تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 32

نام تاپيک: Z97 یا H97

پروفشنال NEED FOR PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

شما اگر پردازنده تون سری k نباشه چه فرقی میکنه از چه چیپستی استفاده کنید!
    4690 ضعیف نیست که بخواد با اورکلاک جوابگو باشه
    اصلا اورکلاک خاصی هم نمیشه اون مدل4690k کلا اینتل همیشه مخالف این عمل بوده و پایدار کردن این پردازنده ها روی فرکانس بالا سخته،کلا بدرد اورکلاک نمیخورن پردازنده های هزول.
    پس نیاز خاصی نیست به مادربرد z97 ... از طرفی پهنای باند بیشتر روز به روز بیشتر نیاز میشه فرضا شاید 5 سال دیگه رم 1600 گیر نیاد ولی این رم هم کاراییش بهتره هم از لحاظ قیمت 15 تا 25 هزار تومن فقط فرق میکنه پس نیاز به بحث نیست .

شما باید روی کارت گرافیک تمرکز کنید و این رو مد نظر قرار بدید که dx12 بزودی منتشر میشه و بدنبالش هم بازی های dx12 چیزی که واضح و مشخص هست کیفیت تکسچر ها شدیدا بالا رفته و صد البته فکری به حال حجمش نکردن! پس شما نیاز به کارت گرافیک با ظرفیت vram بالا دارید البته وضوح نمایشگرتون هم بی تاثیر نیست،اما اصلا دنبال کارت گرافیک با حجم زیر3 گیگ نرین برای FHD اگر در تنظیمات ultra یا very high بازی میکنید.

درمورد ssd من نظرم اینه که حتما تهیه کنید ! از قطعات دیگه بزنید ولی حتما ssd رو روی بالاترین اولویت قرار بدین چون روح و روان آدمو جلا میده !

2. این کاربر از NEED FOR PC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

شما اگر پردازنده تون سری k نباشه چه فرقی میکنه از چه چیپستی استفاده کنید!
    4690 ضعیف نیست که بخواد با اورکلاک جوابگو باشه
    اصلا اورکلاک خاصی هم نمیشه اون مدل4690k کلا اینتل همیشه مخالف این عمل بوده و پایدار کردن این پردازنده ها روی فرکانس بالا سخته،کلا بدرد اورکلاک نمیخورن پردازنده های هزول.
    پس نیاز خاصی نیست به مادربرد z97 ... از طرفی پهنای باند بیشتر روز به روز بیشتر نیاز میشه فرضا شاید 5 سال دیگه رم 1600 گیر نیاد ولی این رم هم کاراییش بهتره هم از لحاظ قیمت 15 تا 25 هزار تومن فقط فرق میکنه پس نیاز به بحث نیست .

شما باید روی کارت گرافیک تمرکز کنید و این رو مد نظر قرار بدید که dx12 بزودی منتشر میشه و بدنبالش هم بازی های dx12 چیزی که واضح و مشخص هست کیفیت تکسچر ها شدیدا بالا رفته و صد البته فکری به حال حجمش نکردن! پس شما نیاز به کارت گرافیک با ظرفیت vram بالا دارید البته وضوح نمایشگرتون هم بی تاثیر نیست،اما اصلا دنبال کارت گرافیک با حجم زیر3 گیگ نرین برای FHD اگر در تنظیمات ultra یا very high بازی میکنید.

درمورد ssd من نظرم اینه که حتما تهیه کنید ! از قطعات دیگه بزنید ولی حتما ssd رو روی بالاترین اولویت قرار بدین چون روح و روان آدمو جلا میده !
    ممنون دوست عزیز پس با توجه به راهنمایی حضرتعالی این سی پی یو با مادر برد h97 خوبه و پاسخگو خواهد بود می تونید نظر خودتونو در رابطه با اینکه چه برد بگیرم بهم بگید این بردی که دوستان معرفی کردند خوب هست البته نه اینکه خوب نباشها منظورم اینکه برم برد ارزون تر از سری چیپست h97 بگیرم مثلا msi pc mate خودتون چه مدلی را معرفی می کنید،
    در ضمن با توجه به توضیحاتی که دادید چه مدل گرافیکی را معرفی می کنید
    این ssd فقط برای نسب ویندوز هستش یا برنامه و بازی ها رو هم باید روش نصب کنم می خوام بدونم 128 گیگ بخرم یا 256

ببخشید ولی منظورتونو از توضیحات رم متوجه نشدم شما فرمودید که «از طرفی پهنای باند بیشتر روز به روز بیشتر نیاز میشه» بالاخره من رم 1600 بگیرم یا بالاتر، چون h97 ها بیشتر از 1600 را ساپورت نمی کنن

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

ممنون دوست عزیز پس با توجه به راهنمایی حضرتعالی این سی پی یو با مادر برد h97 خوبه و پاسخگو خواهد بود می تونید نظر خودتونو در رابطه با اینکه چه برد بگیرم بهم بگید این بردی که دوستان معرفی کردند خوب هست البته نه اینکه خوب نباشها منظورم اینکه برم برد ارزون تر از سری چیپست h97 بگیرم مثلا msi pc mate خودتون چه مدلی را معرفی می کنید،
    در ضمن با توجه به توضیحاتی که دادید چه مدل گرافیکی را معرفی می کنید
    این ssd فقط برای نسب ویندوز هستش یا برنامه و بازی ها رو هم باید روش نصب کنم می خوام بدونم 128 گیگ بخرم یا 256

ببخشید ولی منظورتونو از توضیحات رم متوجه نشدم شما فرمودید که «از طرفی پهنای باند بیشتر روز به روز بیشتر نیاز میشه» بالاخره من رم 1600 بگیرم یا بالاتر، چون h97 ها بیشتر از 1600 را ساپورت نمی کنن
    فرقی ندارند نهایت فرقشون تو تعداد اسلات رم و تعداد ساتا usbو... باشه من نظرم روی z97 ارزان هست بیشتر.

برای مانیتور فول hd حداقل amd 280x .

شما میتونید هرچیزی تو ssd نصب کنید ولی بخاطر حجم کمشون اصلا سراغ نصب بازی توش نرید فقط ویندوز + درایور + نرم افزار ها . سامسونگ بهترین انتخاب اقتصادی خواهد بود.

ببینید الان کسی دنبال رم ddr2 باس800 باشه مطمئنن هرجا پیدا نمیکنه در آینده این اتفاق برای1600 می افته در حال حاضر با انتخاب 1600 یا 2400 چیز خاصی رو از دست نمیدین تقریبا هم قیمت هستند.

5. این کاربر از NEED FOR PC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

MSI Classic Series Z97 PC Mate

ASUS Z97-PRO Gamer

ببخشید ولی چون نظرات و راهنمایی های دوستان پراکنده هستش یه مقدار تصمیم برای خود من سخت ترشده بنابراین به نظر شما من یه مین Z97 با رم باس 2400 بگیرم تفاوت بین این دو تا مین بالا چقدره کدوم بگیرم بهتره
    پس از نظر شما ارزش داره که به خاطر باس بیشتر برم سراغ Z97 چرا که اگر در اینده خواستم رم خودمو به مثلا 16 گیگ افزایش بدم دیگه باس 1600 وجود نداره
    در خصوص گرافیک نیز اقا وحید عزیز مدیر انجمن گفتن که سری 900 کاملا از دی ایکس 12 پشتیبانی می کنه این کارت چطور بزرگوار

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

شما حداکثر بودجه تون چقدر هست ؟ اعلام کنید تا ببینیم چی میشه خرید اصن ! الان به یک نتیجه ایی هم برسیم فایده ایی نداره وقتی نمیشه اون رو خرید !

یکجا اشاره کرده بودین به 3 تومن این فقط کیس هست آیا؟

اگر خودتون مانیتور دارین چه وضوحی داره یا چند اینچ هست ؟

8. این کاربر از NEED FOR PC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

برای بودجه هنوز تصمیم نگرفتم ولی فکر کنم سه تومن حالا پانصد بالا یا پایین، کاربری رو هم که اول پست گفتم
    برای CPU بین 600 تا 800 (احتمالا با توجه به نظر دوستان و علایق خودم همون 4690 رابردارم)
    مادربرد بین 400 تا 700 ( دوست دارم رو مادربرد سرمایه گذاری کنم تا خدایی نکرده برای CPU های نشل بعدی کم نیاره همچنین تو اداره مادربرد ما ASUS هستش که تو تنظیمات بایوسش با یک کلیک میشه به طور اتوماتیک جهت افزایش بهره و قدرت سیستم اونو اورکلاک کرد اول می خواشتم ASUS Z97 PRO GAMER را بردارم بعد نظرم افتاد روی ASROCK Z97 انیورساری بعد گفتم الکی هزینه نکنم برم H97 بردارم، واقعا نمی دونم کدوم بدردم می خوره )
    گرافیک هم بین 600 تا 800 که البته می تونم در صورت نیاز از بودجه مادر برد کم کنم و یه گرافیک بهتر بخرم
    رم بین 200 تا 300 که سوال من اینکه که باس ها چقدر با هم فرق می کنن یعنی 1600 بگیرم یا مثلا 2400
    و البته کیس و پاور
    شاید هم از بودجه مادر برد کم کنم و برای SSD ذخیره کنم
    بودجه من در حداکثر سی میلیون پانصد هزار تومان هستش که فقط می خوام برای کیس کنار بزارم بودجه ای رو که برای هر قسمت در نظر گرفتم هم به تفکیک کفتم
    باز هم از همه دوستان که منو یاری می کنند تشکر می کنم

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

باز هم شما اشاره ایی به مانیتور نکردن اگر لطف کنید مدل یا وضوح یا اینچ مانیتور عرض کنید ممنون میشم !

خب اینارو میشه خرید (نظر شخصی) :

cpu: i5 4460 590t
    ram:G.Skill RipjawsX 2X4=8GB 1600 CL7 250t
    vga: Sapphire R9 290X Tri-X OC 4GB 1390t
    min: ASRock H97M 350t
    hdd: Seagate Barracuda 1TB 170t
    ssd: Samsung 850 Evo 120GB 285t
    odd: samsung 24x dvd-rw 50t
    psu: Green GP650A-UK Gold 280t
    case: green x1 140t

البته اگر 150 تومن بزارین روش میشه مین z97 و رم بهتری انتخاب کرد که هیچ کدام در حال حاضر به شما کمک خاصی نمیکنند فقط یکم آینده بهتری دارند همین.

11. این کاربر از NEED FOR PC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

با کمی افزایش بودجه سیستم زیر پیشنهاد میشه:

Intel Core i5 4690 / 750
    Gigabyte GA-H97-D3H / 420
    GSkill RipjawsX 2×4GB=8GB DDR3 1600MHz CL7 / 260
    Seagate Barracuda 1TB / 170
    Gigabyte GTX 970 OC G1 Gaming WF 3X 4GB / 1,580
    Cooler Master G650M *Bronze* / 360
    150 / کیس و درایو نوری
    جمعاً به قیمت 3،690

این بهتری کافیگیه که میشه با بودجه شما جمع کرد و به نظر من کاملاً ارزش پرداخت 200 هزینه بیشتر رو داره. حیفه که از قطعات اصلی بزنید و SSD بخرید، خرید SSD رو میتونید به آینده موکول کنید.

13. 2 کاربر از kaveh-gh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوستان این سیستم چطوره (قیمت ها رو از اینترنت گرفتم)
    Intel Core i5 4690 / 714
    asus z97-pro gamer / 571
    GSkill Trident 2×4GB=8GB DDR3 2400MHz CL7 / 275
    ssd: Samsung 850 Evo 120GB / 280
    case: Green x3 plus viper gaming / 217
    power: green high performance gp700 / 308
    فقط می مونه گرافیک که نمی دونم amd بردارم یا nvidia این دو مدل رو انتخاب کردم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] /958
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] / 1294

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض

دوستان این سیستم چطوره (قیمت ها رو از اینترنت گرفتم)
    Intel Core i5 4690 / 714
    asus z97-pro gamer / 571
    فقط می مونه گرافیک که نمی دونم amd بردارم یا nvidia این دو مدل رو انتخاب کردم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] /958
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] / 1294

Intel Core i5 4690 / 714
    این مدل مناسبه

asus z97-pro gamer / 571
    به جای این مین میتونید asus z97 k بردارین یه قیمت 500(بصرفه هست برات)

این مدل خوبه...البته تفاوت فرکانس تو عملکرد 1600 تا 2400 حدود 3 یا 4 درصد بیشتر نیست
    البته این مدل بیشتر cl10 هست...cl7 بیشتر ماله فرکانسای 1600

نیازی نیست فعلا ssd بگیرید (بعدا هم میتونید اضافش کنید)
    فعلا قطعات اصلیتون رو براش پول بزارین
    شما این مدل هاردو بگیر
    Western Digital Caviar Blue 1TB
    180 تومن

تهویه خوبی داره این مدل
    برا گرافیک 970 چون نیاز به کیس با تهویه خوب داره

اکی

الان 70 مین کم شد یا 100 هارد
    برا گرافیک ارزش داره خرج کنید ..1.500 خرج کنید (جمعا سیستمت میشه 3.700) ارزش داره
    بعدا پشیمون نشی چرا بهتر نگرفتی

بهترین همین مدلی که دوست عزیز کاوه معرفی کردن
    Gigabyte GTX 970 OC G1 Gaming WF 3X 4GB / 1,580
    همین مدل برات عالیه

این خبر هفته پیش بود

آقای رابرت هالوک (سرپرست فنی فروش) از کمپانی AMD در گفتگویی با وب سایت Computerbase پیرامون DirectX 12 گفته است که
    کارت های مبتنی بر معماری GCN قادر به پشتیبانی کامل از این رابط برنامه نویسی نیستند و سازگاری آن ها به سطح 0_12 محدود می شود،
    این در حالی است که معماری رقیب، ماکسول(سری 900 ) به طور کامل از سطح 1_12 پشتیبانی می کند.
    در حقیقت بجز معماری ماکسول انویدیا؛ بسیاری از محصولاتی که پشتیبانی آنها از DirectX 12 تایید شده، صرفا در سطح نرم افزاری از این استاندارد پشتیبانی می کنند و
    به میزان محدودی از آن بهره خواهند گرفت و نمی توان انتظار بکارگیری کامل تمامی قابلیت ها و توانایی های DirectX 12 را از همه پردازنده های گرافیکی داشت.

16. این کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •