تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 32

نام تاپيک: مشاوره خرید کیس تا 2500000

پروفشنال NEED FOR PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

پردازنده هایی که مدنظر شما هست و در لپ تاپ هاست اصلا با نسخه های پی سی قابل مقایسه نیستن.
    اونا اکثرا در رنج بین 2 تا 3 میلیون از نوع u یا کم مصرف هستند و تعداد کمی از اونا از نوع hq یا mq هستن که بازم به پردازنده های کور آی 3 دسکتاپ نمی رسن.
    دیگه خیلی دارین کم لطفی میکنین

مورد بعدی اینه که من اگه بتونم بودجه ام رو به سه میلیون برسونم و بخوام حتما تو سیستمم یه core i7 و یه گرافیک gtx 970 باشه ( با توجه به مقاله فوق در مورد کارت گرافیک ) و در عوض ارزون ترین مادر بورد ممکن رو که فقط بتونه این cpu و gpu رو با هم هماهنگ کنه ( مادر بورد که تاثیری در اجرای بازیهای نداره ؟ مگه نه ؟ ) تهیه کنم ، آیا امکانش هست ؟ شما میتونید همچین سیستمی پیشنهاد بدید ؟ ( فعلا dvd rom رو حذف میکنیم )

ضمنا من نمی دونستم که power اینقدر گرونه ، فکر میکردم نهایتا 100 تومن باشه ، نمیشه یه power ارزون تر بست ؟
    و در مورد هارد یه سوال داشتم اینه که آیا HDD و SSD تفاوتی در اجرای بازی ها دارند که ملموس باشه ؟ نیاز هست که SSD ببندم ؟؟؟؟
    و در مورد رم ، چون رم از قطعات به واقع تاثیر گذار در اجرای بازی ها هستش ، آیا مقدار فوق با سرعت 1600 کفایت میکنه ؟؟؟؟

نکته بعدی نحوه خرید هستش . همونطور که بالا ذکر کردم با توجه به محل سکونتم این قطعات شاید پیدا نشه و باید سفارش بدم که اینجوری یه مقداری خود طرف میگیره و من بهتره همون اینترنتی خرید کنم اما آیا میشه به فروشگاه هایی نظیر lionomputer اعتماد کرد ؟

یه نکته دیگه هم ( چقدر نکته و مورد گفتم ) اینه که داستان این نسل بندی های cpu و gpu چیه ؟ نکنه من این سیستم رو بخرم و شیش ماهه دیگه کلا نسل مادربورد ها عوض شه ؟ پایه ها و سوکت ها کلا دگرگون شه و به تبع اون نسل cpu ها و gpu ها هم تغییر کنه ؟
    تاپیکتون چقد طولانی شد !

در مورد اون مقاله فقط ترجمه شده ! شرایط داخل کشور رو در نظر نگرفتند حتی قیمت ها هم به دلار هست بنظرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از همون مقاله رو بخونید بیشتر کمکتون میکنه .

در مورد I7 عرضم به حضورتون که به درد شما نمیخوره و نهایت بتونه 5 فریم از I5 که نصف قیمتش هست بیشتر فریم بگیرید.
    در مورد کارت هم دوعدد GTX 960 بصورت SLI مساوی با یک عدد GTX 970 میشه دیگه تصمیم گیری با خودتون که تا چه حد گیم بازی میکنید و تا چند سال انتظار دارید خوب کار کنه و چه تنظیماتی مد نظرتون باشه.

مادربرد هم مهم نیست . asrock anniversary z97 یا giga h97-dh3 خیلی خوب هستند. هردو هم 400 تومن قیمتشونه. دی وی دی رایتر رو حذف کنید چطور میخاین بازیو نصب کنید؟!!
    پاور هم دیگه متاسفانه قیمتش رفته بالا اگه کارت gtx 970 بخواین باید 550 وات حداقل تهیه کنید 220 تومن هست اگر هم کارت gtx 960 بگیرین باید پاور حداقل 450 وات تهیه کنید 180 تومن.
    در مورد ssd هم خیر تاثیری در اجرای گیم و فریم نداره .
    زمانی که ssd استفاده نمیکنید مهم نیست چه رمی هست زیاد ،همون 1600 کافیه.
    لیون کامپیوتر معتبر هست اگر قطعات مورد نظر موجود نداشت فروشگاه حسام جان هم خوبه میتونید از اونجا تهیه کنید.

2. این کاربر از NEED FOR PC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

با سلام
    اگر ممكنه چند فروشگاه كه قيمت خوبي داره معرفي كنيد (پيغام خصوصي)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دیگه خیلی دارین کم لطفی میکنین

تاپیکتون چقد طولانی شد !

در مورد اون مقاله فقط ترجمه شده ! شرایط داخل کشور رو در نظر نگرفتند حتی قیمت ها هم به دلار هست بنظرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از همون مقاله رو بخونید بیشتر کمکتون میکنه .

در مورد I7 عرضم به حضورتون که به درد شما نمیخوره و نهایت بتونه 5 فریم از I5 که نصف قیمتش هست بیشتر فریم بگیرید.
    در مورد کارت هم دوعدد GTX 960 بصورت SLI مساوی با یک عدد GTX 970 میشه دیگه تصمیم گیری با خودتون که تا چه حد گیم بازی میکنید و تا چند سال انتظار دارید خوب کار کنه و چه تنظیماتی مد نظرتون باشه.

مادربرد هم مهم نیست . asrock anniversary z97 یا giga h97-dh3 خیلی خوب هستند. هردو هم 400 تومن قیمتشونه. دی وی دی رایتر رو حذف کنید چطور میخاین بازیو نصب کنید؟!!
    پاور هم دیگه متاسفانه قیمتش رفته بالا اگه کارت gtx 970 بخواین باید 550 وات حداقل تهیه کنید 220 تومن هست اگر هم کارت gtx 960 بگیرین باید پاور حداقل 450 وات تهیه کنید 180 تومن.
    در مورد ssd هم خیر تاثیری در اجرای گیم و فریم نداره .
    زمانی که ssd استفاده نمیکنید مهم نیست چه رمی هست زیاد ،همون 1600 کافیه.
    لیون کامپیوتر معتبر هست اگر قطعات مورد نظر موجود نداشت فروشگاه حسام جان هم خوبه میتونید از اونجا تهیه کنید.
    به واقع اگه تفاوت i5 و i7 تو احرای بازی ها فقط 5 فریم هست خب پس من همون i5 رو میخرم و پول بیشتر رو صرف خرید gtx 970 میکنم چون دیگه بودجه ام به gtx 980 نمیرسه

مادر بورد هم که خب در همین حد خوبه
    من بازی هام رو اکثرا دانلود میکنم یا از آشنام که بازی مازی زباد داره میگیرم واسه همین فعلا dvd rw نیاز نیست

در مورد ssd هم که شما اشاره کردی که تو اجرای بازی بی فایدست پس اینم بیخیال

بازم اگه نکته ای بود خوشحال میشم عنوان کنید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

مورد بعدی اینه که من اگه بتونم بودجه ام رو به سه میلیون برسونم و بخوام حتما تو سیستمم یه core i7 و یه گرافیک gtx 970 باشه ( با توجه به مقاله فوق در مورد کارت گرافیک ) و در عوض ارزون ترین مادر بورد ممکن رو که فقط بتونه این cpu و gpu رو با هم هماهنگ کنه ( مادر بورد که تاثیری در اجرای بازیهای نداره ؟ مگه نه ؟ ) تهیه کنم ، آیا امکانش هست ؟ شما میتونید همچین سیستمی پیشنهاد بدید ؟ ( فعلا dvd rom رو حذف میکنیم )

ضمنا من نمی دونستم که power اینقدر گرونه ، فکر میکردم نهایتا 100 تومن باشه ، نمیشه یه power ارزون تر بست ؟
    و در مورد هارد یه سوال داشتم اینه که آیا HDD و SSD تفاوتی در اجرای بازی ها دارند که ملموس باشه ؟ نیاز هست که SSD ببندم ؟؟؟؟
    و در مورد رم ، چون رم از قطعات به واقع تاثیر گذار در اجرای بازی ها هستش ، آیا مقدار فوق با سرعت 1600 کفایت میکنه ؟؟؟؟

نکته بعدی نحوه خرید هستش . همونطور که بالا ذکر کردم با توجه به محل سکونتم این قطعات شاید پیدا نشه و باید سفارش بدم که اینجوری یه مقداری خود طرف میگیره و من بهتره همون اینترنتی خرید کنم اما آیا میشه به فروشگاه هایی نظیر lionomputer اعتماد کرد ؟

یه نکته دیگه هم ( چقدر نکته و مورد گفتم ) اینه که داستان این نسل بندی های cpu و gpu چیه ؟ نکنه من این سیستم رو بخرم و شیش ماهه دیگه کلا نسل مادربورد ها عوض شه ؟ پایه ها و سوکت ها کلا دگرگون شه و به تبع اون نسل cpu ها و gpu ها هم تغییر کنه ؟

دوستان عزیز همچنان منتظر مشاوره های سبزتان هستیم

(ستاد حمایت از مشاوره گیرندگان p30world )

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

به واقع اگه تفاوت i5 و i7 تو احرای بازی ها فقط 5 فریم هست خب پس من همون i5 رو میخرم و پول بیشتر رو صرف خرید gtx 970 میکنم چون دیگه بودجه ام به gtx 980 نمیرسه

مادر بورد هم که خب در همین حد خوبه
    من بازی هام رو اکثرا دانلود میکنم یا از آشنام که بازی مازی زباد داره میگیرم واسه همین فعلا dvd rw نیاز نیست

در مورد ssd هم که شما اشاره کردی که تو اجرای بازی بی فایدست پس اینم بیخیال

بازم اگه نکته ای بود خوشحال میشم عنوان کنید
    والا i5 کلا اهداف ساختش همون گیمینگ بوده!
    من نظرم اینه چیپ z97 بگیرین و رم رو هم از همون برند ولی با فرکانس 2400 تهیه کنید در آینده هم اگر ssd تهیه کردید برای افزایش عملکرد کلی سیستم به نفع تون میشه.
    درمورد سوکت و پردازنده هم نگران نباشید. عوض که میشن طبق سنت هر ساله اما اصلا تفاوت محسوسی ندارند نسل بعدی، اونطور که از آمار و ارقام پیداست؛ که شما فرضا سال دیگه بگی عجب اشتباهی کردم!
    کارت گرافیک هم که این قضیه ها براش پیش نمیاد خیالتون راحت.
    وضوح نمایشگرتون چی هست ؟ فول hd ؟

در ضمن برای کارت 970 باید یک کیس تهیه کنید که توش جا بشه ! من کیسی بین پیشنهادات دوستان ندیدم ! اگر قصد خرید مدل معمولی970 از برند زوتک میگیرین حتما یک کیس خنک انتخاب کنید ، البته بار شرکت گرین هم تموم شده و مدل های زیادی تو بازار نیست متاسفانه اونطور که اطلاع دارم اواخر خرداد مدل ها دوباره موجود میشن، به هر حال بنده کیس x3 viper پیشنهاد میکنم که هم خنک هست هم زیبا هم پر از امکانات! 250 تومن . از برند های دیگه هم ارزونتر هست که اطلاعی از خنک کنندگی و امکاناتشون ندارم.

درود

7. این کاربر از NEED FOR PC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

والا i5 کلا اهداف ساختش همون گیمینگ بوده!
    من نظرم اینه چیپ z97 بگیرین و رم رو هم از همون برند ولی با فرکانس 2400 تهیه کنید در آینده هم اگر ssd تهیه کردید برای افزایش عملکرد کلی سیستم به نفع تون میشه.
    درمورد سوکت و پردازنده هم نگران نباشید. عوض که میشن طبق سنت هر ساله اما اصلا تفاوت محسوسی ندارند نسل بعدی، اونطور که از آمار و ارقام پیداست؛ که شما فرضا سال دیگه بگی عجب اشتباهی کردم!
    کارت گرافیک هم که این قضیه ها براش پیش نمیاد خیالتون راحت.
    وضوح نمایشگرتون چی هست ؟ فول hd ؟

در ضمن برای کارت 970 باید یک کیس تهیه کنید که توش جا بشه ! من کیسی بین پیشنهادات دوستان ندیدم ! اگر قصد خرید مدل معمولی970 از برند زوتک میگیرین حتما یک کیس خنک انتخاب کنید ، البته بار شرکت گرین هم تموم شده و مدل های زیادی تو بازار نیست متاسفانه اونطور که اطلاع دارم اواخر خرداد مدل ها دوباره موجود میشن، به هر حال بنده کیس x3 viper پیشنهاد میکنم که هم خنک هست هم زیبا هم پر از امکانات! 250 تومن . از برند های دیگه هم ارزونتر هست که اطلاعی از خنک کنندگی و امکاناتشون ندارم.

درود
    وضوح نمایشگر فول اچ دی

250 برای کیس !!؟؟؛ به قول خارجیا wow !!

من گفتم پاور چقدر گرون شده نگو کیس هم چقدر گرون شده

مگه gtx 970 چقدر بزرگه که کیس جداگانه بخواد ؟
    Last edited by puya2010; 20-05-2015 at 11:23.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دیگه کلا دارم نا امید میشم فکر نکنم با افزایش بودجه به سه میلیون هم بشه سیستمی خیلی متفاوت تر از اون چیزی که دوستان در صفحه قبل معرفی کردن تهیه کنم

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

وضوح نمایشگر فول اچ دی

250 برای کیس !!؟؟؛ به قول خارجیا wow !!

من گفتم پاور چقدر گرون شده نگو کیس هم چقدر گرون شده

مگه gtx 970 چقدر بزرگه که کیس جداگانه بخواد ؟
    در این وضوح همون کارت 960 هم جواب میده اما آینده ایی نداره بنظرم یک کارت 970 غیر رفرنس تهیه کنید خیلی بهتره.

با رسیدن بار جدید شرکت احتمال میدم قیمتش بیاد پایین .

کیس جداگانه نمیخاد که باید تو همون کیس جا بشه دقیقا اینجا :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] x3 viper

دیگه کلا دارم نا امید میشم فکر نکنم با افزایش بودجه به سه میلیون هم بشه سیستمی خیلی متفاوت تر از اون چیزی که دوستان در صفحه قبل معرفی کردن تهیه کنم

شما با خرید کارت 970 به دوبرابر کارایی میرسید این از نظر شما تفاوت نیست؟

بنظرم لینک اون مقاله ایی که دادم رو نخوندید با دقت اگر بخونید به جواب تمام سوالاتتون میرسید.

11. این کاربر از NEED FOR PC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ghnjfg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام. میخواستم بپرسم این دو تا کارت گرافیک کدوم یکی قوی تره ؟

GIGABYTE GTX 760 OC WF 3X 2GB GDDR5
    Zotac GTX 960 Edition 2GB

اخه قیمت اولی یکم بیشتر از دومیه

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام. میخواستم بپرسم این دو تا کارت گرافیک کدوم یکی قوی تره ؟

GIGABYTE GTX 760 OC WF 3X 2GB GDDR5
    Zotac GTX 960 Edition 2GB

اخه قیمت اولی یکم بیشتر از دومیه
    960 بهتره برای بازی های امسال و آینده.

14. 2 کاربر از NEED FOR PC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •