تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: گم شدن عجیب و غریب یک پوشه ( درخواست کمک )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

شما باید به وسیله همون نرم افزار unhidden کنین فولدر رو, این صفحه رو نگاه کنین ببینید کدوم مرحله رو اشتباه رفتید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    .من باین نرم افزار کار نکردم ولی به نظر اشتباه کردید پاکش کردید.. چرا پاکش کردید؟؟
    بخاطر اینکه پوشه گم شده بود پاکش کردم . یه نکته دیگه اینکه بقیه پوشه هایی که با این نرم افزار قفل کردم هیچ مشکلی نداشتن . الانم دوباره نصبش کردم . اضن بود و نبودش فرقی به حال پوشه نداره .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

شما تو حالت safe mode اسکن میکردی اینجوری بهتره

بعد مطمنی تیکه show hidden file زده شده؟
    این کارو هم کردم بازم جواب نداد .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

این کارو کردم متاسفانه پوشه نبودش
    اگه با یه سی دی لایو بوت کردین و نبودش پس اون پوشه ممکنه دیلیت شده باشه و اگه با همین نرم افزار دیلیت شده باشه قابل ریکاوری هم نیست.اما چون ممکنه با این نرم افزار دیلیت نشده باشه با یه نرم افزار ریکاوری امتحان کنید.نرم افزار "Get Data Back for Fat & NTFS" به نظرم بهتر از بقیه هست.
    در اینصورت عوض کردن ویندوز فکر نمیکنم فایده ای داشته باشه.
    واسه اطمینان بیشتر با cmd هم چک کنید ببینید پوشه هستش یا نه.یه برنامه کم حجم به اسم XYplorer هم هست که فایلهای مخفی رو نشون میده.با اونم چک کنید بد نیست.
    Last edited by paveej; 13-07-2015 at 18:37.

آخر فروم باز HORROR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هیچ جا

پيش فرض

بخاطر اینکه پوشه گم شده بود پاکش کردم . یه نکته دیگه اینکه بقیه پوشه هایی که با این نرم افزار قفل کردم هیچ مشکلی نداشتن . الانم دوباره نصبش کردم . اضن بود و نبودش فرقی به حال پوشه نداره .
    شاید روی این پوشه تغییرات دیگری اعمال کردید که خودتونم نمیدونید.. نرم افزار نصب کنید و تغییراتی که روی فولدر انجام دادید رو به حالت اول تغییر بدید. در ضمن گفتید بقیه فایلها رو قفل کردید ولی این فولدر hidden هست ؟؟ فولدرتون چقدر حجمشه؟ اگه خیلی زیاد نیست با نرم افزار active partition recovery درایو رو اسکن سریع کنید و فولدر رو در درایو دیگه ریکاوری کنید .

5. 2 کاربر از HORROR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

شاید روی این پوشه تغییرات دیگری اعمال کردید که خودتونم نمیدونید.. نرم افزار نصب کنید و تغییراتی که روی فولدر انجام دادید رو به حالت اول تغییر بدید. در ضمن گفتید بقیه فایلها رو قفل کردید ولی این فولدر hidden هست ؟؟ فولدرتون چقدر حجمشه؟ اگه خیلی زیاد نیست با نرم افزار active partition recovery درایو رو اسکن سریع کنید و فولدر رو در درایو دیگه ریکاوری کنید .
    دوست عزیز ممنون . حجم فایل ها چیزی در حدود 35 گیگ بود که با نرم افزاری که معرفی کردید . مشکل حل شد . واقعا دستت درد نکنه من راه های زیادی رو امتحان کرده بودم . بازم ممنون.

7. این کاربر از elihessi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •