی تلویزیون 4k می خره و یکی می گه 8k بهتره چون جزئیات رو بهتر نشون می ده ولی شما FullHD هم بخری عالیه و حالا اگه تلویزیون 16k هم بیاد فرقی نداره چون ثابت شده چشم انسان قادر به دیدن 8k بیشتر نیست و من چند جا خوندم که فریم بالای 60 در بازی ها تاثیر آنچنانی نداره ولی در روانی بازی تاثیر داره بنابراین i7-4790k و i7-5820k بالای 60 فریم می دن و احتمالا به هم نزدیک هستند و اون قدر اختلاف ندارند که 1 میلیون بیشتر برای سوکت 2011 هزینه کنیم

فرق ترد و هسته رو هم اگه تو گوگل سرچ کنی مفصل توضیح داده و باز هم 12 ترد از 8 ترد بهتره و من در این مورد بحثی ندارم
    Last edited by gooogh; 23-07-2015 at 20:05.

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

خب اگر بیشتر از ۴ هسته بکار نمیاد، چطور ۶ هسته با کلاک کمتر بهتره؟؟؟؟ زبونم مو دراورد دیگه.
    در ضمن من نگفتم به کار نمیاد گفتم نیاز نیست یعنی با 4 هسته احساس کمبود نمی کنیم ولی هسته های بیشتر فریم بیشتری می ده بر طبق عکسی که دوستمون گذاشت

بزار با یک مثال توضیح بدم

فرض کن در یک صحنه یک بازی سنگین نیاز به 12GHZ از سی پی یو باشه بنابراین 4 هسته i7-4790k روی 3GHZ کار می کنن اما در i7-5820k شش هسته روی 2 کار می کنن بنابراین عمل پردازش روی هسته های مختلف تقسیم می شه و فشار کمتری به سی پی یو وارد می شه و 12 ترد i7-5820k هم تاثیر خودشون رو دارن و می بینید که بهتره

برای بازی با تک GPU هیچ پردازنده ای بهتر از 4790k نیست
    می دونی اشتباهت کجاست

بزار با یک مثال دیگه توضیح بدم

فرض کن در یک صحنه یک بازی سنگین نیاز به 16 گیگاهرتز داریم پس به نظر شما i7-4790k چون 4GHz است با چهار هسته 4GHZ که مجموعا 16 می شه سریع اجرا می کنه ولی i7-5820k نمی تونه اینکار رو بکنه

خوب i7-5820k میاد اون رو روی 6 هسته با کلاک 2.66 انجام می ده و هیچ تفاوتی نمی کنه

اصلا ربطی نداره که کلاک بالاتر بهتره اتفاقا هسته های بیشتر و ترد بیشتر بهتره من 8 هسته 2.5 رو ترجیح می دم به 4 هسته 4 گیگاهرتز
    Last edited by gooogh; 23-07-2015 at 20:23.

15. این کاربر از gooogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

در ضمن من نگفتم به کار نمیاد گفتم نیاز نیست یعنی با 4 هسته احساس کمبود نمی کنیم ولی هسته های بیشتر فریم بیشتری می ده بر طبق عکسی که دوستمون گذاشت

بزار با یک مثال توضیح بدم

فرض کن در یک صحنه یک بازی سنگین نیاز به 12GHZ از سی پی یو باشه بنابراین 4 هسته i7-4790k روی 3GHZ کار می کنن اما در i7-5820k شش هسته روی 2 کار می کنن بنابراین عمل پردازش روی هسته های مختلف تقسیم می شه و فشار کمتری به سی پی یو وارد می شه و می بینید که بهتره
    بهتره فرضیات علمی و عملی بکنین نه ذهنی و خیالی.
    اگر واقعا میخواید بدونین چند هسته بکار گرفته میشه، پیشنهاد میکنم لینک پست قبلیم رو بخونین.
    من دیگه به این بحث ادامه نمیدم چون بنظرم به هیچ جایی نمیرسه.

17. این کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •