شرکتی هست تایم رایگان 5گیگ به بالا دانلود کرده -فقط قیمت سرویسش مناسب باشه
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شرکتی هست تایم رایگان 5گیگ به بالا دانلود کرده -فقط قیمت سرویسش مناسب باشه
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببینید همه شرکتها مصرف منصفانه رو ایجاد کردن آسیاتکم که شبانه میده اگر قیمتهاشو یه نگاه بندازین میبینین که اصلا صرف نمیکنه و فشفشفه باز می ارزه و تنها جایی که شبانه رایگان داره مخابرات که یک مگ و دومگ میده . که شبی نهایت دو سه گیگ میتونین دانلود کنین. بعد اینو هم در نظر بگیر که هیچکدوم تایم رایگانشون همیشه اوکی نیست . شما از نظر قیمتی یه مقایسه بین فشفشه با تایم رایگان هزینه که بابت هر ماه میدی و چقد میتونین دانلود کنین توی شرکتهای دیگه بگیر .
من دو مگ گرفتم از پیشگامان سرعت دانلود روزانه تا یک مگ میره ، اما طرح شبانه رایگانش در حد فاجعه س ، یعنی سی کیلوبایت به زور برسه، فردا میرم درخواست جمع آوری میدم، فکر کنم آسیاتک فعلا تنها گزینه موجود باشه که از بقیه مقداری بهتره... مخابرات هم در کوردستان سرویس شبانه رایگان نداره .
بله دو برابر بعد از دوبرابر هم میتونی شبانت رو برداری تا سرعتت خوب بشه
2مگ مخابرات در ساعات رایگان از ساعت 1تا 6 رایگان
![]()
خوبه دیگه 10 گیگی دانلود داری هر شب![]()
لامصب این مخابرات معلوم نیست چجوریه میترسم بیام از قطعی و ..... دووم نیارم
مخابرات اعصاب آهنین میخواد![]()
شمایی که سریال مزخرف بیگ بنگ رد تماشا میکنی قطعا اعصاب اهنین داری
شوخی میکنم دادو
مخابرات خوبه واسه بعضی مناطق
راستی یه سوال
وقتی میگن الان اینترنت از مسیر اذربایجانه
چطوری میفهمن
مسیر اینترنتی رو چطوری باید پیداکنم
بستگی داره تو کدوم گروه بیفتی اگه تو گروه ما بیفتی اوکیه
البته گروه های دیگه ای هم هستن که خوبن ولی گروه ما بهترینه
گیت وی ها هم که همه فری شدن دیگه هیچ گروهی سرعتش اسمی نمیشه همه 500کیلوبایتن
Last edited by farshad0123; 24-06-2015 at 02:33.
کلا سریال های سیت کام بدرد کسانی میخوره که بدون زیر نویس ببینن چون خیلی از جوک و شوخی ها توی دیالوگ ها نهفته هست و اصلا نمیشه ترجمشون کرد ....
پس مطمئن باش که هر سریال کمدی تا الان نگاه کردی اگه با زیرنویس فارسی دیدی 40 درصد شوخی هاش رو متوجه نشدی![]()
در مورد تعیین مسیر هم باید با دستور tracert مسیر اینترنت رو مشخص کنی ببینی وقتی دیتا از ایران خارج میشه از چه گیت وی هایی عبور میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)