تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 25

نام تاپيک: فرزند خواندگی

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

اینکه اصلا بدیهیه دیدی ک ما نسبت ب بچه های بدون سرپرست داریم خیلی منفیه و ی فرهنگ بسیار بسیار بده! ما همیشه ادعا داریم مسلمانیم فرهنگ و گذشته بسیار غنی داریم ولی تا پای فرزند خواندگی وسط میاد اه و ناله ما وسط میاد!
    ی سوال کسی میدونه تو اروپا قوانین برای فرزند خوندگی ب چ صورته؟ ایا مثل اینجا باید خونه ای زمینی ب نامش کنیم؟ چ تدابیری اندیشیدن؟بعد اینکه مجردا هم میتونن اونجا فرزند قبول کنند؟

حـــــرفـه ای m.beh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

خوب تو ایران به نظرم مسایل به دو دسته تقسیم میشه
    اولی قوانین کشوری و اسلام هستش. مثلا اینکه فرزند خونده ارث نمی بره برای همین سازمان بهزیستی اگر بخواد فرزند به شما بده ازتون می خواد که مقداری از ثروتتونو به نام فزرندخوندتون بکنی بعدا اجازه داشتم اون بچه رو بهتون می ده. همین طور از نطر اسلام مسیله محرم نامحرمی میاد وسز البته راهکارهای دینی ای داره ولی خوب مینم مشکل سازه. اینکه قیم فرد پدر و جد پدری هست و نمی شه فرزندان بد سرپرست رو حتی در پرورشگاه نگه داشت در شرایطی.
    درباره مسایل فرهنگی از قدیم در ایران مشکل بوده حتی من می دونم زمان رژیم قبل بچه های ایرانی رو به غربی ها راحت تر به عنوان فرزند خونده می دادند تا به ایرانی ها. که البته این هم مسایل خودشو داشت. تو ایران به خوانواده بچه دار فرزند نمی دند برای فرزند خوندگی و همین طور تا چندین سال پیش به آد مجرد نمی دادندکه الان به خانم های مجرد می دند.
    نگاه خانواده ها در قدیم اینجوری بوده که حتی اگر فرزندی رو که مشکل داشت می پذیرفتند اون کس مثلا به عنوان نوکر خونه حساب می شده.
    من کسانی رو که دوست دارند خودشون بچه دار شند و درمان می کنند رو سرزنش نمی کنم این یک حق قاونیه شاید یکی دوست داره واقعا حامله بشه اما نگاه جامعه احتمالا زیاد وب نیست. البته من در دوروریهای خودم ندیدم کسی نگاه بدی داشته باشه اما احتمال می دم همه اینجوری نباشند.
    اگر بخواهیم این کار جا بوفته تو ایران هم باید از نظر قانونی مسایل حل شه هم کارفرهنگی بشه. البته همه سیستم های خارجی هم خب نیست و همه آدم های خارجی هم لزوما با فرزند خونده رفتار خوبی ندارند ولی شاید بشه گفت در فرهنگ اونا بهتر جا افتاده حتی سرپرستی بچه هایی که پدر و مادر دارند اما در یک کشور دیگه می تونند با امکانات بهتری زندگی کنند.

3. این کاربر از m.beh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

به نظر من مسولیت سنگینی هست و دولت ها و نهادهای مربوطه باید خیلی سخت گیری کنند روی زوجی که قرار هست کودکی رو به فرزندخواندگی بپذیرند البته نه در حدی که طرفین رو پشیمون کنند ولی باید سوابقش رو حسابی بررسی کنند و توان مالی شون رو و فاکتورهای اینچنینی.
    این شکلی که الان از سرپرستی کودکان در غرب هم جا افتاده درست نیست اینکه همجنس گراها و زوجهایی که در کشور خودشان به همان دلایلی که در بالا گفتم براشون سخت هست بچه ای رو به فرزندی بپذیرند میرن کشورهای افریقایی یا جنوب شرقی آسیا و از فقر مادی اون مردم سوءاستفاده میکنند تا بتونن از اون طریق کودکی رو به فرزندی بگیرند.
    یه موضوع دیگه که دوستان اشاره کردند روش هایی مثل رحم اجاره ای یا استفاده از اسپرم اهدایی و ... هست و اینکه چرا به جای سرپرستی از این روش ها استفاده میکنند بعضی اشخاص. شما نمیتونید وقتی در مورد انسان صحبت میکنید اون رو جدا از باقی حیوانات در نظر بگیرید غریزه بقاء باعث میشه حیوانات تمام تلاششون رو بزارند روی انتقال ژن های خودشون به نسل بعدی و در این راه حتی با هم نبرد میکنند یا در مورد انسان ها علاوه بر اون هزینه زیادی رو هم صرف میکنند و روش های مختلفی رو هم آزمایش.

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

به نظر من مسولیت سنگینی هست و دولت ها و نهادهای مربوطه باید خیلی سخت گیری کنند روی زوجی که قرار هست کودکی رو به فرزندخواندگی بپذیرند البته نه در حدی که طرفین رو پشیمون کنند ولی باید سوابقش رو حسابی بررسی کنند و توان مالی شون رو و فاکتورهای اینچنینی.
    این شکلی که الان از سرپرستی کودکان در غرب هم جا افتاده درست نیست اینکه همجنس گراها و زوجهایی که در کشور خودشان به همان دلایلی که در بالا گفتم براشون سخت هست بچه ای رو به فرزندی بپذیرند میرن کشورهای افریقایی یا جنوب شرقی آسیا و از فقر مادی اون مردم سوءاستفاده میکنند تا بتونن از اون طریق کودکی رو به فرزندی بگیرند.
    یه موضوع دیگه که دوستان اشاره کردند روش هایی مثل رحم اجاره ای یا استفاده از اسپرم اهدایی و ... هست و اینکه چرا به جای سرپرستی از این روش ها استفاده میکنند بعضی اشخاص. شما نمیتونید وقتی در مورد انسان صحبت میکنید اون رو جدا از باقی حیوانات در نظر بگیرید غریزه بقاء باعث میشه حیوانات تمام تلاششون رو بزارند روی انتقال ژن های خودشون به نسل بعدی و در این راه حتی با هم نبرد میکنند یا در مورد انسان ها علاوه بر اون هزینه زیادی رو هم صرف میکنند و روش های مختلفی رو هم آزمایش.
    شما شواهدی داری ک ثابت کنه از فقر مادی افریقا و اسیا سو استفاده میکنن و بچه هاشونو میگیرن!؟

6. 2 کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

شما شواهدی داری ک ثابت کنه از فقر مادی افریقا و اسیا سو استفاده میکنن و بچه هاشونو میگیرن!؟
    نه پس از شکم سیری اونها هست که دارن استفاده میکنند.
    سوء استفاده از کودکان افریقایی قاچاق شده به انگلستان توسط مردان مبتلا به ایدز.
    راه اندازی توریسم جنسی در اسیا جنوب شرقی برای مردان و در جزایر امریکای مرکزی برای زنان.
    شبکه های قاچاق اعضاء بدن.
    استفاده از مردم جهان سوم برای تست داروی های پزشکی.
    حمایت از دیکتاتوری های اون مناطق و ...
    و صدها و بلکه هزاران مورد دیگه وجود داره که بعضی هاش توسط خود رسانه های غربی افشا شده همه حاکی از سوء استفاده غرب و در فقر نگاه داشتن کشورهای دیگه داره برای مقاصد اینچنینی.

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

نه پس از شکم سیری اونها هست که دارن استفاده میکنند.
    سوء استفاده از کودکان افریقایی قاچاق شده به انگلستان توسط مردان مبتلا به ایدز.
    راه اندازی توریسم جنسی در اسیا جنوب شرقی برای مردان و در جزایر امریکای مرکزی برای زنان.
    شبکه های قاچاق اعضاء بدن.
    استفاده از مردم جهان سوم برای تست داروی های پزشکی.
    حمایت از دیکتاتوری های اون مناطق و ...
    و صدها و بلکه هزاران مورد دیگه وجود داره که بعضی هاش توسط خود رسانه های غربی افشا شده همه حاکی از سوء استفاده غرب و در فقر نگاه داشتن کشورهای دیگه داره برای مقاصد اینچنینی.
    شما ک مدرک نذاشتی ما میذاریم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    وب‌سایت روزنامه انگلیسی «گاردین» روز 17 اردیبهشت گزارشی تکان‌دهنده در مورد حضور زوار عراقی در مشهد منتشر کرد با عنوان «زیارت، غذا، سکس و پارک آبی در شهر مقدس مشهد».

تابناک نوشته است: بعضی خبرگزاری‌ها و سایت‌های خبری ترجمه بخشی از این گزارش را با عنوان «افزایش چند برابری توریست‌های عراقی مشهد پس از ظهور داعش» منتشر کردند که به آمار تعداد زائران عراقی طی سال‌های اخیر در مشهد اشاره دارد.

اما چنانکه از عنوان اصلی گزارش گاردین پیداست، این مطلب مدعی نکات دیگری هم هست؛ تن‌فروشی، غذا و تفریح در مشهد.

گزارش با ارائه آماری از تعداد گردشگران عراقی در مشهد از زبان معاون برنامه‌ریزی و توسعه شهرداری آغاز می‌شود. سپس گزارشگر از سفرش به این کلانشهر مذهبی جهان می‌نویسد؛ فرودگاه مهرآباد تهران مبداء این سفر به مشهد است و پروازی که عده‌ای عراقی هم در آن حضور دارند.

نویسنده مدعی است با یک راننده تاکسی فرودگاه شهید هاشمی‌نژاد مشهد، چند مدیر هتل، یک دلال فساد، رستوران‌داران منطقه شاندیز و طرقبه، چند توریست عراقی، کارمند یک پارک آبی در مشهد و ... گفت‌وگو کرده و آن‌ها را دستمایه گزارش خود قرار داده است.

صحبت از فساد و مسائل جنسی از گفت‌وگوی گزارشگر مجهول‌الهویه گاردین با یک راننده تاکسی در فرودگاه مشهد آغاز می‌شود.

گاردین به نقل از این راننده (که ظاهراً مهدی نام دارد) مدعی می‌شود مردان عراقی مشتری پر و پا قرص جمعیت فاسد هستند. این روزنامه انگلیسی به نقل از مهدی می‌نویسد: آنها در جست‌وجوی فاحشه هستند.

البته مهدی از این موضوع ناراحت است و گفته با توریست‌های که در این باره از او سوال کنند برخورد می‌کند.

گاردین مدعی است:

ده‌ها هتل پنج ستاره و مسافرخانه از میدان برق (بسیج) تا حرم وجود دارد. بسیاری از مدیران این مراکز اقامتی تأیید می‌کنند که درخواست مشترک گردشگران عراقی عبارت است از جایی که زنان فاسد را بیابند.

طبق قوانین ایران صراحتاً حضور زن و مرد نامحرم در اتاق هتل ممنوع است، اما افراد راه‌هایی برای رفع این مانع پیدا کرده‌اند. مرد جوانی به نام علیرضا یکی از ترتیب‌دهندگان ملاقات برای عراقی‌هایت که در پی اجاره زنان فاسد هستند. بسیاری از شاغلان در هتل‌ها و مغازه‌داران شماره تلفن علیرضا را به متقاضیان عراقی می‌دهند.

این فرد گفته است: تنها عراقی‌ها نیستند که چنین خواسته‌ای دارند. در برنامه هر سفر خوب، سکس آیتمی است که نمی‌توان آن را فراموش کرد. تنها چون تنفروشی اینجا غیرقانونی است، باید خلاق باشیم.

علیرضا می‌گوید که در شهر تعدادی از زنان فاسد را می‌شناسد و خوشحال است که وقتی عراقی‌ها با او تماس می‌گیرند، چنین ملاقاتی را فراهم می‌کند.

اما چگونه مکان امنی را تأمین می‌کند؟ علیرضا می‌گوید: مشکلی نیست. این زنان در قاسم‌آباد و بلوار معلم آپارتمان‌هایی دارند. تبادلات آنجاها صورت می‌گیرد.

علیرضا توضیح می‌دهد که میانگین قیمت برای یک شب، بین دو تا سه میلیون ریال معادل حدوداً 70 تا 105 دلار است. بعضی از مشتریان ثروتمند برای یک هفته فرد را اجیر می‌کنند. برای مثال، ممکن است آنها یکی از این زنان فاسد را با خود به شیراز و شاید شمال کشور یا اصفهان ببرند. برای یک هفته همراهی بین 20 تا 30 میلیون ریال می‌پردازند.

گرچه علیرضا حاضر نشد مصاحبه رو در رو با یکی از این زنان را فراهم کند و یا شماره تلفن آنها را در ازای پرداخت پول به من بدهد، اما موافقت کرد که از طریق تلفن با آنها صحبت کنم. پس از یک گفت‌وگوی کوتاه، گوشی را به من داد، پرسیدم در مورد مشتری‌های عراقی چه حسی دارد و برخورد عراقی‌ها چگونه است.

او پاسخ داد: روی هم رفته، عراقی‌ها واقعاً مردم خوبی هستند. بعضی از آن‌ها بسیار محجوب هستند، اما در کل دست و دل باز و مهربان هستند. هنگام خداحافظی، بسیاری از آن‌ها حتی پولی بیش از مبلغ توافق می‌پردازند تا از طریق وایبر و فیس‌بوک در تماس باشیم.

این روزنامه انگلیسی در ادامه به موضوع تغذیه و رستوران‌های مشهد و پارک آبی در این شهر پرداخته و می‌نویسد: با تمام این اوصاف، سکس تمام چیزی نیست که در مشهد ارائه می‌شود. رستوران‌های اطراف مشهد در شاندیز و طرقبه بسیاری از عراقی‌ها را جذب می‌کند؛ همچنین پارک آبی!

9. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پسر خوب واقعا ربطی نداشت پستی که گذاشتید، من دارم میگم غرب به کرات مخصوصا تو این بحث موضوع تاپیک داره از فقر ملت های دیگه سوءاستفاده میکنه به قدری هم قضیه اظهر من الشمس هست که فقط کسی که غرب رو مدینه فاضله و قبله آمال میدونه میتونه منکرش بشه.
    وقتی که زوجی برای پذیرفتن فرزند تو کشور خودشان باید برای چندین سال تو نوبت بموند وضع مالی شون بررسی بشه تمام سوابقشون مرور بشه و از طرف نهادهای مختلف باهاشون مصاحبه بشه و ... حالا همین زوج میتونن برن یه کشور جهان سومی کل این پروسه رو در قبال مبلغ اندکی پول ازش عبور کنند، این معنیش چی میتونه باشه؟ جز اینکه دارند از فقر اون مردم سوء استفاده میکنند.
    صفحه قبل هم دوستمون @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به همین موضوع اشاره داشتند.
    Last edited by Captain_America; 18-07-2015 at 19:33.

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پسر خوب واقعا ربطی نداشت پستی که گذاشتید، من دارم میگم غرب به کرات مخصوصا تو این بحث موضوع تاپیک داره از فقر ملت های دیگه سوءاستفاده میکنه به قدری هم قضیه اظهر من الشمس هست که فقط کسی که غرب رو مدینه فاضله و قبله آمال میدونه میتونه منکرش بشه.
    وقتی که زوجی برای پذیرفتن فرزند تو کشور خودشان باید برای چندین سال تو نوبت بموند وضع مالی شون بررسی بشه تمام سوابقشون مرور بشه و از طرف نهادهای مختلف باهاشون مصاحبه بشه و ... حالا همین زوج میتونن برن یه کشور جهان سومی کل این پروسه رو در قبال مبلغ اندکی پول ازش عبور کنند، این معنیش چی میتونه باشه؟ جز اینکه دارند از فقر اون مردم سوء استفاده میکنند.
    صفحه قبل هم دوستمون @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به همین موضوع اشاره داشتند.
    اتفاقا ربط داشت چون شما از سو استفاده در غرب گفتی منم در مقابلش اینو گفتم دلیل دیگش هم یاد دادن حرف زدن با مدرکه
    نمیدونم چرا تو هر موضوعی از در و دیوار باید غرب مورد توهین و تخریب ماها قرار بگیره!
    من دیگه با شما بحث ادامه نمیدم چون بدون قرار دادن شواهد شروع ب تخریب غرب کردی و ی evil ازش ساختی
    جواب اقای محمد هم در مورد غرب جناب steam بسیار قشنگ دادن متاسفانه نه شما نه ایشون هنوز نتونستید جوابی برای دفاع از مطلبی ک گفتید ارائه کنید!
    موفق باسیذ

12. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

در اکثر کشورهای غربی قوانین سفت و سختی نسبت به فرزندخواندگی از خارج از کشور وجود داره که جلوی سو استفاده رو بگیره و حتی نسبت به کشورهای خاص این قوانین سخت تر هم میشه (مثل نپال که به تازگی زلزله شدید اومد)، و قوانین بین المللی سنگینی برای ترافیک کردن انسان وجود داره. بطور مثال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پروسه فرزندخواندگی از خارج از کشور لازمه تمام مراحل فرزندخواندگی در داخل از کشور رو هم طی کنه، یعنی در عمل طولانی تر و پرهزینه تر هم خواهد بود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم هست که نشون میده این مسئله مشکل خاصی نیست.

طبق تجربه اکثر مواقع وقتی در بحثی یک ادعا میشه که سایرین مدرک میخوان و بعد از اون شخص میگه "این رو که همه می دونن"، در عمل باید برداشت کرد که "مدرکی ندارم همینطوری باید حرفمو قبول کنین".

14. 2 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وقتی نزد کسی چیزی به قداست برسه مهم نیست اون چیز یه مذهب باشه یه شخص یا یه فرهنگ همین قداست کافیه تا چشم بر همه جنایاتش بسته بشه، برای همین از دید یه نفر ممکنه یه دیکتاتور یه قدیس باشه و یه جنایتکار یه آزادی خواه. برای شخص بی طرفی که اندکی وقایع جهان رو دنبال کنه جنایات غرب در ردیف جنایات داعش و امثالش و بالاتر جای میگیره ولی برای شخصی که به این جریانات دلبستگی داره اثباتش با وجود عینیت اگه نگیم محال بسیار سخت خواهد بود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •