تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 11 از 11

نام تاپيک: چگونگی شکایت به فتا از سایت های کلاهبردار فروش شارژ

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

دوستان سعی کنید وقتی یک نفر زمین خورد بجای تریپ عاقل اندر سفیه برداشتند دست کمک به طرف برسونید.
    اگر هم توان یاری ندارید در سکوت سپری کنید و سعی نکنید نمک رو زخم طرف بپاشیدحس هم مهینی تون عود کرد برید قبل از اتفاق جلوی طرف بگیرید.
    این سایت تو همین فروم تبلیغ کرده و هیچ کسی این جملات گهر بارش قبل این کار نگفت پس الان هم اگر راه حل ندارید , من رو با سکوت یاری کنید
    حداقل اش من میام اینجا این کار رو می کنم که باقی افراد گول سایت هایی مثل این سایت رو نخورن
    سلام
    ممنون که اینجا مطرح کردین تا بقیه بیشتر مراقب باشند
    دوستانی هم که میگن چرا از سایتهای معتبر مثل بانک یا سایت اوپراتور خرید نکردین , این حرفشون از روی حسن نیت هست . ناراحت هستند که شما متضرر شدین و میگن علتش دستِ کم گرفتن کلاهبردارها از جانبِ شما هم بوده چون کلاهبرداریهای اینجوری احتیاج به بازدید زیاد داره تا بتونند کلاهشون رو بردارند و چند ملیونی بزنند به جیب

توصیه یه همه :
    تا میتونید اینترنتی خرید نکنید و اگر مجبور به خرید شدین لااقل با کمترین مبلغ ممکن خرید کنین و از معتبرترینها خرید کنید تا دچار مشکل نشین و اگر شدین کمتر ضرر کنین
    مثلاً در همین مورد بهتره 4 تا 5000 تومنی خریده بشه تا اگر 5000 اولی انجام نشد دیگه نریم سراغ 5000 بعدی
    در مورد اینکه میگین در همین سایت تبلیغش هست , خدمتتون عرض کنم که نمایندگی اصل ایران خودرو صدها ملیون تومن پول مردم و بالا کشید و فرار کرد , مدیر عامل بانک ملی چند هزار ملیارد تومن دزدید و حالا هم توی کانادا خوشه با خانواده
    توی گوگل بنویسید خانه خاوری در کانادا و ببینید کجا داره زندگی میکنه البته پایان خوشی در انتطارش نیست .
    در مورد سایت فتا:
    همین دو هفته پیش توی اخبار کانال TV2 ساعت 20:30 گفت خنده داره سایت فتا هییییچ راهی برای شکایت و خبر دادن در مورد سایتهای کلاهبرداری نداره و فثط چت داره که اون هم روبوت هست !!!! و همونطور که گفتین نوشته برای شکایت باید برید دادسرا !!!!
    پس توی این شهر هرت و دزد بازار و آشفته کشور فقط باید به هشیاری و اطلاعات خودمون اتکا کنیم چون همه جا پر از دزد و مال مردم خور رسمی و غیر رسمی شده

2. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •