تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 25

نام تاپيک: فکر ناراحت کننده از ذهن‌ام بیرون نمیاد! کمک!

داره خودمونی میشه behnood1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

بیماری اعصاب هست. ممکنه از وسواس فکری یا از سایکوز ( البته نه مثل دیوونه ها ) باشه.
    داروهایی مانند سرترالین و هالوپریدول قطعا معالجه بخش هستن. البته باید روانپزشک دارو تجویز کنه و من پزشک نیستم حتما باید بری روانپزشک. اگه اینجوری پیش بری در دراز مدت مشکلات فشار خون هم پیدا میکنی یا اینکه خدای ناکرده سایکوز واقعی میگیری و وقتی داری این فکر ها رو میکنی با دستت ادای سیلی و مشت زدن رو هم درمیاری به صورت واقعی...
    حتما برو پزشک یه چندماهی آرامبخش مصرف کن درست میشی
    منم با محسن موافقم. اگر بری روانپزشک داروهای ضد وسواس فکری بگیری زودتر از اون چیزی که فکر میکنی خوب میشی.

فقط خودت نیستی اینو بدون .فقط تو اقوام خودم غیر از خودم چندین نفر دیگه دچار وسواس فکری هستن هر کی هم یه نوع دارو میخوره تحت نظر روانپزشک و همه هم خوب شدن.

2. این کاربر از behnood1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز poorya_2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    شهرکرد

پيش فرض

دوستان چرا توصیه دارویی الکی میکنید ؟!! این دارو ها میدونید چقدر عوارض دارن که واسه هر کسی اومدید راحت تجویز میکنید :|

سرترالین بنده با 8 سال بیماری مصرف میکنم، اونوقت شما اومدی راحت نسخه تجویز میکنی :|

درمان دارویی باید به عنوان اخرین راه همیشه انتخاب بشه

اینجا هم هر کسی راهکاری بهت میده ، انکار میکنی ، یعنی نه حرف ما رو قبول داری نه میل به انجامش داری

به جای مشورت کردن توی این فروم ها بهتره بری سراغ روانشناس با روش ها و تکنیک هایی که بلدن حتما مشکلت رو حل میکنن

4. 2 کاربر از poorya_2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان چرا توصیه دارویی الکی میکنید ؟!! این دارو ها میدونید چقدر عوارض دارن که واسه هر کسی اومدید راحت تجویز میکنید :|

سرترالین بنده با 8 سال بیماری مصرف میکنم، اونوقت شما اومدی راحت نسخه تجویز میکنی :|

اینجا هم هر کسی راهکاری بهت میده ، انکار میکنی ، یعنی نه حرف ما رو قبول داری نه میل به انجامش داری

به جای مشورت کردن توی این فروم ها بهتره بری سراغ روانشناس با روش ها و تکنیک هایی که بلدن حتما مشکلت رو حل میکنن
    از کدام مطلب من این نتیجه را گرفتید؟! انکار و عدم میل به انجام؟!

آخر فروم باز poorya_2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    شهرکرد

پيش فرض

از کدام مطلب من این نتیجه را گرفتید؟! انکار و عدم میل به انجام؟!
    پست های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست هایی که توی پرشین تولز هم زده شد اضافه کنیم خودش یه طومار میشه

همه اینا رو کاملا مشخه ignore کردی و توجهی نداشتی

اگه میخواستی نتیجه بگیری تا حالا گرفته بودی ، بچه ها راهنمایی خوبی کردن ، اگه یه بار هم سعی به انجامشون کرده بودی حداقل یه تغییری حس میکردی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

هفته پیش با یکی از اقوام دعوای لفظی شدید کردم و این ماجرا مرتب به ذهن‌ام میاد!

انگار که طرف مقابلم هست و تو همان محیط هستم دوباره باهاش بحث میکنم و این ماجرا تو این چند روز بارها و بارها برایم تکرار شده!

حتی صبحها به محض از خواب بیدار شدن به این ماجرا فکر میکنم به حرفهایی که باید میزدم و نزدم! و آن حرفها را میزنم!

این تکرار و تکرار خسته‌ام کرده و باعث شده وقت‌ و انرژی‌ام تلف بشه

لطفاً راهنمایی‌ام کنید ممنونم
    سلام
    مراجعه به روانپزشک

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

عزیز برادر یک بنده خدایی بود گفتن بیا دارو بخور ، زیر بار نمی رفت. گفت میرم روانشناس. خلاصه رفت و اخر خودش از بالای ساختمان پرت کرد پائین
    حالا اگر رفته بود روانپزشک شاید عمر بیشتر و بهتری داشت

چرا می ترسیم از روانپزشک؟ خو ب سردرد ، معده درد، پا درد ، چشم درد، ناراحتی پوستی، این ها همه بیماری هست و چون علائم داره سریع میریم دکتر
    اما ناراحتی اعصاب رو نمی ریم دکتر! حتما باید چه نشانه ای داشته باشه که باید رفت؟!

ناراحتی اعصاب هم مثل سایر بیماری ها هست. قابل درمان. چرا ازش مورد ترسناک میسازید؟
    این بنده خدا 1 هفته هست داره عذاب میکشه. بعد میگن پزشک نره

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من این تاپیک و اون تاپیک را دیروز ایجاد کردم

شما انگار خیلی عجله دارید

چقدر هم راحت و اشتباه قضاوت میکنید

به نظرم بد نیست خودتان هم به یک روانپزشک یا روانشناس مراجعه کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

شما یا مشکل بینایی داری که ندیدی من نوشتم دارو تجویز نمیکم و دارو تجویز کردن با دکتره من دکتر نیستم یا اینکه هیجانات بهویی باعث این پستت شدن
    پیشنهاد میکنم موضوع رو به دکترت بگی شاید ریسپریدون هم به داروهات اضاف کنه

درمان دارویی تنها راه حل در این موارد هست نه اولینش نه آخرینش

Sent from my iPhone using tapatalk. 

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

من این تاپیک و اون تاپیک را دیروز ایجاد کردم

شما انگار خیلی عجله دارید

چقدر هم راحت و اشتباه قضاوت میکنید

به نظرم بد نیست خودتان هم به یک روانپزشک یا روانشناس مراجعه کنید
    شما نترس برو روانپزشک خیلی بیمارا برای دردهای سایکوسوماتیک و سردرد و ای دی اچ دی و بیخوابی و چیزای باکلاس میرن پیشش
    نگران هم نباش چی بهش بگی اولش بگو مشکل خواب دارم بعدش شروع کن بگو راستش مشکل اصلیم اینا هستن...
    نتنرسیدن از روانپزشک اولین قدم درمانه

Sent from my iPhone using tapatalk. 

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

دوست عزیز دقیقا این مشکل هفته ی پیش برای من هم پیش امده

1000 بار حرف هایی که زدم و شنیدم توی سرم تکرار شده.وقتی بهش فکر میکنم احساس میکنم همه ی وجودم پر از نفرت میشه

ولی میدونم انقدر نفرت و کینه خوب نیست.شب ها یه خواب های عجیب و غریب میبینم

امروز اتفاقی مسیرم رو گم کردم و مسیرم سمت اتوبان بهشت زهرا افتاد.وقتی رفتم انجا فهمیدم انجا ته دنیاست.عمر ما خیلی کوتاهه

دیدم حیفه که اینجوری عمرم رو دارم با حرص خوردن تلف میکنم

تصمیم گرفتم فردا برم باهاش حرف بزنم و همه این حرف ها رو بهش بگم.بذار اون هرچی میخواد فکر کنه.حداقل خودم از این حس بد رها میشم

13. 5 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •