تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظرتون در مورد شخصیت های مجازی چیه؟

راي دهنده
35. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • شخصیت های متغیر و گذرا..غیرقابل اعتماد

11 31.43%
  • شخصیت های ثابت، قابل اعتماد ولی زمان بر برای شناخت

13 37.14%
  • شخصیت هایی که رفتارشون بستگی به موقعیت داره

7 20.00%
  • این نظر خواهی در مورد دنیای مجازی قابل استناد نیست

4 11.43%
صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 42

نام تاپيک: شخصیت مجازی ما

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

خدا بیامرزه اونی که این smiley هارو اختراع کرد باعث شده تصور من نسبت به سایرین مشابه همین شکلک ها باشه .
    شاید دلیل استفاده از این شکلک ها ، نشون دادن احساسات درونی ، هرچند غیر واقعی باشه ( مثلا این ) اما به طور عجیبی ، میشه از روی شکلک ها و تعداشون شخصیت هرکس رو حدس زد .
    از نظر من کسی که شکلک استفاده نمی کنه ، بسیار آدم جدی هستش ... چه در زندگی مجازی چه در زندگی واقعی
    و یا دوست عزیز @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که از این شکلک زیاد استفاده می کنه ، شخصیت مجازیش هم دقیقا شبیه به هستش و به دلیل تعدد استفاده ، احتمالا هم شخصیت واقعیش هم تا حدودی باید باشه ( با تفاوت اینکه چشاش بسته نیست ! )

-------------------

به هر حال ، بنده دوست ندارم با صاحب این شکلک ها ! ارتباط برقرار کنم ... چون بعد از ایجاد ارتباط قطعا شکلک ها هم تغییر می کنند ... شخصیت صمیمی مجازی قبل از ارتباط رو به شخصیت واقعی بعد از ارتباط ترجیه میدم

2. 4 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

این رو هم باید در نظر داشت خیلی از مواضعی که افراد نسبت بهش در اینترنت "روشنفکر" هستند، اگه در جامعه (به خصوص دانشگاه و محل کار و ...) دربارش حرف بزنند ممکنه براشون مشکل ساز بشه. خیلی مواقع تصویری که شما در جامعه و از نزدیک از افراد می بینید یک ماسک است و ماهیت و تفکرات واقعیشون رو در دنیای مجازی می بینید. حداقل برای من و خیلی از همفکران من به خصوص در دوران دانشگاه این مورد کاملا صحیح بود.

به هر حال این "روشنفکری در صحبت" و "سنتگرایی در عمل" خودش مرحله ای از پیشرفت است و صرفا چیز بدی نیست. یکدفعه افراد و جامعه تغییر نمی کنند. بطور مثال زمانی که ازدواج بین نژادها در آمریکا خیلی مخالف داشت عده زیادی بودن که می گفتند ما با ازدواج بین نژادها بطور کلی موافقیم ولی نمیخوایم بین نزدیکانمون همچین موردی باشه، این تناقض است ولی باز هم بهتره نسبت به اینکه شخص بگه به کل با این مورد مخالفیم.
    دقیقا همینه ... واقعا کسی جرات نداره خیلی از صحبت هایی که اینجا مطرح میشه رو بیرون خیلی آزاد بگه ....از جونش سیر نشده ک :d

به نظر من دنیای مجازی شخصیت واقعی رو نشون میده ....دنیای واقعی ماسکه...(تو ایران خیلی ها همینن، ولی خارج از کشور رو چون حضوری ندیدمشون نمیتونم نظر بدم) در کل انسان ها پرسنا خاص خودشون رو دارن و به همین راحتیا نمیشه کسیو شناخت.

4. 4 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

مشخصه در جامعه ای که در محیط مجازیش از ترس قیلتر شدن سایت ها باید دائما خود سانسوری کرد تظاهر افراد در جامعه چه از نظر ظاهری و پوشش و چه از نظر افکار و عقاید امری عادی هست و شاید کمی به دلیل آزادی نسبی در محیط مجازی بیشتر بتونند خود واقعیشون رو نشون بدن که این نشون دادن میتونه با توجه به رفتار و افکار و عقاید فرد و ادم هایی که تو اون محیط جمع شدند بازم امر نسبی باشه و نه صد در صد ...

در مورد تمام موارد نظر سنجی هم نمیتونه فقط شامل محیط مجازی باشه و در واقعیت هم همین موارد صدق میکنه ...

اینکه این برنامه ها به چه منظور ساخته شده و در کشور ما به چه صورتی استفاده میشه شاید بهتر باشه این طوری بگیم که وقتی افراد بی هدف و بی منظور و تنها از روی عادتی که به دلیل کمبود در قسمت های زندگی واقعی به صورت 24 ساعت داخل نت هستند نمیشه زندگی مجازی رو از واقعی جدا نکرد ...

بحث به حاشیه نره اما در مورد مواردی که اقا سعید گفتند که بر اون اساس جامعه میتونه به سمت تغییرات حرکت کنه به نظرم بیشتر شبیه بازی هست و چنین برخوردهایی بیشتر به جای اینکه در جواب خواسته مردم باشه به نظر عوام فریبی محض میاد ... درجایی که هر روز با دستور یک نفر مانع از برگزاری کنسرتی که از قبل مجوز گرفته میشن تک خوانی خانم ها و ... کمی بازی با افکار در جهت جلب توجه عمومی برای رسیدن به منافع دولت ها و اشخاص هست ...
    Last edited by Mr_100_dolari; 27-07-2015 at 02:27.

6. 5 کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Mehrshad-msv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

مشخصه در جامعه ای که در محیط مجازیش از ترس قیلتر شدن سایت ها باید دائما خود سانسوری کرد تظاهر افراد در جامعه چه از نظر ظاهری و پوشش و چه از نظر افکار و عقاید امری عادی هست و شاید کمی به دلیل آزادی نسبی در محیط مجازی بیشتر بتونند خود واقعیشون رو نشون بدن که این نشون دادن میتونه با توجه به رفتار و افکار و عقاید فرد و ادم هایی که تو اون محیط جمع شدند بازم امر نسبی باشه و نه صد در صد ...

در مورد تمام موارد نظر سنجی هم نمیتونه فقط شامل محیط مجازی باشه و در واقعیت هم همین موارد صدق میکنه ...

اینکه این برنامه ها به چه منظور ساخته شده و در کشور ما به چه صورتی استفاده میشه شاید بهتر باشه این طوری بگیم که وقتی افراد بی هدف و بی منظور و تنها از روی عادتی که به دلیل کمبود در قسمت های زندگی واقعی به صورت 24 ساعت داخل نت هستند نمیشه زندگی مجازی رو از واقعی جدا نکرد ...

بحث به حاشیه نره اما در مورد مواردی که اقا سعید گفتند که بر اون اساس جامعه میتونه به سمت تغییرات حرکت کنه به نظرم بیشتر شبیه بازی هست و چنین برخوردهایی بیشتر به جای اینکه در جواب خواسته مردم باشه به نظر عوام فریبی محض میاد ... درجایی که هر روز با دستور یک نفر مانع از برگزاری کنسرتی که از قبل مجوز گرفته میشن تک خوانی خانم ها و ... کمی بازی با افکار در جهت جلب توجه عمومی برای رسیدن به منافع دولت ها و اشخاص هست ...
    تا حدودی موافقم برادر بنده شدیدا از اینترنت متنفر بود اما الان گوشیمو هدیه دادم بهش مگه از مای میل و وی چت میاد بیرون!! زمان... زمان...تکنولوژی و خوشبختانه بالارفتن درک عمومی جامعه.

8. 3 کاربر از Mehrshad-msv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Abaddon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

