بعید میدونم اینجور باشه.....ولی به هر حال مانیتورای 22mp55 یا مدل 23 اینچ 23mp55 ال جی هم گزینه مناسبیه.من خودم مدل 22 اینچ رو دارم و راضیم.
بعید میدونم اینجور باشه.....ولی به هر حال مانیتورای 22mp55 یا مدل 23 اینچ 23mp55 ال جی هم گزینه مناسبیه.من خودم مدل 22 اینچ رو دارم و راضیم.
ممنون از شما
اینم مدرک:![]()
البته این جور نمیشه اظهار نظر کرد.مانیتور باید کالیبره بشه.
یعنی کالیبره کنی درست میشه و بعد الان بین pls و IPS موندم و یک سوال مهم زمان پاسخگویی یک میلی ثانیه خیلی با پنج میلی ثانیه تفاوت داره من چندجا خوندم که چشم انسان پایینتر از پنج میلی ثانیه رو نمیتونه تشخیص بده و باید بگم که پنل های tn کیفیت افتضاحی دارن
پنل های ips و pls هر دو دارای ریفرش ریت 60 هرتز هستند.این یعنی شما میتونید تا سقف 60 فریم بر ثانیه رو در بازی به راحتی مشاهده کنید.شما وقتی فریمتون بره بالای 45 هیچ چی احساس نمکنی حالا میخواد 50 باشه یا 100 یا حداقل خیلی کم.یعنی فریم بالای 45 هدر دادن انرژی و تولید گرما هست.حتی من خودمم بازیهام رو روی فریم 40 قفل کردم.
ولی مانیتورای tn تا 144 هم دارن.
کلا به نظر من این مورد همچین برتری به حساب نمیاد برای مانیتورای tn چون شما در عمل با همون فریم حتی 40 هم بازی کاملا نرمه.
البته این قضیه برای افراد مختلف فرق داره. مثلا من خودم درحال بازی gta که فریم روی ۶۰ قفله، گاهی پیش میاد فریم افت میکنه به حدود ۵۵ و من سریع متوجه افت فریم میشم. مطمئنا فرق ۱۴۴ با ۶۰ هم برای خیلی ها قابل حسه و خرید مانیتور ۱۴۴ هرتز رو توجیه میکنه
یعنی تو این مانیتور که نوشته 1000 هرتز فریم نامحدود میشه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تلویزیون 1000 هرتز وجود نداره من بیشترین هرتز تلویزیونی که دیدم 240 هرتز بود
(البته این پاسخ مورد نظرتون نبود که دوستمون حتما توضیح می دن)
یعنی فکر میکنید تو سایت سامسونگ اشنباه زده ؟ البته تو سایت ایرانی زده 1000 هرتز و تو سایت سامسونگ زده 1200 ... قیمتشم 69 میلیون تومنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حذف شودددددددددد
Last edited by mahyarSAMSUNG; 13-07-2015 at 13:57. دليل: تکراری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)