تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 25

نام تاپيک: کدام خودرو را شما انتخاب می کنید ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

برادرم قبلا داشت كه من زياد باهاش رانندگي كردم.كمك خيلي بدي داره.پيشنهاد ميكنم حتما روز اول خريد كمك جلو ماكسيما بخرين و باهاش عوض كنين.ترجيحا لاستيك ١٩٥ ش هم عوض كنين و يه لاستيك خوب بزارين.سواري خيلي خوبي داره ولي تو پيچ خيلي مطمئن نيست.موتور ٢٠٠٠ ش تو سربالايي غافلگيرتون ميكنه از بس پر قدرته.با توجه به اينكه همه ماشينهاي ايراني غير ال ٩٠ و رانا رو نشستم،ميگم بهترين گرينست.البته نمايندگي به ما ماشين رنگ شده فروخته بود به جاي صفر.حتما ماشين رو روز اول تشخيص رنگ بيرين.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    ممنون از توضیحاتتون
    به نظرم با توجه به قیمت ۴۴.۵ میلیونی و هزینه هایی که بالا توضیح دادین اگه بخوام بگیرم باید چیزی نزدیک به ۵۰ تومن خرج کنم که توان مالی اونو ندارم و هم گزینه های بهتری تورنج ۵۰ تومن هست مثل جک

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

برادرم قبلا داشت كه من زياد باهاش رانندگي كردم.كمك خيلي بدي داره.پيشنهاد ميكنم حتما روز اول خريد كمك جلو ماكسيما بخرين و باهاش عوض كنين.ترجيحا لاستيك ١٩٥ ش هم عوض كنين و يه لاستيك خوب بزارين.سواري خيلي خوبي داره ولي تو پيچ خيلي مطمئن نيست.موتور ٢٠٠٠ ش تو سربالايي غافلگيرتون ميكنه از بس پر قدرته.با توجه به اينكه همه ماشينهاي ايراني غير ال ٩٠ و رانا رو نشستم،ميگم بهترين گرينست.البته نمايندگي به ما ماشين رنگ شده فروخته بود به جاي صفر.حتما ماشين رو روز اول تشخيص رنگ بيرين.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    ممنون از توضیحاتتون
    به نظرم با توجه به قیمت ۴۴.۵ میلیونی و هزینه هایی که بالا توضیح دادین اگه بخوام بگیرم باید چیزی نزدیک به ۵۰ تومن خرج کنم که توان مالی اونو ندارم و هم گزینه های بهتری تورنج ۵۰ تومن هست مثل جک

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

چند تا سوال
    اول این که صدای موتور ۲۰۶ sd تو داخل کابین زیاد می پیچه ؟
    کسی هست که تجربه رانندگی با رانا را داشته باشه و بگه که محاسن و معایب اون بگه ؟ ارزش خرید داره ؟ آخه قیمتش آدمو وسوسه می کنه
    رانا کیفیت داشبورد و مواد به کار رفته در ادوات داخلیش کیفیت نداره.
    پارس رو هم که گذاشتین کنار.
    اگر با فضای سرنشین 206 SD مشکلی ندارین میتونه گزینه منتخب باشه.
    صدای موتور تو کابین همه مواردی که گفتین میپیچه به مراتب تو تندر 90 و 206 بیشتر

4. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

ممنون از توضیحاتتون
    دوست عزیز وقتی شما mvm 530 میگیری اولا دو سال گارانتی داره
    ثانیا کیفیت قطعاتش از همین 206 خیلی بالاتره گواهش کسایی هستن که ماشینشون بالای 100 هزار تا کارکرد داره تازه ب فکر تعویض دیسک و صفحه افتادن
    آخه چرا ماشینی بگیرین ک اسمش فرانسویه (ولی اصلش چینیه) جای ی ماشین چینیه دیگ ک هم کیفیت بهتری داره هم آپشن هم خیلی داخلش شیک تره
    206 خیلی قدیمی شده دیگ خدا بیامرزش (من خودم 206 سوارم اینو میگم!)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

رانا کیفیت داشبورد و مواد به کار رفته در ادوات داخلیش کیفیت نداره.
    پارس رو هم که گذاشتین کنار.
    اگر با فضای سرنشین 206 SD مشکلی ندارین میتونه گزینه منتخب باشه.
    صدای موتور تو کابین همه مواردی که گفتین میپیچه به مراتب تو تندر 90 و 206 بیشتر
    ممنون از اطلاعاتتون
    در مورد خودرو هایی هم که شما معرفی می کنین . من چیز هایی که تحقیق کردم و به من گفتن را می نویسم و هیچ موقع خودرو یی را رد نکردم . علت این کارم هم اینه که ممکنه در مورد یه خودرو من اطلاعات اشتباه یا ناقص داشته باشم یا فقط نیمه خالی لیوان که همون معایب باشه رو بهم گفته باشن . برای همین این مطالب رو تو سایت قرار می دم تا اگه احیانا اطلاعات من ناقص بود یا مشکل داشت بهم بگین .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

با سلام
    بالاخره تصمیم گرفتم از خانواده پژو ۲۰۶ یکی بگیرم .
    چند تا سوال دارم
    ۱ . نظرتون در مورد پژو ۲۰۷ چیه ؟ چرا این قدر پیش فروشش کمه ؟
    ۲ . تفاوتش با ۲۰۶ چی هست ؟
    ۳ . از خانواده ۲۰۶ ، هاچ بهتره یا اس دی ؟ بدون درنظر گرفتن فضا
    ۴ . پیش فروش خودرو های ایران خودرو کی هست ؟ به جز خرداد ماه که اکثرا تموم شدن
    ۵ . اگه من از نمایندگی خودرو نقدی بخرم ، اون خودرو سند اول حساب می شه ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

با سلام
    بالاخره تصمیم گرفتم از خانواده پژو ۲۰۶ یکی بگیرم .
    چند تا سوال دارم
    ۱ . نظرتون در مورد پژو ۲۰۷ چیه ؟ چرا این قدر پیش فروشش کمه ؟
    ۲ . تفاوتش با ۲۰۶ چی هست ؟
    ۳ . از خانواده ۲۰۶ ، هاچ بهتره یا اس دی ؟ بدون درنظر گرفتن فضا
    ۴ . پیش فروش خودرو های ایران خودرو کی هست ؟ به جز خرداد ماه که اکثرا تموم شدن
    ۵ . اگه من از نمایندگی خودرو نقدی بخرم ، اون خودرو سند اول حساب می شه ؟
    به خاطر اینکه اصلا ارزش اضافه پولش نسبت به 206 رو نداره.در ضمن اینا در اصل اسمش 206 + هست.207 چیز دیگه ایه.با اینکه موتورش با 206 یکیه ولی به نظرم سواری بهتری نسبت به 206 داشت.
    بازم بنده نظرم رو ام وی ام 530 ه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

به خاطر اینکه اصلا ارزش اضافه پولش نسبت به 206 رو نداره.در ضمن اینا در اصل اسمش 206 + هست.207 چیز دیگه ایه.با اینکه موتورش با 206 یکیه ولی به نظرم سواری بهتری نسبت به 206 داشت.
    بازم بنده نظرم رو ام وی ام 530 ه
    ممنون دوست عزیز
    امروز رفتم نمایندگی خرداد گفت که 207 دیگه تولید نمی شه و اگه تحریم ها برداشه ایران خودرو می خواد بجاش 307 بیاره
    الان بازم به مشکل برخوردم . تو خونه یکی میگه 206 تیپ 5 بگیر . یکی میگه SD
    بین اینا موندم خودم کدوم رو انتخاب کنم . هاچ بک خداییش قشنگتره ولی SD صندوق عقب بزگتری داره .
    شما کدوم رو انتخاب می کنید ؟ البته به جز 530

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    امروز رفتم نمایندگی خرداد گفت که 207 دیگه تولید نمی شه و اگه تحریم ها برداشه ایران خودرو می خواد بجاش 307 بیاره
    الان بازم به مشکل برخوردم . تو خونه یکی میگه 206 تیپ 5 بگیر . یکی میگه SD
    بین اینا موندم خودم کدوم رو انتخاب کنم . هاچ بک خداییش قشنگتره ولی SD صندوق عقب بزگتری داره .
    شما کدوم رو انتخاب می کنید ؟ البته به جز 530
    من 206 تیپ 2 مدل 84 رو به sd v8 مدل 91 ترجیح میدم.دقت کنین که تیپ 2 موتور 1400 و تیپ v8 موتور 1600 داره.بنده اصلا 206 های جدید رو قبول ندارم که بخوام بگم کدوم بهتره.sd دید خیلی بدی داره.آینه های بغل باید بزرگتر میشدن.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

من 206 تیپ 2 مدل 84 رو به sd v8 مدل 91 ترجیح میدم.دقت کنین که تیپ 2 موتور 1400 و تیپ v8 موتور 1600 داره.بنده اصلا 206 های جدید رو قبول ندارم که بخوام بگم کدوم بهتره.sd دید خیلی بدی داره.آینه های بغل باید بزرگتر میشدن.
    خوب منم قبول دارم
    از لحاظ کیفیت هرسال همه خودرو های ایرانی کیفیتی پایین تر از سال قبلی پیدا می کنن .
    ولی توی ۲۰۶ حاظر نیستم ریسک خرید خودرو کارکرده رو بکنم . آخه سر یکی از همکارام اومد و طرف کلی اذیت شد .
    از اون طرف بین بد و بدتر انتخاب دارم
    یا ۲۰۶ تیپ ۵ باید بگیرم یا ۲۰۶ اس دی وی ۸
    یه سوال دیگه
    یکی می گفت که با تغییر سیمکشی پژو ۲۰۶ دیگه آپشن هایی مثل بلوتوث رو این ماشین ها نصب نمی شه . در این مورد چی میدونین ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •