گر صبر كني خودم تنهايي زه قوره حلوا سازم !نوشته شده توسط my friend
ايراني جماعت نتونه يه بازي بسازه به دردمي خوره ! ولي اين بازي رانندگي در تهران هم خوب مي تونست باشه ولي بدجوري
شدند !
فعلا يه يه سالي صبر كتيد بعد ببينيد چي مي شه :
![]()
گر صبر كني خودم تنهايي زه قوره حلوا سازم !نوشته شده توسط my friend
ايراني جماعت نتونه يه بازي بسازه به دردمي خوره ! ولي اين بازي رانندگي در تهران هم خوب مي تونست باشه ولي بدجوري
شدند !
فعلا يه يه سالي صبر كتيد بعد ببينيد چي مي شه :
![]()
به نظر من همن بازي هاي كه داده براي اول راه خوب هست شركت هاي بزرگ بازي هم كه از اول با بهترين شروع نكردن![]()
بگزيم از اينكه احتمالا كسي كه رانندگي در تهران رو درست كرده يك بار هم بازي رانندگي نكرده بوده![]()
من ايد ال رو در نظر مي گرم داستان (مهمتر چيز بازي ) گرافيك گيم پلير و ...![]()
انشا اله كه از ايران هم بازي هاي بهتري ببيتنم
شما اين بازي هاي خارجي رو ميبينيد ميدوند چقدر هزينه وكار روش شده
خب وقتي تواين جامعه اهميتي به بازي سازها نميدند انتظار داريد چي بسازند
خداییش زاست گفتینوشته شده توسط masoud-lat
تا وقتی که سرمایه گذاری عظیم روی کار نشه هیچ توقعی نباید داشتمگه طرف بی کاره 18 ماه وقتش را بزاره روی کار وقتی حقوق نمی گیره!
مگه طرف بی کاره بدون تحصیلات پا بزراه تویه کاری که تا حالا تجربه نکرده!
![]()
گفتم تحصیلات:هیچ جایی تویه ایران نیست که آموزش بازی سازه داشته باشه،هیچ رشته دانشگاهی در این مورد وجود وجود نداره!بعد مردم توقع دارند بازی خوبی از ایرنی ها ببیند!
هیچ کسی سرمایه گذاری هم نمی کنه یا اگر هم می کنن در راه غلطی سرمایه گذاری می کنن
(مثل بازی رانندگی در شهر تهران که یک میلیارد روی موتور بازی سرمایه گذاری کردن و نتیجه را نیز که همه دیدن
)یا اگر هم می کنن هیچ اطلاعاتی در مورد بازی و بازی سازی و به طور کلی فرآیند بازی سازی ندارند
مثل همین ناجا که معلوم نیست یک میلیاد تومان برای چی رویه موتور بازی سرمایه گذاری کرد(فکر می کنم اولین و آخرین بار بود که روی بازی سرمایه گذاری کرد
)
نتیجه گیری کلی:تا وقتی کسانیکه می تونن در این کار سرمایه گذاری کنن به بازی به چشم منچ و مار پلهنگاه کنن ایران به هیچ جا نمی رسه،تا وقتی که ایران بازی سازی را به عنوان یک صنعت نشناسه تا وقتی که قبول نکنه بازی سازی باعث اشتغال می شه،باعث ایجاد درآمد می شه،باعث انتقال فرهنگ می شه،ایران به هیچ جا نمی رسه
پس باید 9999999999999 سال دیگه صبر کنیم
آخه کی میاد توی ایران روی ساخت یه بازی سرمایه گذاری کنه؟
اگه من 9999999999999 میلیارد دلار داشتم شاید 9 میلیاردش رو سرمایه این کار میکردم.
تا وقتی که این قوانین دست و پا گیر نرم افزاری توی ایران باشه وضع ما از این بهتر نیست
ربطی به قوانین نرم افزاری نداره.کسی نمی خواد از بازی ساختن حمایت کنه آخه هنوز کسی به سود این صنعت واقف نیست،فعلا که فکر و ذکر همه انرژی هسته ای است(بابا اعصابمون خورد شد اینقدر گفتید انرژی هسته اینوشته شده توسط my friend
)
به نظر من این کار میتونه پیشرفت کنه اشکالی نداره برای شروع از موتور های گرافیکی آماده استفاده کنند ولی یک مقدار باید مواردی را در نظر بگیرند مثلا باید برای شروع رقابت با بازی ساز های بزرگ دنیا وارد کار بشن تا کیفیت بازی بالا بره و فروشش بالا باشه به دلایلی
1.یک نفر که می خواهد بازی کنه با توجه به تولیدات موجود در دنیا بازی می کنه نه با توجه به بازی های ایرانی
2.توانایی این کار ها و جود داره و همین طور که توی انجمن های مختلف می بینیم افراد زیادی داریم که در حد حرفه ای از فتوشاپ بگیرید تا تیریدی مکس کار می کنند
3.اگر کارها در حد جهانی باشه میشه در خارج از کشور هم عرضه کرد و درامد کسب کرد و بازگشت سرمایه داریم
و..........
در ضمن ما کلاس های آموزش ساخت بازی در ایران هم داریم
Last edited by albous; 14-09-2006 at 22:43.
من يگم رفته رفته بازي ايران هم بهتر ميشه![]()
ما نبايد منتظره معجزه باشم كه خودمون بايد شروع كنيم مثل اينكه ما جوانان اين كشوريم
اينهمه جون اينهمه استعداد و ...
![]()
ما هم مي تونيم تو ايران يك شركت مثل اي اي گيم داشته باشم فقط تلاش مي خواد![]()
شتر در خواب بیند پنبه دانه ... گهی لپ لپ خورد گه دانه دانه!ما هم مي تونيم تو ايران يك شركت مثل اي اي گيم داشته باشم فقط تلاش مي خواد
بدون سرمایه چطور میخواهید بازی ای در حد جهانی بسازید؟
انرژی هسته ای ... بخر و ببر بسته ای!!!ربطی به قوانین نرم افزاری نداره.کسی نمی خواد از بازی ساختن حمایت کنه آخه هنوز کسی به سود این صنعت واقف نیست،فعلا که فکر و ذکر همه انرژی هسته ای است(بابا اعصابمون خورد شد اینقدر گفتید انرژی هسته ای )
( فی البداهه گفتم!!! )
شوخی کردم ، شاید ربطی نداشته باشه
ولی چیزی که حقیقته اینه که کسی نمیخواد تو این راه اولین قدم رو برداره
بهتره این بحث رو ادامه ندیم ، چون هیچ فایده ای نداره
یا بهتره بگم کو گوش شنوا؟؟؟!!!؟؟؟
اصلان اميد نيست خود شما فكر كنيد ميخواهيد بازي بسازيد اين همه وقت اين همه تلاش اخر بايد يه چيزي دستي بدي تا بيان بازي كنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)