تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 14 از 14

نام تاپيک: وراکروز (ix55) یا سورنتو ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

وراکروز و سورنتو هر دو از خودروهای شاسی بلند دو شرکت کره ای بنام های هیوندای و کیا می باشند هر دو پر قدرت هستند. البته مصرف سوخت وراکروز بیشتره. سورنتو زیباتره . برای اطلاعات بیشتر به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنین.Arzooneh.ir
    Last edited by MajidJaneBaBa; 24-06-2015 at 17:12.

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز

با توجه به صحبت های شما و دوستان عزیز و گرامی
    منم نظر خودم رو میدم

وراکروز با توجه به تجربه ای که من در مسافرت های طولانی مثل مشهد و شمال با این خودرو داشتم
    باید بگم در مسیر طولانی صندلی هاش کمی سرنشین رو خسته میکنه همچنین فضای سرنشین عقب برای سه نفر ( در مسیر طولانی )
    کمی خسته کننده میشه.
    در مورد قدرت و شتاب مطلوب هست م امکانات و آپشن و ایمنی خوبی هم داره کیفیت ادواتش داخلیش هم خوبه
    همچنین کیفیت صندلی ها هم خوب و مناسبه.
    خودروی نرم و راحتی هست و رانندگی باهاش خسته کننده نیست.

اما من با توجه به بودجه شما یک خودرو پیشنهاد میکنم که مجموعه ای از تمام شاسی بلندهای بازار هست
    بهترین شاسی بلند حال حاضر که با تمام ملاک های شما همخوانی داره همچنین تمام توقعات شما رو براورده میکنه
    و از هر نظر به راحتی وراکروز پرادو راو 4 سورنتو رو پشت سر میزاره.

تویوتا لندکروزر GXR مدل 2007 یا 2008 که حتی کمتر از 220 میلیون تومان هم میتونید پیدا بکنید.
    سلام

ببخشید، متاسفانه پستتون رو چون نقل قول نکرده بودین دیر دیدم.

در حال حاضر بین لکسوس RX350 و LandCruiser GXR مدل ۲۰۱۰ که هر دوشون نهایتا ۱۰۰ هزار تا کار کردن (طبق خودروهایی که در سایت باما ثبت میشه.) موندم، بودجه در نظر گرفته شده هم بین ۲۵۰ الی ۲۸۰ هست.

از نظر زیبایی و امکانات لکسوس خیلی بهتره، اما خوب لندکروز هم واسه خودش دل بریه

زیاد اهل مسافرت با خودرو نیستم واسه همین فکر میکنم فضای خیلی زیاد برام کاربرد چندانی نخواهد داشت.

یه مسئله هم ذهنم رو مشغول کرده اینه که سال تولید این ۲ خودرو برای ۵ سال پیش هست و دقیقا نمیدونم این مدت زمان و مقدار کارکرد کیلومتری بر روی این دو خودرو استهلاک چقدر تاثیر گذاره ؟

نظر شما چیه ؟

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

سلام

ببخشید، متاسفانه پستتون رو چون نقل قول نکرده بودین دیر دیدم.

در حال حاضر بین لکسوس RX350 و LandCruiser GXR مدل ۲۰۱۰ که هر دوشون نهایتا ۱۰۰ هزار تا کار کردن (طبق خودروهایی که در سایت باما ثبت میشه.) موندم، بودجه در نظر گرفته شده هم بین ۲۵۰ الی ۲۸۰ هست.

از نظر زیبایی و امکانات لکسوس خیلی بهتره، اما خوب لندکروز هم واسه خودش دل بریه

زیاد اهل مسافرت با خودرو نیستم واسه همین فکر میکنم فضای خیلی زیاد برام کاربرد چندانی نخواهد داشت.

یه مسئله هم ذهنم رو مشغول کرده اینه که سال تولید این ۲ خودرو برای ۵ سال پیش هست و دقیقا نمیدونم این مدت زمان و مقدار کارکرد کیلومتری بر روی این دو خودرو استهلاک چقدر تاثیر گذاره ؟

نظر شما چیه ؟
    هر دو خودرو اصطلاک پایینی دارند
    اما من لندکروز رو به لکسوس ترجیح میدم
    سواری لند نرم تر و به اصطلاح سواری تر است
    خشکی شاسی بلند توش احساس نمیشه

4. این کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

هر دو خودرو اصطلاک پایینی دارند
    اما من لندکروز رو به لکسوس ترجیح میدم
    سواری لند نرم تر و به اصطلاح سواری تر است
    خشکی شاسی بلند توش احساس نمیشه
    هندلینگ و سایر موارد مثه شتاب و راحتی کابین و سر و صدای داخل کابین چطورن نسبت به هم ؟

من احساس میکنم لندکروز چون خیلی بزرگتره کابینش به نسبت راحتی کمتری نسبت به لکسوس داشته باشه.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •