ممنون از توضیحاتتون
به نظرم با توجه به قیمت ۴۴.۵ میلیونی و هزینه هایی که بالا توضیح دادین اگه بخوام بگیرم باید چیزی نزدیک به ۵۰ تومن خرج کنم که توان مالی اونو ندارم و هم گزینه های بهتری تورنج ۵۰ تومن هست مثل جک
ممنون از توضیحاتتون
به نظرم با توجه به قیمت ۴۴.۵ میلیونی و هزینه هایی که بالا توضیح دادین اگه بخوام بگیرم باید چیزی نزدیک به ۵۰ تومن خرج کنم که توان مالی اونو ندارم و هم گزینه های بهتری تورنج ۵۰ تومن هست مثل جک
ممنون از توضیحاتتون
رانا کیفیت داشبورد و مواد به کار رفته در ادوات داخلیش کیفیت نداره.
پارس رو هم که گذاشتین کنار.
اگر با فضای سرنشین 206 SD مشکلی ندارین میتونه گزینه منتخب باشه.
صدای موتور تو کابین همه مواردی که گفتین میپیچه به مراتب تو تندر 90 و 206 بیشتر
دوست عزیز وقتی شما mvm 530 میگیری اولا دو سال گارانتی داره
ثانیا کیفیت قطعاتش از همین 206 خیلی بالاتره گواهش کسایی هستن که ماشینشون بالای 100 هزار تا کارکرد داره تازه ب فکر تعویض دیسک و صفحه افتادن
آخه چرا ماشینی بگیرین ک اسمش فرانسویه (ولی اصلش چینیه) جای ی ماشین چینیه دیگ ک هم کیفیت بهتری داره هم آپشن هم خیلی داخلش شیک تره
206 خیلی قدیمی شده دیگ خدا بیامرزش(من خودم 206 سوارم اینو میگم!)
ممنون از اطلاعاتتون
در مورد خودرو هایی هم که شما معرفی می کنین . من چیز هایی که تحقیق کردم و به من گفتن را می نویسم و هیچ موقع خودرو یی را رد نکردم . علت این کارم هم اینه که ممکنه در مورد یه خودرو من اطلاعات اشتباه یا ناقص داشته باشم یا فقط نیمه خالی لیوان که همون معایب باشه رو بهم گفته باشن . برای همین این مطالب رو تو سایت قرار می دم تا اگه احیانا اطلاعات من ناقص بود یا مشکل داشت بهم بگین .
با سلام
بالاخره تصمیم گرفتم از خانواده پژو ۲۰۶ یکی بگیرم .
چند تا سوال دارم
۱ . نظرتون در مورد پژو ۲۰۷ چیه ؟ چرا این قدر پیش فروشش کمه ؟
۲ . تفاوتش با ۲۰۶ چی هست ؟
۳ . از خانواده ۲۰۶ ، هاچ بهتره یا اس دی ؟ بدون درنظر گرفتن فضا
۴ . پیش فروش خودرو های ایران خودرو کی هست ؟ به جز خرداد ماه که اکثرا تموم شدن
۵ . اگه من از نمایندگی خودرو نقدی بخرم ، اون خودرو سند اول حساب می شه ؟
به خاطر اینکه اصلا ارزش اضافه پولش نسبت به 206 رو نداره.در ضمن اینا در اصل اسمش 206 + هست.207 چیز دیگه ایه.با اینکه موتورش با 206 یکیه ولی به نظرم سواری بهتری نسبت به 206 داشت.
بازم بنده نظرم رو ام وی ام 530 ه![]()
ممنون دوست عزیز
امروز رفتم نمایندگی خرداد گفت که 207 دیگه تولید نمی شه و اگه تحریم ها برداشه ایران خودرو می خواد بجاش 307 بیاره
الان بازم به مشکل برخوردم . تو خونه یکی میگه 206 تیپ 5 بگیر . یکی میگه SD
بین اینا موندم خودم کدوم رو انتخاب کنم . هاچ بک خداییش قشنگتره ولی SD صندوق عقب بزگتری داره .
شما کدوم رو انتخاب می کنید ؟ البته به جز 530![]()
من 206 تیپ 2 مدل 84 رو به sd v8 مدل 91 ترجیح میدم.دقت کنین که تیپ 2 موتور 1400 و تیپ v8 موتور 1600 داره.بنده اصلا 206 های جدید رو قبول ندارم که بخوام بگم کدوم بهتره.sd دید خیلی بدی داره.آینه های بغل باید بزرگتر میشدن.
خوب منم قبول دارم
از لحاظ کیفیت هرسال همه خودرو های ایرانی کیفیتی پایین تر از سال قبلی پیدا می کنن .
ولی توی ۲۰۶ حاظر نیستم ریسک خرید خودرو کارکرده رو بکنم . آخه سر یکی از همکارام اومد و طرف کلی اذیت شد .
از اون طرف بین بد و بدتر انتخاب دارم
یا ۲۰۶ تیپ ۵ باید بگیرم یا ۲۰۶ اس دی وی ۸
یه سوال دیگه
یکی می گفت که با تغییر سیمکشی پژو ۲۰۶ دیگه آپشن هایی مثل بلوتوث رو این ماشین ها نصب نمی شه . در این مورد چی میدونین ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)