خب فوتبال گاهی غیر منتظره هست اما نه همیشه.
این پیشبینی ها قبل از بازی هست و یقینی وجود نداره که درست باشه ... معلومه قبل از بازی از این درصدا زیاد میگن و این تاپیک محل گفتن همین چیز هاست یا درست هست یا غلط.
![]()
خب فوتبال گاهی غیر منتظره هست اما نه همیشه.
این پیشبینی ها قبل از بازی هست و یقینی وجود نداره که درست باشه ... معلومه قبل از بازی از این درصدا زیاد میگن و این تاپیک محل گفتن همین چیز هاست یا درست هست یا غلط.
![]()
من دوست دارم یووه قهرمان بشه.حیفه نمایندگان ایتالیا امسال که خوب بالا اومدند به قهرمانی اروپایی نرسند،برای امتیاز و رنکینگ لیگ هم خیلی مهمه.همونطور که در لیگ اروپا سویا مقابل حملات پیاپی فیورنتینا دفاع کرد و با دو تا ضد حمله حذفش کرد شاید یووه هم بتونه این انتقام رو از لالیگا بگیره.
اتفاقا خود کیلینی در مصاحبه ای گفته بود که اون جریان برای گذشته هست.من و سوارز از اتفاقات تابستان پخته تر شده ایم و من در تقابل با سوارز،اونرو مثل یک مهاجم طراز اول خواهم دید.حضور کیِلینی در یوونتوس و سوارز در بارسلون اولین حاشیهی این فینال بوده و احتمالا خون بهپا خواهد شد
نکته حاشیه ای بعدی هم سوارز هست: سوارز در بازی لیورپول،منچستر به اورا توهین نژادپرستانه کرده بود که ماجرای دست دادن ها برای این بازی هم از اورا پرسیده شد و گفت من با سوارز مشکلی ندارم و با او دست خواهم داد.
و در رابطه با این:
یه نگاهی به خریدهای یوونتوس بندازید:اورا،پوگبا،موراتا توز،پیرلو....Money isn't everything: Juventus are worth €774m, Real Madrid valued at €3.1bn
نکته مشترک این بازیکنان قرار گرفتن در لیست خروجی باشگاه مبدا هست! که حالا ستاره های یووه شده اند.
اون بازیی که جلو ما(بایرن) انجام داد بارسا، اگر ده درصدش رو جلو اینا انجام بده پوستشون غلفطی کندس!!!!
یعنی باید نگران باشن که دو رقمی نشه گلهای خوردشون.....
تو جفت بازی ها فقط نویر ۴-۵ تا گل رو کشید بیرون!!!!.....
سوارس مصدوم شد و ما کمی خیالمون راحت تر شد واسه حمله....
تو این بازی مثلث حملهی بارسا هرسه هستن و این وحشتناکه چون واقعا خیلی خوب مچ میشن...
دفاع یووه اصلا خوب نبود به نظرم جلو رئال ....
خداییش بارسا با این قرعه سختش خیلی خوب بالا اومده و تیم با ثباتیه و حق قهرمانیه و همچنین مثلث MSN که دیگه فوق العاده است هر تیمی رو به زانو در میاره
از اون ور یووه با قرعه های آسونش به زور موناکو رو برد
و برد رئالش هم تقصیر خدا رئالیا بود ( با اینکه بارسایی هستم ) و رئال می تونست شیرین 3 تا بزنه
ولی نشد 30 موقعیت گل کم نیست
در هر صورت دوست دارم بارسا قهرمان شه که ایشالا بشه
![]()
احتمال 90 درصد بارسا قهرمان میشه !
دفاع یوونتوس در مقایسه دفاع تیم هایی مثل اتلکتیکو خیلی ضعیفه و اصلا هماهنگ نیست
اون 10 درصد رو واسه این خاطر کم کردم که شاید سوارز و نیمار روز خوبشون نباشه و مثل گرت بیل موقعیتها رو هدر بدن در اونصورت میشه احتمال داد یووه بتونه کاری کنه
پات اول فصل بعد
Barcelona, Bayern Munich, Chelsea, Juventus, Paris Saint-Germain, Benfica, Zenit, PSV
فینال سن سیرو میلان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مادرید در پات ۲ یعنی احتمال یک گروه خفن.
شخصا دوست دارم چلسی و مادرید در یک گروه بیفتن. اونوقت همه چیز رو بازی متقابل تعیین میکنه.
مارچلو لیپی: بارسلونا با تیمی به فشردگی و با توانایی دفاعی یوونتوس روبرو نشده است،
در ادامه گفته با این وجود بارسلونا مدعی است و سه بازیکن فرا زمینی که در حمله دارد فوق العاده خوب هستندکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هریستو استویچکوف: بارسا خواهد برد، آنها بیشترین استعداد را دارند،
در ادامه از انریکه، مسی، نیمار و سوارز و آنچلوتی تعریف کرده و اینکه اتفاقات اخیر حق کاسیاس نیستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)