من اینکارو با یه گوشی امتحان کردم.وارد ستاپ شد و هیچ مشکلی هم نداشت.تنها چیزی که ممکنه با مشکل مواجه بشی اینه که رمز وایرلس پیشفرض مودم رو بدونی.البته اگه قرار باشه یه مودم جدید بخری.
من اینکارو با یه گوشی امتحان کردم.وارد ستاپ شد و هیچ مشکلی هم نداشت.تنها چیزی که ممکنه با مشکل مواجه بشی اینه که رمز وایرلس پیشفرض مودم رو بدونی.البته اگه قرار باشه یه مودم جدید بخری.
Last edited by paveej; 22-06-2015 at 19:27.
بیشتر مودما یه کلید پشتشون داره به اسم WPS که ظاهرن کارش اینه که که با زدن اون کلید اجازه میده گوشی یا وسیله وایرلس بدون وارد کردن پسورد به مودم متصل بشه.حالا اگه مودمی که میخوای بخری این ویژگی رو داشته باشه دیگه فکر نمیکنم هیچ مشکلی باشه.
من با s3 neo امتحان کردم 192.168.1.1 میزنی تو مرورگر میره تو سرچ اصلن ستاپ نمیاره، شما با چه گوشی زدی؟
Nokia XpressMusic-5800
از مرورگر خود گوشی استفاده کن شاید وصل بشه
Last edited by paveej; 23-06-2015 at 16:12.
خب تو خود گوشی زدم دیگه، ستاپ نیاورد.
یعنی شما اینو تو گوشی میزنی 192.168.1.1 بعد میره تو ستاپ مودم؟
منظورم مرورگر پیشفرض گوشی بود.ممکنه با مرورگری که نصب کرده باشی مثلن opera نتونه وارد بشه.
شاید هم ip مودمتون یه چیز دیگه باشه که وارد ستاپ نمیشه.بعضی مودما که روتر هم هستن ip شون 192.168.1.0 هست.البته اگه قبلن با کامپیوتر با 192.168.1.1 وصل شدی که دیگه همچین چیزی نیست.به هر حال من امتحان کردم و با گوشی وارد ستاپ شد .
Last edited by paveej; 23-06-2015 at 19:25.
آخرش با گوشی وارد ستاپ شدی یا نه؟
نه متاسفانه نشد.
اگه گوشیتون سیستم عامل داشته باشه وارد تنظیمات مودم میشوید.مثلا اندروید یا ویندوز فون و .....
کافیه یه مرورگر بدون پ.ر.و.س.ک.س(بعضی از مرورگرها مثل اوپرا مینی بخاطر دریافت اطلاعات درخواستی شما اول اطلاعات رو به سرور خودش منتقل میکنه و بعد برای شما میفرسته و این باعث میشه تنظیمات مودم برای شما باز نشه)نصب کنید و بعد از قسمت تنظیمات گوشی به مودم کانکت بشید و در مرورگر آدرس 192.168.1.1 رو توسط مرورگرباز کنید و وارد تنظیمات مودم بشید و تنظیمات مورد نظر رو اعمال کنید.
Last edited by alyy; 24-06-2015 at 13:19.
اگه نرم افزار و-ی-پ.ی .ان نصب کردی غیر فعالش کن.بیشتر گوشیا توی تنظیمات اتصال اینترنتشون یه جا هست که ip پ.ر.و-ک.س--ی رو با پورت ورودی بهش میدی.باید از اونجا هم پ.ر.-ک.س---ی رو غیر فعال کنی.و پورت رو بزاری 80.یه راه ساده ترش که نمیدونم جواب میده یا نه اینه که آدرس رو به این شکل تایپ کنی 192.168.1.1:80
اگه وارد ستاپ نشد بنویس تا اگه چیز دیگه ای به ذهنم رسید بگم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)