هر اجتماعی یه سری هنجار های مخصوص درش ایجاد میشه. مثلا این انجمن یک جو روشنفکرانه و منطق محور داره. فیسبوک یک جو مخصوص به خودش رو داره، واتس اپ همین طور. اگر توی دنیای واقعی هم نگاه کنید جو دوستان، جو خانواده، جو دانشگاه و ... متفاوت هست. خب ما دنبال چی هستیم؟ مقبولیت در اجتماع.
    مطلب دیگه هم عواقب بروز رفتار ناهنجار هست. مثلا در دانشگاه نمیشه در مورد همه چی صحبت کرد. توی اداره نمیشه به رئیس فحش داد.
    پس ماسک میزنیم! مثلا ممکنه توی این انجمن خودمون رو روشنفکر تر از چیزی که هستیم نشون بدیم. در مورد مطلبی که توی فیسبوک یا خیابون فقط با یه فحش بهش جواب میدادیم اینجا وارد بحثای فنی بشیم! در مورد چیری صحبت کنیم که قلبا بهش اعتقاد نداریم. بدون وضو به نماز جماعت بریم. در جو دوستان صرفا برای بدست آوردن همین مقبولیت فحش بدیم. در کل به نظر من هم توی دنیای مجازی هم توی دنیای واقعی ما در حال ماسک زدن هستیم به دلایل مختلف.

مطلب دیگه این هست که قرار نیست که ما توی فروم به شخصیت افراد پی ببریم. باید دید اصلا چرا اینجا هستیم؟ مطمعنا شخصیت شناسی نبوده و کمکی هم نمیکنه. توی دنیای واقعی هم همینه: بیشتر افراد که باهاشون برخورد داریم چندان نیازی به دونستن شخصیتشون نداریم. دلیلی نداره خودمون رو درگیر چنین کار دشواری بکنیم و سوءظن برای خودمون ایجاد کنیم. دوستان نزدیک به نظر من بیشتر از همه ما رو میشناسن. البته من گاهی حتی توی تنهایی هم جسارت اینکه کاملا خودم باشم رو ندارم...

10. 3 کاربر از Abaddon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

سلام

ارتباط توسط دنیای مجازی به طور گسترده ای وجود داره و نقش اون رو تو زندگی روزمره نمیشه انکار کرد.
    شخصیت آدم هایی را که تو این دنیا باهاشون ارتباط داریم چطور بشناسیم؟

در مورد تجربه هاتون، شناخت هایی که داشتین و تجربه ای که میشه به بقیه کمک کنه حرف بزنین...
    به نظر من شخصیت هر فردی با توجه به ویژگی‌های محیط مجازی داره، میتونه خیلی از شخصیت واقعیش فاصله داشته باشه. اما نه الزاما بصورت یک شخصیت متغییر یا گذرا (که در نظر سنجی اومده بود). با توجه به اینکه در محیط مجازی (که شامل استفاده از پیامک هم میشه) افراد فرصت بیشتری برای تفکر راجع به نوع رفتارشون دارند یا مثلا فرصت برای گزینش نمایش چهرشون (عکس در شبکه های اجتماعی) و یا ویرایش صحبتشون دارن و در کل به واسطه ی عدم برقراری ارتباط رودرو ، رفتار افراد تو این محیط خیلی متفاوته و من خودم هم رفتار خودم رو کاملا درک میکنم در محیط مجازی فرق داره و هم دوستانم تا اونجا که توجه کرد.

در این زمینه، این سخنرانی رو میشه گوش داد که خیلی خوب توصیفش میکنه :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. 2 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات dourtarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

به نظر من شخصیت هر فردی با توجه به ویژگی‌های محیط مجازی داره، میتونه خیلی از شخصیت واقعیش فاصله داشته باشه. اما نه الزاما بصورت یک شخصیت متغییر یا گذرا (که در نظر سنجی اومده بود). با توجه به اینکه در محیط مجازی (که شامل استفاده از پیامک هم میشه) افراد فرصت بیشتری برای تفکر راجع به نوع رفتارشون دارند یا مثلا فرصت برای گزینش نمایش چهرشون (عکس در شبکه های اجتماعی) و یا ویرایش صحبتشون دارن و در کل به واسطه ی عدم برقراری ارتباط رودرو ، رفتار افراد تو این محیط خیلی متفاوته و من خودم هم رفتار خودم رو کاملا درک میکنم در محیط مجازی فرق داره و هم دوستانم تا اونجا که توجه کرد.

در این زمینه، این سخنرانی رو میشه گوش داد که خیلی خوب توصیفش میکنه :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اگه منظورتون خود سانسوری هست، این مورد رو نمیشه در مورد همه صادق دونست. بستگی به میزان صداقت طرف مقابل داره.
    وقتی من جمله ام رو پس و پیش می کنم، دوست دارم منظورم رو درست تر و کامل تر انتقال بدم و این به معنای سانسور نیست.
    از طرفی شخصیت خیلی از ما ها در دنیای به اصطلاح مجازی واقعی تر از دنیای فیزیکی هست، مثلا در دنیای واقعی منو فردی جدی می دونند در حالی که این صرفا قضاوت از روی ظاهر هست بدون ارتباط، اینجا من واقعی تر رو میشه دید.
    Last edited by dourtarin; 04-08-2015 at 23:30.

14. این کاربر از dourtarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Mehrshad-msv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

البته در ایران این مساله بیشتر اینطوره به خاطر فرهنگ بسته....د ر بلاد کفر خیلی کمتره.چون طرف نیازی به سانسور نمی بینی و سانسور براش معنا نداره البته اونم نه درهمه اما در کل وضعیت بهتره.

16. این کاربر از Mehrshad-msv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

اگه منظورتون خود سانسوری هست، این مورد رو نمیشه در مورد همه صادق دونست. بستگی به میزان صداقت طرف مقابل داره.
    وقتی من جمله ام رو پس و پیش می کنم، دوست دارم منظورم رو درست تر و کامل تر انتقال بدم و این به معنای سانسور نیست.
    از طرفی شخصیت خیلی از ما ها در دنیای به اصطلاح مجازی واقعی تر از دنیای فیزیکی هست، مثلا در دنیای واقعی منو فردی جدی می دونند در حالی که این صرفا قضاوت از روی ظاهر هست بدون ارتباط، اینجا من واقعی تر رو میشه دید.
    نه فکر نکنم این مسئله خودسانسوری باشه ... در واقع خلاصه‌ی کلامش اینه که تو همچین محیط هایی آدم‌ها چیزی رو به نمایش میذارن که الزاما واقعا نیستن، بلکه دوست دارن باشن. تو محیط مجازی من عکسی از خودم میذارم که اشکالات ظاهریمو بپوشونه. یا روی حرفایی که میزنم فرصت فکر کردن و تغییرشون رو به اندازه کافی دارم در حالی که این مسئله تو ارتباط رودرو فرصت بروز کمتری داره...

شاید هیچ مبنای خاصی وجود نداره که بگیم شخصیت من تو دنیای واقعی، منِ واقعیه یا تو دنیای مجازی. ولی من تقریبا قانع شدم که تو محیط مجازی رفتار ما بیشتر اونچیزی هست که دوست داریم مورد مقبولیت بقیه واقع بشه در حالی که در عمل احتمال بیشتری وجود داره واقعا رفتارمون اینطور نباشه ...
    نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه ...

18. این کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ادبیات dourtarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

نه فکر نکنم این مسئله خودسانسوری باشه ... در واقع خلاصه‌ی کلامش اینه که تو همچین محیط هایی آدم‌ها چیزی رو به نمایش میذارن که الزاما واقعا نیستن، بلکه دوست دارن باشن. تو محیط مجازی من عکسی از خودم میذارم که اشکالات ظاهریمو بپوشونه. یا روی حرفایی که میزنم فرصت فکر کردن و تغییرشون رو به اندازه کافی دارم در حالی که این مسئله تو ارتباط رودرو فرصت بروز کمتری داره...

شاید هیچ مبنای خاصی وجود نداره که بگیم شخصیت من تو دنیای واقعی، منِ واقعیه یا تو دنیای مجازی. ولی من تقریبا قانع شدم که تو محیط مجازی رفتار ما بیشتر اونچیزی هست که دوست داریم مورد مقبولیت بقیه واقع بشه در حالی که در عمل احتمال بیشتری وجود داره واقعا رفتارمون اینطور نباشه ...
    نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه ...
    درسته
    کاملا متوجه منظورتون شدم
    سوالی که برام پیش میاد اینه افرادی که تو دنیای واقعی آشنا هستن ، ارتباط شون تو دنیای مجازی تا چه سطحی قابل قبوله؟ یعنی اون موقع آدما خودشون هستن یا نقاب دارن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •